barış abi tek yaa

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

havvanur
Yeni Üye
Yeni Üye

barış abi tek yaa

Mesajgönderen havvanur » Çrş Eki 18, 2006 14:13 pm

bana göre tek ve gerçek sanatçı belki abartıorum gibi gelebilir size ama bence yani.. bütün şarkıları güzel sadece o değil tabiiki o kişiliğiyle de üstündü. nee diyim artık kelimeler yetmez onun tarifine,hayranlık da bu olsa gerek....
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Eki 18, 2006 21:04 pm

kesinlikle abartmıyorsunuz ona "Büyük" sözcüğü bile az kalıyor.Dediğiniz gibi kelimelerle tarif edilemiyor.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Prş Eki 19, 2006 12:26 pm

Baris abim bir tanedir benim.Onun gibisi bir daha asla gelmez....

merdogan_18
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen merdogan_18 » Pzr Kas 05, 2006 00:04 am

çok haklısın
ONU ÇOK SEVİYORUZ

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Kas 05, 2006 01:46 am

tavrıyla,davranışlarıyla tam bir beyfendi...inancı,savunduğu değerlerlede gerçek bir türkçü gerçek bir vatan sever...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Sal Kas 07, 2006 17:10 pm

efemanco yazdı:tavrıyla,davranışlarıyla tam bir beyfendi...inancı,savunduğu değerlerlede gerçek bir türkçü gerçek bir vatan sever...

barişş abimii kısacaa iii tanımlamışsınn kardeşim...BARIŞ ABİ BİTANEE BENM İÇİN.........

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış abi tek yaa

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Kas 07, 2006 17:32 pm

havvanur yazdı:bana göre tek ve gerçek sanatçı belki abartıorum gibi gelebilir size ama bence yani.. bütün şarkıları güzel sadece o değil tabiiki o kişiliğiyle de üstündü. nee diyim artık kelimeler yetmez onun tarifine,hayranlık da bu olsa gerek....

Onu ne kadar çok sevdiğin cümlelerinden belli...beni her ayrıntıyı gören insan gibi sanma ama cümlelerinde koca koca anlatım bozuklukları var :D hani biri çok sevdiği bir kişi hakkınad konuşurken kelime bulamaz ya,aynen öyle...(sözlerimi yanlıs anlamadın umarım :) )... ama çok haklısın O tek...ve bir daha kimse yerini dolduramayacak..
BİR GÜN DUYARSIN ELBET DIRAL DEDE'NİN DÜDÜĞÜNÜ...![/list][/list]

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Prş Kas 09, 2006 16:59 pm

Arkadasım kesınlıkle abartmıyorsun zekasıyla efendılıgıyle sevıyelı programlarıyla daha sayamadıgım bir cok ozellıgıyle BARIŞ abımız ornek alınacak bır ınsandır....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Cum Kas 10, 2006 15:47 pm

BARIŞ MANÇO
1943 - 1999

VE BİZE BIRAKTIĞI HER ŞEY!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Cum Kas 17, 2006 16:33 pm

yoo ya hicde abartmiyorsunki BM Ilk ve son gercek bir sanatcidir hic kimse amada hic kimse yerisini kapabaz :D :D :D :D

havvanur
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: barış abi tek yaa

Mesajgönderen havvanur » Pzr Kas 19, 2006 14:24 pm

baris_onsel yazdı:
havvanur yazdı:bana göre tek ve gerçek sanatçı belki abartıorum gibi gelebilir size ama bence yani.. bütün şarkıları güzel sadece o değil tabiiki o kişiliğiyle de üstündü. nee diyim artık kelimeler yetmez onun tarifine,hayranlık da bu olsa gerek....

Onu ne kadar çok sevdiğin cümlelerinden belli...beni her ayrıntıyı gören insan gibi sanma ama cümlelerinde koca koca anlatım bozuklukları var :D hani biri çok sevdiği bir kişi hakkınad konuşurken kelime bulamaz ya,aynen öyle...(sözlerimi yanlıs anlamadın umarım :) )... ama çok haklısın O tek...ve bir daha kimse yerini dolduramayacak..
BİR GÜN DUYARSIN ELBET DIRAL DEDE'NİN DÜDÜĞÜNÜ...![/list][/list]

hehehhe bak anlamışın!!!
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence

Kullanıcı avatarı
Jin
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Jin » Pzt Kas 20, 2006 01:36 am

Merhaba, ben bu forum'a yeni katildim. Ve Almanya'da yasadigim icin, türkcem biraz sakat, ama umarim kücük hatalarimi affedersiniz.;-) Bende sizin gibi BM cok büyük bir hayraniyim ve onun gibi'si bir daha yoktur ve olamaz...:-)

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzt Kas 20, 2006 15:56 pm

Jin yazdı:Merhaba, ben bu forum'a yeni katildim. Ve Almanya'da yasadigim icin, türkcem biraz sakat, ama umarim kücük hatalarimi affedersiniz.;-) Bende sizin gibi BM cok büyük bir hayraniyim ve onun gibi'si bir daha yoktur ve olamaz...:-)

Aramıza hoşgeldin.. :)

Şarkısında 40 yılda bir gelir BARIŞ gibisi derken mütevazi davranmış.. O'nun gibi birisi bi daha gelmez!..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 20, 2006 22:38 pm

Jin yazdı:Merhaba, ben bu forum'a yeni katildim. Ve Almanya'da yasadigim icin, türkcem biraz sakat, ama umarim kücük hatalarimi affedersiniz.;-) Bende sizin gibi BM cok büyük bir hayraniyim ve onun gibi'si bir daha yoktur ve olamaz...:-)

hoşgeldin Jin arkadaşım :)
biliyor musun ne kadar çok hoşuma gitti bu foruma üye olman.neden biliyor musun?
Almanya'da yaşayıp,Türk kimliklerini ister istemez kaybeden o kadar çok insan var ki...
Sen böyle bir insanın büyüklüğünün farkına varıp,onu sevmen çok hoş birşey...
Türkçe'n konusuna gelince,olur öyle aksaklıklar ;)
Tekrar hoşgeldiniz :) :alkis:
ve
Bir konuda haklısınız...
O'nun gibi biri gelmeyecek asla. . . :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
Jin
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Jin » Pzt Kas 20, 2006 23:52 pm

Biliyormusunuz, aslinda ben iki ay önce büyük bir Baris Manco Hayrani oldum. English Sarkilar dinlerken, onun "Nick The Chopper"-Parcasini duydum ve sonra, sonra tüm Sarkilarini duymaya ve sevmeye basladim. Ayrica, bu kadar cok Baris Manco sevenleri görmek beni cok sevindirdi... :alkis

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Prş Kas 23, 2006 12:02 pm

barış manço bi yana dünyaa bi yana yine saygı duyulacak bi kaç tane numunelik sanatçımız olsada barış manço kendi başına bir efsaneee....
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Secilmis Bir Insandi

Mesajgönderen lony man » Cum Kas 24, 2006 13:15 pm

Turkiye'de huseyni makamiyla bati kaliplarini basariyla birlestiren nadir bir insandir Baris Abi.Tabi Kurtalan ekpres'in emegi de gozardi edilemez.Bu sentezi o yillarda bircok sanatci yapti. Fakat Baris Manco'nun elektrigi hepsinden farkli diyebilirim.Ben de sizin gibi hergun Baris Abi'yle yatip kalkiyorum ve onu bir sure dinleme imkanini bulamazsam bu huzursuzluk vucuduma yansiyor sanki surubumu icmemisim gibi. BENCE O SECILMIS BIR INSANDI. :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 02:07 am

ehhe belkide....
Harbi ya...
Barış Manço'yu anmadığım,şarkılarını dinlemediim günler yok gibi gerçekten...(istisna günler vizelerin oldugu günlerdir :D )

MatuR

Mesajgönderen MatuR » Prş Kas 30, 2006 17:37 pm

O ısını kesınlıkle tıcarı amaclı yapmıyordu.Kendı yaptıgı ısı meslek degıl hayat tarzı olarak goruyordu.Hıc bır zaman kendı kulvarından sasmadı.Kımseyı taklıt derecesıne gıtmedı.Gırecegı ıslerde kalıte arar,calıstıgı ınsanların da kendısı gıbı olmasını ısterdı...Ve oldu da...Rahat uyu Barıs abı...Sen ölmedin...Sarkıların senı yasatıyor...