Baris Abi'nin muzigi
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Baris Abi'nin muzigi
Arkadaslar;Baris Abi ve Kurtalan Ekspres'in muziginde tabi bircok etmen vardir fakat sizien cok etkileyen ne olmustur? Sozler tarifsiz guzel tabiki fakat sadece muzik acisindan soruyorum.
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Gamzedeyim Deva Bulmam da olsun
Yol Verin Ağalar Beyler olsun
Ahmet Bey'in ceketi olsun....
.....
hepsine önce Barış Abi'nin sözleri,sonra bu sözlerin Kurtalan Expres'in müziği ile mükemmel bir hâl alması vardır...
Barış Manço'nun sesi ne taklit edilebilir, ne de benzeri vardır...
O'nunkisi farklı bir sesti ve aynı zamanda çok güzeldi...
İnsanlar da farklı olanı seçmezler mi genelde?
Bilmiyorum..Benim kişisel görüşüm Barış Manço,şarkılarında her zaman hissederek ve içten söyler...Beni de çeken budur...o anı kafanızda yaştır sözleri ile ve sesiyle...
Burada tabii ki Kurtalan Ekspres geri planda kalıyor diye önemsiz denemez...2'side birbirini tamamlıyor bence...
Yol Verin Ağalar Beyler olsun
Ahmet Bey'in ceketi olsun....
.....
hepsine önce Barış Abi'nin sözleri,sonra bu sözlerin Kurtalan Expres'in müziği ile mükemmel bir hâl alması vardır...
Barış Manço'nun sesi ne taklit edilebilir, ne de benzeri vardır...
O'nunkisi farklı bir sesti ve aynı zamanda çok güzeldi...
İnsanlar da farklı olanı seçmezler mi genelde?
Bilmiyorum..Benim kişisel görüşüm Barış Manço,şarkılarında her zaman hissederek ve içten söyler...Beni de çeken budur...o anı kafanızda yaştır sözleri ile ve sesiyle...
Burada tabii ki Kurtalan Ekspres geri planda kalıyor diye önemsiz denemez...2'side birbirini tamamlıyor bence...
- fairground
- Forum Duayeni

ayrıca barış abinin en hayran olduğum özelliklerinden biri de kendi kendine yaptığı vokaller...aynalı kemerin son nakaratlarındaki vokal uçuruyor insanı..disco manço 'daki ben bilirimin sonunda dağlar dağları söylerken de aynı şekilde vokal yapıyor...balın tadı ve suyun rengi nasılsa öyle geliyor barış abinin sesi...ya gülbebeğim!!!ruhuma en çok dokunan otovokal gülbebeğimde...