-------
Değerli Barış Manço Rock Derneği yöneticileri ve Başkan Serkan Bey;
Yaklaşık 1,5 yıl olmasına rağmen yapılan açıklamaların faaliyete neden hala geçmediğini öğrenmek istiyorum.
1. Uğurumsun ve diğer parçalar.
Garaj.org daki koloni de 17 Mart 2005 te diyorsunuz ki;
Kaldiki piyasada olmayan ve kimsenin duymadığı 4 şarkıdan başka 1 şiir,1 ingilizce şarkı,1 benim sözlerini yazdığım şarkıya yaptığı beste ve okuması vardır barış abinin.
"Uğurumsun,Neredesin Nazlı Yarim,Kaplumbağayım,Sen ve Ben" bende olan 4 şarkı...Mesela diğerleride bende kalsın.
şimdi sizde piyasada olmayan kayıtlar bulunmasına dediğim bir şey yok. ama niçin bunlar hala paylaşılmıyor. çıktığınız bi radyo programında (tarihini ve fm i hatırlamıorm ama gece geç saatlere kadar süren bi programdı) bunları albüm haline getiricez demiştiniz. hatta sony ile görüşüyoruz diye de açıklamıştınız.
E hani? bu kayıtlar sizinle birlikte mezara mı gidecek? binlerce manço hayranının hayır duasını alırsınız eğer bu kayıtları sunarsanız. işin ticari kısmı ise başka tabii "Barış Manço'nun hiç yayınlanmamış kayıtları piyasada!!" dediğiniz an zaten koleksiyoncusu/meraklısı/Manço severi vs. koşup alacaktır albümü.
2.Kitap
Yine garaj org daki ve yukarıdaki alıntıdan 1 gün önce , 16 Mart 2005 te yaptığınız açıklama
Arkadaşlar çok yakında Barış Manço ile anılarımı bir kitapta toplayıp tüm sevenlerle paylaşcam.
1994 yılından bu yana Barış Manço ve O'nunla geçirdiğim anılar,Barış Manço sevenlerle Barış Manço adına anılarım,Barış Manço'nun bilinmeyenleri ve Barış Manço'nun sadece 2 kişide olan(biri ben) 4 şarkılık eserinden birinide bu kitapta cd formatında bulabileceksiniz.
İlk kez Barış Manço kolonisi üyelerinin haberdar olduğu bu konu ile ilgili son bilgi şarkının ismi:"Uğurumsun"
Şimdilik bu kadar....
Barış ve Sevgi Dileklerimle
demişsiniz. bakın en başta "çok yakında" diye başlıyorsunuz. Mart 2005 ten tam 20 ay geçti. hatta bakın burda da "uğurumsun"u yayınlıcam demişsiniz.
3.Albüm
2003 yılında anadolurock.com da içinde "ali yazar veli bozar" coverının olduğu bir albüm çıkaracağınızı söylemiştiniz. ve albüm bitmek üzere demiştiniz o da piyasada yok.
---------------------
Bu yazıyı BMRD bir şey yapmıyor diye algılamayın. sadece "çok yakında yapılacak" dediğiniz şeyleri neden yapmadınız, ve yapacak mısınız bunu söyleyin.
(ki bizler başta "uğurumsun" olmak üzere yapılsın istiyoruz...)
Şimdiden çok teşekkürler.
-------
Bana Serkan Bey'in verdiği cevap ise şu;
Arkadaşlar;
Oncelikle ilginize tesekkur ederim.Bu hazırlıkların hepsi tamam.Sadece dogru zamanı bekliyoruz.
Merak etmeyin çok yakında bu projelerle buluşacaksınız...
Sevgi ve Barış dileklerimle
Ben de son olarak bu doğru zamanın ne zaman olduğunu sordum ve yine cevap bekliyorum.
Konu linki:
http://www.barismancorock.org/index/mod ... &p=445#445