Serkan Bey'e açık mektup:

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Serkan Bey'e açık mektup:

Mesajgönderen onxGS » Pzt Kas 20, 2006 17:41 pm

Barış Manço Rock Derneği'nin resmi sitesinde yazdığım yazıyı aynen buraya da yazıyorum, çünkü o siteye sanırım çok kişi girmiyor...

-------

Değerli Barış Manço Rock Derneği yöneticileri ve Başkan Serkan Bey;

Yaklaşık 1,5 yıl olmasına rağmen yapılan açıklamaların faaliyete neden hala geçmediğini öğrenmek istiyorum.

1. Uğurumsun ve diğer parçalar.

Garaj.org daki koloni de 17 Mart 2005 te diyorsunuz ki;

Kaldiki piyasada olmayan ve kimsenin duymadığı 4 şarkıdan başka 1 şiir,1 ingilizce şarkı,1 benim sözlerini yazdığım şarkıya yaptığı beste ve okuması vardır barış abinin.

"Uğurumsun,Neredesin Nazlı Yarim,Kaplumbağayım,Sen ve Ben" bende olan 4 şarkı...Mesela diğerleride bende kalsın.

şimdi sizde piyasada olmayan kayıtlar bulunmasına dediğim bir şey yok. ama niçin bunlar hala paylaşılmıyor. çıktığınız bi radyo programında (tarihini ve fm i hatırlamıorm ama gece geç saatlere kadar süren bi programdı) bunları albüm haline getiricez demiştiniz. hatta sony ile görüşüyoruz diye de açıklamıştınız.

E hani? bu kayıtlar sizinle birlikte mezara mı gidecek? binlerce manço hayranının hayır duasını alırsınız eğer bu kayıtları sunarsanız. işin ticari kısmı ise başka tabii "Barış Manço'nun hiç yayınlanmamış kayıtları piyasada!!" dediğiniz an zaten koleksiyoncusu/meraklısı/Manço severi vs. koşup alacaktır albümü.

2.Kitap

Yine garaj org daki ve yukarıdaki alıntıdan 1 gün önce , 16 Mart 2005 te yaptığınız açıklama

Arkadaşlar çok yakında Barış Manço ile anılarımı bir kitapta toplayıp tüm sevenlerle paylaşcam.

1994 yılından bu yana Barış Manço ve O'nunla geçirdiğim anılar,Barış Manço sevenlerle Barış Manço adına anılarım,Barış Manço'nun bilinmeyenleri ve Barış Manço'nun sadece 2 kişide olan(biri ben) 4 şarkılık eserinden birinide bu kitapta cd formatında bulabileceksiniz.

İlk kez Barış Manço kolonisi üyelerinin haberdar olduğu bu konu ile ilgili son bilgi şarkının ismi:"Uğurumsun"

Şimdilik bu kadar....
Barış ve Sevgi Dileklerimle

demişsiniz. bakın en başta "çok yakında" diye başlıyorsunuz. Mart 2005 ten tam 20 ay geçti. hatta bakın burda da "uğurumsun"u yayınlıcam demişsiniz.

3.Albüm

2003 yılında anadolurock.com da içinde "ali yazar veli bozar" coverının olduğu bir albüm çıkaracağınızı söylemiştiniz. ve albüm bitmek üzere demiştiniz o da piyasada yok.

---------------------

Bu yazıyı BMRD bir şey yapmıyor diye algılamayın. sadece "çok yakında yapılacak" dediğiniz şeyleri neden yapmadınız, ve yapacak mısınız bunu söyleyin.

(ki bizler başta "uğurumsun" olmak üzere yapılsın istiyoruz...)

Şimdiden çok teşekkürler.

-------

Bana Serkan Bey'in verdiği cevap ise şu;

Arkadaşlar;

Oncelikle ilginize tesekkur ederim.Bu hazırlıkların hepsi tamam.Sadece dogru zamanı bekliyoruz.
Merak etmeyin çok yakında bu projelerle buluşacaksınız...

Sevgi ve Barış dileklerimle

Ben de son olarak bu doğru zamanın ne zaman olduğunu sordum ve yine cevap bekliyorum.

Konu linki:
http://www.barismancorock.org/index/mod ... &p=445#445
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: Serkan Bey'e açık mektup:

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 20, 2006 23:07 pm

onxGS yazdı:Ben de son olarak bu doğru zamanın ne zaman olduğunu sordum ve yine cevap bekliyorum.

aynen kardeş ya...nedense birşey olacak diye umutlanıyoruz ama 0+0 elde var 0 oluyor yine :( :saskin:

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Kas 20, 2006 23:10 pm

YETERKİ CIKSIN BU ALBÜM EMİNİM ALMAYA HAZIR BİNLERCE HAYRANI VAR BARIŞ ABİNİN
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Sal Kas 21, 2006 16:47 pm

Dilerim bu eserlere en kısa zamanda kavuşuruz, yetki sahiplerinin ilgilenmesi dileğiyle... bekliyoruz...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Kas 22, 2006 00:59 am

Yakupca yazdı:Dilerim bu eserlere en kısa zamanda kavuşuruz, yetki sahiplerinin ilgilenmesi dileğiyle... bekliyoruz...
yakında çıkabilirim nede olsa tekrar barış üzerinden ekmek yeme zamanı geliyor gibi :geberdim:

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Kas 22, 2006 01:08 am

samanci yazdı:
Yakupca yazdı:Dilerim bu eserlere en kısa zamanda kavuşuruz, yetki sahiplerinin ilgilenmesi dileğiyle... bekliyoruz...
yakında çıkabilirim nede olsa tekrar barış üzerinden ekmek yeme zamanı geliyor gibi :geberdim:

valla buyuk rant olur onlar için bizim içinde büyük mutluluk yeterki çıksın bu albüm bizde bayram yapalım artık gözümüz patladı yawww
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Kas 22, 2006 01:09 am

sameth yazdı:
samanci yazdı:

valla buyuk rant olur onlar için bizim içinde büyük mutluluk yeterki çıksın bu albüm bizde bayram yapalım artık gözümüz patladı yawww

neyse çıksın albümüb kalitesine ve dedikodusuna o zaman bakarız

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Kas 22, 2006 01:40 am

samanci yazdı:
sameth yazdı:
samanci yazdı:

öyle abicim dört gözle bekliyoruz bi çıksa inan patlama yapacak
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 02:46 am

sameth yazdı:
samanci yazdı:
sameth yazdı:
samanci yazdı:

öyle abicim dört gözle bekliyoruz bi çıksa inan patlama yapacak

inş :)

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Cum Ara 08, 2006 18:28 pm

valla bekliyoruz ama yapılan bir şey yok ortada!