BARIS ABININ KITAPLARINI NE KADAR TAKIP EDIYORUZ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

2005 HULUSI TUNCANIN KALEMINDE CIKAN ''UZUN SAÇLI DEV ADAM''I OKUDUNUZ MU????

OKUDUK
23
45%
OKUMADIK
24
47%
OKUMAK ISTIYORUM FAKAT ZAMANIM YOK
4
8%

Toplam oy: 51

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

BARIS ABININ KITAPLARINI NE KADAR TAKIP EDIYORUZ

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cum Kas 10, 2006 21:32 pm

SLM ARKADASLAR TEKRAR ARANIZDAYIM UZUNCA BIR ZAMANDIR ISLERIM DOLAYISI ILE UZAK KALDIM SIZLERDEN UMARIM BUTUN BARIS DOSTLARI IYIDIRLER...... UZAK KALDIM DEDIM YA..... BU ARADA BARIS BABAMIZIN HAYATINI VE SANAT HAYATINI HULUSI TUNCANIN KALEMIDEN OKUMA FIRSATI BULDUM.......VE COK ETKISINDE KALDIM SIZ BARIS SEVERLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.....ÖNCELIKLE KITABIN ISMI UZUN SACLI DEV ADAM KITAP 2005 BASIMI OLUP EPSİLON YAYINI TARAFINDAN PIYASAYA CIKARILMIS.....(HULUSİ TUNCA)....360 SAYDA OLUSUYOR TABIR-I CAIZE BARIS BABAMIZIN SANAT HAYATINA GIRISINI ADIM ADIM ELE ALMIS....KITAPTA ERIN KORAY CEM KARACA(NUR ICINDE YATSIN) GIBI BUYUK USTATLARDAN SOZ EDIYOR.....VE VAZGECILMEZ BIR EKOL KURTALAN EXPRES.....KITAP OKUMAYA DEGER YANLIZ....KITABIN BENCE EN CAN ALICI NOKTASI KITABIN ILK SAYFALARINDA YER ALAN ''BARIS ICIN AŞK''BASLIKLI KONU VE SOYLE DIYOR BARIS BAB.......... AŞK İLKOKUL SON SINIFTA BASLAYIP ORTAOKUL SON SINIFTA BITEN BIR HİS..... İLK AŞK DENIYOR YA ASLINDA İLKİDE SONUDA HEPSİ ODUR.....DIYOR BURAYA DIKKAT İNSAN ONU HIC BIR ZAMAN UNUTAMAZ VE HAYATTA BENZERIYLE YASAR.......VE KITABIN SON BOLUMU BARIS BABAMIZIN OLUMU HAKKINDA BILGI VERIYOR EN SEVMEDIGIM KISIM INANIN OKURKEN AGLADIM...

ARKADASLAR BUNLARI ANLATMAMIN N VE BU BASLIGIN NEDENI KIMSE GUCENMESIN TOPLUMCA OKUMAYI SEVMEYEN BIR TOPLUMUZ KISACASI TEMBELIZ NEDEN MI GUNUMUZDE KITAP ARKASI KITABIN FILMINI BEKLIYORUZ YANI '' ARMUT PIS AGZIMA DUS''' BU YANLIS KIZMAYIN LUTFEN AMA DOGRUSU BU........ARKADASLAR BARIS BABAMIZIN KITAPLARINI NE KADAR TAKIP EDIYORUZ YANA NE KADAR OKUYORUZ????????? BENCE OKUMAYAN ARKADASLAR BU KITABI MUTLAKA OKUSUNLAR KITABIN BASINDA VE SONUNDA DEDIGI GIBI ''' O BIR MASALDI'''' SENI SEVIYORUZ BARIS BABA NUR ICINDE YAT
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BARIS ABININ KITAPLARINI NE KADAR TAKIP EDIYORUZ

Mesajgönderen Petek Gök » Cmt Kas 11, 2006 11:50 am

yaklaşık 8 ay önce okudum süper bi kitap kesinlikle vakit ayırıp okumalısınız.. kitabın sonunda ağlama krizine girsenizde herşeye değer bi kitap ayrıca genç bi oğlanın barış abinni arkasından ölüme gitmesini anlatan kısa bi anıda var çok hüzünlü :(

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Kas 11, 2006 13:00 pm

haberim olmamıştı yaa :( pazartesi ilk işim kampüsteki kitapçıya siparişi vermek olacak...

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Kas 11, 2006 17:07 pm

sevgılı kardesım baris_onsel
oncelıkle ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım......yanlız bır sorun var eger ıstanbul dısında bır yerdeysen kı oylesın kıtabı bulabılmen bıraz zor cunku pıyasada sak denınce bulunacak bır kıtap degıl umarım bulursun ve okursun......ınan bana ıyıkı okumusum dıyeceksın............dedıgım gıbı gıbı [/b]ılgınden dolayı COOK TESEKKUR EDER BUTUM ARKADASLARA SAYGILARIMI SUNARIMMMMMMM

BARIS BABA SENI SEVIYORUZ ((((((OOOO BIR MAAAASSSAAALLLDI))))))
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Kas 11, 2006 18:09 pm

kadirsekerli_bm yazdı:sevgılı kardesım baris_onsel
oncelıkle ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım......yanlız bır sorun var eger ıstanbul dısında bır yerdeysen kı oylesın kıtabı bulabılmen bıraz zor cunku pıyasada sak denınce bulunacak bır kıtap degıl umarım bulursun ve okursun......ınan bana ıyıkı okumusum dıyeceksın............dedıgım gıbı gıbı [/b]ılgınden dolayı COOK TESEKKUR EDER BUTUM ARKADASLARA SAYGILARIMI SUNARIMMMMMMM

BARIS BABA SENI SEVIYORUZ ((((((OOOO BIR MAAAASSSAAALLLDI))))))

anladım sevgili kardeşim... :( ama inşallah bulabilirler...çok merak ettim ve bir o kadar da kızdım kendime neden duymadım bu kitabı diye..neyse kardeş bilgin için çok saol

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Cmt Kas 11, 2006 23:39 pm

o kadarda zor değil herhangi bi kitap evinde rahatlıkla bulunabiliyor.. ben tesadüfen görmüştüm mesela kitapçıda tur atarken resim gözüme çarpmıştı ve o şekilde görüp anında almıştım yoksa benimde böyle bi kitaptan haberim yoktu.. ayrıca bu kitap dışında bi kaç kitap daha var barış mançoyla ilgili başka yazarların yazdığı bilginize

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Kas 11, 2006 23:46 pm

Petek Gök yazdı:.. ayrıca bu kitap dışında bi kaç kitap daha var barış mançoyla ilgili başka yazarların yazdığı bilginize

derken...? cümle mi eksik çıktı acaba...anlayamadımda :(

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Kas 12, 2006 11:50 am

baris_onsel yazdı:
Petek Gök yazdı:.. ayrıca bu kitap dışında bi kaç kitap daha var barış mançoyla ilgili başka yazarların yazdığı bilginize

ya ben bi ara internetten araştırırken hulusi tuncanın dşında bi kaç kitap daha buldum barış abi hakkında yazılan onları kasdettim gerçi kitabevilerinde dostta yada d&r da barış abinin kitabının olduğu yerde onunla ilgili bi kaç kitap daha var o kitabın yanında arkasında falan o şekilde de rahatça bulabilirsin

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 12, 2006 11:56 am

Petek Gök yazdı:
baris_onsel yazdı:

ya ben bi ara internetten araştırırken hulusi tuncanın dşında bi kaç kitap daha buldum barış abi hakkında yazılan onları kasdettim gerçi kitabevilerinde dostta yada d&r da barış abinin kitabının olduğu yerde onunla ilgili bi kaç kitap daha var o kitabın yanında arkasında falan o şekilde de rahatça bulabilirsin

hıı anladım.teşekkür ederim saol..umarım bulurum ya yarını iple çekiyorum gerçekten... :sapka:

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Kas 12, 2006 15:08 pm

HULUSİ TUNCANIN KİTABINI DAHA ÇIKTIĞI İLK AY ALMIŞTIM! VE DE KİTAP BENİ FAZLASIYLA TATMİN ETMİŞTİ! KİTAP DA 70' DEN 90' LARA KADAR BARIŞ MANÇO VE MÜZİK YAŞANTISIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER BULUNMAKTA!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Kas 12, 2006 17:51 pm

Ben de bu kitap ilk çıktığı zaman aldım ve okudum. Barış Manço ile ilgili piyasada ne kadar kitap varsa alıyorum ve okuyorum. Piyasadaki BM'ye yazılan tüm kitaplar elimde var. Ayrıca Barış Manço ile ilgili dergileri de gördüğüm anda alıyorum.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 13, 2006 21:34 pm

verdim siparişi bugün ;) ...Bir mani çıkmazsa bir kaç güne gelecek...şey fiyatı konusuna bir bilgisi olan..?
:hayallah:
şimdi kazıklanmayalım :D

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Sal Kas 14, 2006 13:54 pm

baris_onsel yazdı:verdim siparişi bugün ;) ...Bir mani çıkmazsa bir kaç güne gelecek...şey fiyatı konusuna bir bilgisi olan..?

ben 13 e almıştım

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Kas 14, 2006 14:54 pm

Petek Gök yazdı:
baris_onsel yazdı:verdim siparişi bugün ;) ...Bir mani çıkmazsa bir kaç güne gelecek...şey fiyatı konusuna bir bilgisi olan..?

ben 13 e almıştım

hmm anladım...ulaşımö ücretiydi falan 18 ylt civarı bişe olur galiba...Teşekkür Ederim Petek Gök :sapka:

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Sal Kas 14, 2006 19:58 pm

Evet 13 ytl.

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Çrş Kas 15, 2006 14:16 pm

yok arkadaslar 11 ytl ye aldım ben daha 1 hafta olmamıstır

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Kas 15, 2006 23:59 pm

Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım 13 ytlye kitabın arkasında yazıyor hala. Neyse o kadar önemi yok 11 olmuş 13 olmuş farketmez.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Kas 16, 2006 14:18 pm

tamam teşekkür ederim arkadaşlar

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Pzt Kas 20, 2006 20:52 pm

merhaba arkadaslar kac gundur sayfayı buyuk bır dıkkatle ıncelıyorum ......ve cok buyuk hayal kırıklıgına ugradım .... neden mı????bır kac dostumuz dısında (saolsunlar) konuyla ılgılenen kımse uzerıne bazı arkadaslar bır kac topık acmıslar::::neden ogrenebılırmıyım......barıs manconun sarkıları gıbı hakkında yazılan kıtaplarda cok onemlı... neden mı kac kısı onunu ayrıntısıyla bırıyor tartısılır bır konu......onlarda soyle cevap yolu bulmus barıs mancoyu dınlıyoruz .....dınlemek onu tam anlamıyla tanımak degıldır.....eger sen bır ınsan kı bu ınsan herseyıyle bır ıdol sevıyorsan herseyıyle bılmem gerekıyor.....bılmıyorum sevgılı dostlarım (cvp yazanlar ılgılenenler)sankı benı burda kısmaya calısıyorlar.....dostlarım eger bana telefonla ulasırsanız cok mınnettar kalırım hepınıze saygılar sevgıler telefonlarınızı beklıyorum 0543 247 02 01

bır yıldız gectı:BARIŞ MANCO

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 20, 2006 22:31 pm

efendiiiimm...
bugün büyük gün çünkü bende kitabı satın aldım :) :) :)
çok güzel yaa...aldım dayanamadım...kampüsten yurda gidene kadar bir bakim dedim var ya...
çok harika bir kitaba benziyor...
13 ytl ye aldım...
bu kitabı tanımamı sağlayan ve bu konuda duyarlı olan tüm arkadaşlar:

TEŞEKKÜR EDERİM...

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Sal Kas 21, 2006 17:34 pm

asıl bız sana tesekkur ederız sevgılı kardesım bu kadar duyarlı olman gercekten cok mutlu edıcı dılerım buyuk bır zevkle okursun ıyı okumalar okuduktan sonrakı yorumlarını beklıyoruz sakın unutma kardesım benım

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Sal Kas 21, 2006 19:53 pm

ben hulusi tuncanın kitabını okumuştum bugünde tamer şahinin kitabını aldım daha başladım okumaya ama eminim bilmediğim bir sürü şey öğrenicem :)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Kas 22, 2006 01:15 am

kadirsekerli_bm yazdı:asıl bız sana tesekkur ederız sevgılı kardesım bu kadar duyarlı olman gercekten cok mutlu edıcı dılerım buyuk bır zevkle okursun ıyı okumalar okuduktan sonrakı yorumlarını beklıyoruz sakın unutma kardesım benım

biliyor musun :)
yorum yapmak için sabırsızlanıyorum yaa :) :) :)
tekrar saolun efendim :)

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Prş Kas 23, 2006 11:48 am

en kısa zamanda alıyorum veee okuyorum saol arkadaşım bizimle paylaştığın için.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Kas 25, 2006 13:18 pm

BİZ MİLYONLAR SENİ HİÇ UNUTMADIK.........

ZATEN HİÇ AYRILMADIK Kİ SENİNLE......
ÖYLE DEGİL Mİ? SEVGİLİ BARIŞ MANÇO
ARKADASIM BARIŞ........... SEVGİLİ BARIŞ ABİ.....YADA MİLYONLARIN DEDİGİ GİBİ......BARIŞ BABAAAAAAAAAAAA