özenen bir politakacı

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

özenen bir politakacı

Mesajgönderen sameth » Çrş Kas 08, 2006 15:26 pm

Resim

Bu da ... partinin Barış Manço'su

Mithat ÜNAL / ANAMUR, DHA

Mersin'in Anamur İlçesi'nde ünlü sanatçı Barış Manço'ya benzerliliğiyle dikkat çeken ... İlçe Başkanı Şinasi Aslan.

‘‘Anamur'un Barış Manço'su’’ olarak tanınan Şinasi Aslan,. Giyimi kuşamı, saçları, bıyığı ve parmağına taktığı yüzüklerine kadar, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Barış Manço'ya benzerliği ile dikkat çeken Aslan, bundan son derece memnun olduğunu her fırsatta dile getirmekten kaçınmıyor. Manço'ya benzemekten büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Aslan, onun dünya görüşünü de paylaştığını söyledi.
En son sameth tarafından Prş Kas 09, 2006 19:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Kas 08, 2006 20:29 pm

Barış Abi'mizi tip olarak ve düşünceleri olaraktan örnek alıyorsa ne mutlu ona...! :)

AMA BUNU BİR OY POLİTİKASI İÇİN KULLANIYORSA İŞTE O ZAMAN YAZIKLAR OLSUN...!!! :kizgin:

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Kas 08, 2006 20:43 pm

Manço'ya benzemekten büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Aslan, onun dünya görüşünü de paylaştığını söyledi.

keşke, Manço'nun sadece "dünya görüşüyle" siyasetin içinde yer alsaydı..
dilerim ülkemiz rahmetli Barış abi gibi düşünebilen siyasilerle donanır çok geçmeden. 2023'e çok az kaldı artık, ama biz yerimizde saymak bir yana geriye doğru gidiyoruz hızla, yaşanan olaylar, gazetelerde, tv.lerde çıkan haberler hiç iç açıcı değil.. herkes tutmuş bir tarafından asılıyor halkı, yok; merkez solda birlik çağrısı, yok; merkez sağda birlik çağrısı.. milletin merkezinde birleşelim diyen ya yok, yada sesleri duyulmuyor, duyamıyoruz.. o yüzden Manço gibi düşünen siyasiler istiyoruz..

teşekkürler sameth kardeş, bu tür konuları sitede istemezken, şimdi başlığında "siyasi" ifadesini kullanarak güzel bir konu açmışsın :)

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Kas 09, 2006 15:01 pm

silahsız kuvvet yazdı:
Manço'ya benzemekten büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Aslan, onun dünya görüşünü de paylaştığını söyledi.

keşke, Manço'nun sadece "dünya görüşüyle" siyasetin içinde yer alsaydı..
dilerim ülkemiz rahmetli Barış abi gibi düşünebilen siyasilerle donanır çok geçmeden. 2023'e çok az kaldı artık, ama biz yerimizde saymak bir yana geriye doğru gidiyoruz hızla, yaşanan olaylar, gazetelerde, tv.lerde çıkan haberler hiç iç açıcı değil.. herkes tutmuş bir tarafından asılıyor halkı, yok; merkez solda birlik çağrısı, yok; merkez sağda birlik çağrısı.. milletin merkezinde birleşelim diyen ya yok, yada sesleri duyulmuyor, duyamıyoruz.. o yüzden Manço gibi düşünen siyasiler istiyoruz..

teşekkürler sameth kardeş, bu tür konuları sitede istemezken, şimdi başlığında "siyasi" ifadesini kullanarak güzel bir konu açmışsın :)

silahsız kuvvet kardeşim konuya bi bak ne bir siyasi mesaj nede içerik var orda parti ismini falanda sildimki siyasi içerik taşımasın diye ülke başbakanı falan geçmiyor yazılarımda nede bir karşılaştırma var adam barış abiyi örnek almış birisi giyimi kuşamı bu var bu konuda

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Kas 09, 2006 15:06 pm

siyasi ifadesi ters olmuş kişinin işini yazsam bu seferde politikacı çıkıyor bu kişiyi hiç yazmasamıydım anlayamadım ama onu örnek almış birine burdan teşekkür etmek istemiştim

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Kas 09, 2006 17:12 pm

iyi düşünmüşsün kardeş. :)

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Kas 09, 2006 19:08 pm

dış görünüşü gercekten benziyor ama bu ilçe baskanı lütfen aynı dünya görüsündeyim demesin barış abinin bu adamla aynı görüsten olduguna hiç inanmıyorum sizde arastırın hangi partinin ilçe baskanıymış
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Kas 09, 2006 19:15 pm

turkerr yazdı:dış görünüşü gercekten benziyor ama bu ilçe baskanı lütfen aynı dünya görüsündeyim demesin barış abinin bu adamla aynı görüsten olduguna hiç inanmıyorum sizde arastırın hangi partinin ilçe baskanıymış
kardeşim konuya bi bak ne bir siyasi mesaj nede içerik var orda parti ismini falanda sildimki siyasi içerik taşımasın diye adam barış abiyi örnek almış birisi giyimi kuşamı bu var bu konuda

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Kas 09, 2006 20:35 pm

partiyi yazıp yazmaman önemli degil malum partiden işte görüntüsü barış abiye benzeyen 10tane adam var ankarada resimlerini cekip yayınlayalım bari dünya görüsüm barış mançoyla aynı demiş YALANNNNNNNNNNNNNNNN
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Prş Kas 09, 2006 22:22 pm

sameth kardeş rahatsız olmanı gerektirecek birşey yok bence (siyasi ve politikacı aynı şey ve bu son derece kutsal bir görev)
"Barış Manço ve O'na özenen siyasetçiler".. bu, çok güzel ve en az siyaset işi kadar kutsal bir konu benim gözümde..

dediğim gibi, rahatsız olunacak birşey yok,
ama, yok ben rahatsız oldum diyorsan, konuyu keşke şu şekilde açsaydın;

‘‘Anamur'un Barış Manço'su’’ olarak tanınan Şinasi Aslan,. Giyimi kuşamı, saçları, bıyığı ve parmağına taktığı yüzüklerine kadar, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Barış Manço'ya benzerliği ile dikkat çeken Aslan, bundan son derece memnun olduğunu her fırsatta dile getirmekten kaçınmıyor. Manço'ya benzemekten büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Aslan, onun dünya görüşünü de paylaştığını söyledi.

:) umarım yine alınganlık yapmazsın, ben konunun güzelliğinde samimiyim

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cmt Kas 11, 2006 13:44 pm

silahsız kuvvet yazdı:sameth kardeş rahatsız olmanı gerektirecek birşey yok bence (siyasi ve politikacı aynı şey ve bu son derece kutsal bir görev)
"Barış Manço ve O'na özenen siyasetçiler".. bu, çok güzel ve en az siyaset işi kadar kutsal bir konu benim gözümde..

dediğim gibi, rahatsız olunacak birşey yok,
ama, yok ben rahatsız oldum diyorsan, konuyu keşke şu şekilde açsaydın;

:) umarım yine alınganlık yapmazsın, ben konunun güzelliğinde samimiyim

alınganlık yapmıyorum kardeşim ilgine teşekkürler keşke dediğin gibi açsaydım ama politik kanı yok bu msj da ilgine teşekkürler kardeşim ama onu örnek almaları hoşuma gitti kal sağlıcakla