samanci demiş ki:
baris_onsel demiş ki:
evet, aslinda mod bir konuyu neden kilitledigini yazsa gerçekten daha iyi olur yani anlasilir olur ve herkes yanlis yorum yapmis olmaz öyle degil mi?(yanlis anlamayin arkadaslar benim konum kapandi die sölemiyorum yani )ve mod un açiklamasi gerçekten herseyi anlatiyor...ya arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum.bu soruyu sorduktan ve cevabi da aldilktan sonra size söz veriyorum bu konuyu bir daha açmayacagim;
benim yazdigim "Ülkemizin Basbakani ve Mustafa Kemal Atatürk" adli konuda(lütfen birazda Türkçe kelime kullanmaya dikkat edelim ve konu diyelim dimi ) ne gibi bir siyasi görüs buldunuz?yani ben bu yazi ile neyi kötüledim neyi yücelttim?ben ne yaptigimi biliyorum tabii ki ama sizlerin de görüsleri ile çakisiyor mu benim görüslerim merak ediyorum...LÜTFEN AMA LÜTFEN ORTALIGI KARISTIRMAYA YÖNELIK YORUMDA BULUNMAK ISTEYENLER BU KONUDA YORUMDA BULUNMASINLAR.ÇÜNKÜ BURASI HER NE KADARDA OLSA BARIS MANÇO IÇIN KURULMUS BIR FORUM SITESIDIR.(bunu yeni bir baslik altinda yeni bir konu olarak serbest mixte açmak istiyorum ama açikcasi uyari almaktan çekiniyorum...) ya bide seyi soracam bu "... dedi ki" diye yazi yazarken ayri bi kare yapiyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz?anlatirsaniz sevinirim
arkadaslar kendinize iyi bakin...
[[BARIS ROCK]][/list]
kısa bir cevaplama öncelikle sana teşekkürer ederim bu yazıyı yazdığın için mesele şu açtığın topikte ilk bakışta herhangi bir şey yok ama bu toipiği kililtlenmediğini gören bazı uyanıklar bu ve buna benzer yeni topik açma ihtimali bulunuyor yoksa senin yazdığın yazının sadece benim açımdan sıkıntı verci tarafı iki liderin karşı karşıya getirilmesidir yoksa başka bir olay yok bu liderlerin karşı karşıya getirdiğinizde birisi iyi birisi kötü mana çıkıyor o kadar yoksa benim açımdan sorun yok siteyi rahatsız etti bayağı
yani diyorsun ki; görünürde siyasi olmayan bu konu ileride siyasileştirilebilirdi. ben de diyorum ki; ihtimallere bakılarak konu kilitlenmez. bu gözle bakarsak her konuda kilitlenecek şey çıkabilir.
Evet "fairground" kardesimi de hakli ve yorumunuda güzel buluyorum