Barış Akarsu...

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

tangerine
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen tangerine » Cmt Eki 14, 2006 02:10 am

silahsız kuvvet yazdı:iyi de, ben masumum :)

bi de, üç gün içinde.. altı yeni arkadaşımız.. mı deseydim..
şaka yapıyorum, üzerime gelip beni korkutmayın :)

hem ben Barış Akarsu için bir yorum yapmadım ;)

yedi yeni arkadaş olduk sanırsam.. ;)

sesinin yanısıra aklı ve yüreğide güzel olan bi insan...ilk albümünden bu yana 200 den fazla konser vermiş,elinden geldiğince her türlü yardım konserlerinde yer almış, dinleyenlerine ve sevenlerine saygısızlık etmemek için bilgisi dışında olan konsere bile katılmış, 2. albümü olan '' Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek'' te iki adet söz ve bestesi bulunan yolun çok başında olup ilerleyeceği yolu tırnaklarıyla kazımaya çalışan, beyniyle yüreğiyle ve hayat görüşüyle tam bir rocker dır kendisi...

saçının,tipinin,şeklinin içok da önemli olmaması gerektiği düşüncesindeyim..elbette BARIŞ AKARSU yu da sevenler olduğu gibi onu beğenmeyenler de olacaktır...herkesin fikrine saygım sonsuz...yıkıcı olmadığı sürece..;)

pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen pirate » Cmt Eki 14, 2006 03:23 am

Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize.. Aşağıya eklediğim röportaj 11 Eylül 2006 da Barış Akarsu'nun Hürriyet Gazetesine verdiği röportajın bir bölümüdür..Bu konuyla ilgili Barış Akarsu'nun kendi düşüncelerinden bihaber şekilde yorum yapan arkadaşlar okurlarsa, en azından önce bilgi sahibi sonra da fikir sahibi olmayı başarabilirler..

Ne İkinci Cem Karaca’yım, ne de ikinci Barış Manço

Ben Barış Akarsu’yum…

Türk Rock müziğinin 2. Barış’ı yakıştırmalarına ise “Ben Barış Manço olsun, Cem Karaca olsun hep onların şarkılarıyla büyüdüm. Onlar bizlere çok güzel yollar gösterdi. Ama ben ne bir İkinci Cem Karaca ne de ikinci Barış Manço olmak istiyorum. Ben barış Akarsu’yum ve hep bu isimle anılmak istiyorum.” diyerek müzik piyasasında kendi müziği ve kendi ismi ile anılmak istediğini defalarca vurguladı.

Türk Rock müziği sanatçıları arasında kendisini iyi yerlerde gördüğünü söyleyen Barış Akarsu, “Daha çok yol kat etmem lazım. Türk Rock müziği son zamanlarda büyük bir ilerleme gösterdi ama rock müziği yapanların biraz daha ön plana çıkması gerekiyor” dedi.

Hürriyet Gazetesi - 11 Eylül 2006
Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne...

dileklerim
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen dileklerim » Cmt Eki 14, 2006 12:09 pm

görüyorumki olay karşılıklı ağız dalaşına dönmüş böyle bir şeye hiç gerek yok aslında :oops: ben bir barış akarsu hayranı olarak sizden sadece önyargısız olmanızı istiyorum tarafsız bakın bir kerecik açıp dinleyin hemen anlarsınız zaten o kocaman yüreği
dilek:)

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Cmt Eki 14, 2006 15:42 pm

tangerine yazdı:

sekiz.. Allah arttırsın :)

dileklerim
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen dileklerim » Cmt Eki 14, 2006 15:47 pm

silahsız kuvvet yazdı:
tangerine yazdı:

sekiz.. Allah arttırsın :)
ay alemsin görmedin sanırım ben daha öncede msj atmıştım ilahi yani
dilek:)

R_o_C_K_C_ı
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen R_o_C_K_C_ı » Cmt Eki 14, 2006 16:56 pm

rahmetli barış manço nun kemiklerini sızlatıosunuz..seviyesizliğinizleeeee :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
arkadaşım barışı dinlemek akıl işi beyin işi...
insan beyinsizse yapacak bişi yok....
âmâ vâzgêçmê $êvmêktêñ vâzgêçmê..ï$têmêktêñ,µmµt£ârı $öñmêz ïñ$âñıñ...!!!

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cmt Eki 14, 2006 21:25 pm

R_o_C_K_C_ı yazdı:rahmetli barış manço nun kemiklerini sızlatıosunuz..seviyesizliğinizleeeee :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
arkadaşım barışı dinlemek akıl işi beyin işi...
insan beyinsizse yapacak bişi yok....

Söyleyecek söz bulamıyorum biraz terbiyeli ol. Kimse kimseyi dinlemek, beğenmek zorunda değil. Siz de bunu anlayın herkes fikrini söylemekte özgür hakaret (seviyesiz, beyinsiz vb..) etmemek koşuluyla.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Kas 01, 2006 15:42 pm

bence kaliteli müzik yapıyor.son albümü hoşuma gitti...sesi de güzel,..daha nolsun

Kullanıcı avatarı
doner-yakut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-yakut » Sal Kas 14, 2006 22:51 pm

Onun derdi su siralar dizi cevirmek degilmi?! Müzikle ugrasmiyorki artik?!!
Yanlissa düzeltin lütfen...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana

pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen pirate » Çrş Kas 15, 2006 02:00 am

doner-yakut yazdı:Onun derdi su siralar dizi cevirmek degilmi?! Müzikle ugrasmiyorki artik?!!
Yanlissa düzeltin lütfen...

Müzikle ilgilenmiyor mu?

18 Kasım İzmir konseri, 25 Kasım Bursa konseri. 7 Kasım cuma akşamı saat 22.30da Kral tv de KonuşaROCK programının canlı performans konuğu...

18 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 23.00 CİVARINDA TRT INT DE "STÜDYO ANKARA" PROGRAMINDA YAYINLANACAK PROGRAMIN KONUĞUDUR.

Ayrıca 3 Kasımda Ankara'da, 20 Ekimde Büyükçekmece'de, 28 Ekimde İstanbulda konserleri vardı...

YAnlışsa düzeltin demişsiniz, ben de düzelteyim dedim 8)

Kullanıcı avatarı
doner-yakut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-yakut » Prş Kas 16, 2006 12:44 pm

O zaman tamam... Tesekkürler Pirate :hayallah:
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana

hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana

hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana

hayır hayır inanmıyorum sana

pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen pirate » Cum Kas 17, 2006 00:58 am

Önemli değil doner-yakut ;)

Kullanıcı avatarı
canocanan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen canocanan » Cmt Ara 30, 2006 00:07 am

slm arkadaslarrr bende yeni üyesiyim Öncelikle sunu söyleyim ben de büyük bir Barış Manco hayranıyım bilgisayarımda tüm sarkıları var zaten Barış Manco yu sevmemek imkansız O bizim hayatımıza trt deki Adam Olacak Cocuk adlı programıyla damga vurdu ilk önce ve cevirdigi türk sinemasındaki Mahir rolünü asla unutamam halada cıksa televizyonda tekrar tekrar izlerim coook güzeldii... O hep yediden yetmişe herkesin sevdiği bir insandı ve öyle kalacak...
gelelim Barış AKARSU ya... Onun da coook büyük bir hayranıyım ve burdaki yorumları okuyunca coook üzüldüm ve dogal olarak aşagılayıcı yorumlara sinirlendimmm.. :kizgin: size ilk tavsiyem Barış AKARSU yu sadece Akademi Türkiye yarışma finalisti olarak degerlendirmeyin... Bende sizin gibi ilk başta ön yargıyla yaklastım onun müziğine karsı cunkü yarışmalara karsı ön yargım vardı ama özellikle oynadıgı dizi "Yalancı Yarim" de söylediği sarkıları o kadar güzel yorumladı ki sesine hayran oldum. O yüzden arkadaslar önce bir dinleyin. Ön yargıyla yaklaşmayalım, sadece Barış Akarsu ya karsı degil diger sanatcılarımızada, hele çirkin yorumlar lütfen olmasın
Barış Akarsu nun sacı konusunda :kizgin: "ya kadın mı erkek mi belli değil" :kizgin: diye cirkin bir yorum yapan arkadas. Barış Manco muzunda sacı uzundu. Bu gerçeği unutma lütfen böyle bir yorum yaparken.
Ayrıca dizide oynaması müziği bıraktığı anlamına gelmiyor Barış Akarsu su ana kadar200 ü aşkın konser verdi ve 20 ocak ta yine bir konseri var ama diğer sarkıcılar gibi magazin dergilerinde sansasyon haberlerine malzeme olmadıgı için haberiniz olmuyo herhalde Bu arada unutmayın Barış Manco nunda Adam Olacak Cocuk diye bir cocuk programı, oynadıgı bir sinema filmi ve gezi programı vardı Bu onun müziği bıraktıgı anlamına gelmiyodu dimi.
Bence sizin bu aşşalayıcı acıklamalarınız "Barış Manco nun yerini kimse dolduramaz, bunu deneyen insan aşagılıktır" düsüncesinden kaynaklanıyor. Sizin Barış AKARSU yu hiç tanımadıgınız bilmediğiniz belli. ona Barış Manco nun ve Cem Karaca nın veliahtı yorumunu halk yaptı, o hiç böyle bir iddaa da bulunmadı, zaten röportajında da görülüyo. o kendi yolunu cizmeye calışıyor. Size tavsiyem onun katıldıgı birkaç programı izleyip kendinden ögrenin Barış Manco ve Cem Karaca ile ilgili düşüncesini, baskalarından degilll... Neyse sizler Adam Olacak Cocuk sanız ve adam olduysanız, Barış Manco abimin tavsiyeleriyle onun cizdiği yoldan ilerleyen insanlarsanız, kimseyi aşagılamayın. hele görünüşüyle asla, ki Barış Akarsu bir sanatcı ve sanat icra etmeye calışıyo, sanatını begenmeseniz bile seviyeli bir sekilde dille getirin duygularınızı. Barış Manco abim yaşasaydı bu yazdıklarınız onu coook üzerdi, eminim. Tüm Adam Olcak Cocuk lara tekrar selam... Umarım bu asagılayıcı yorumlar tekrarlanmaz...
En son canocanan tarafından Cum Oca 05, 2007 16:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Adam Olacak Cocuk... BaRıŞ MaNÇo:)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 02, 2007 01:18 am

Benim Barış Mançoya En yakın Gördüğüm rock şarkıcısı kesinlikle barış akarsu dur.Herşeyiyle her gördüğümde aklıma b.mançoyu getiriyor.İnanılmaz saygılı ayrıca bir tv kanalında cem karaca şarkısı söyledi program finalini playback yaparak kendi şarkısıyla bitiricekti ki....Aynen şu oldu: Cem karaca şarkısı söyledim B.Manço Söylemessem kötü olurum o yüzden banddan değil canlı barış manço şarkısı söylemek istiyorum dedi.Ticari kişiliğini de anlayın böylece...Bunlar Tamamen benim görüşüm

aydinlikevler
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen aydinlikevler » Çrş Oca 17, 2007 19:42 pm

barış manço çok kültürlü bir insandı barış akarsudan öyle bir izlenim alınmıyor. barış akarsuda zaten ben barış manço değilim diyor ve takdir ediyorum söylediklerini. televizyonun yarattığı bir isim olarak iyi dayandığı bile söylenebilir.

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 17, 2007 20:06 pm

aydinlikevler yazdı:barış manço çok kültürlü bir insandı barış akarsudan öyle bir izlenim alınmıyor. barış akarsuda zaten ben barış manço değilim diyor ve takdir ediyorum söylediklerini. televizyonun yarattığı bir isim olarak iyi dayandığı bile söylenebilir.

barış manço olamazki o çünkü barış manço sanatçıydı o nedir daha çözemedim
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Cum Oca 19, 2007 19:45 pm

bence Barış Akarsuyu beğenen arkadaşlara saygılı olalım hakkında atıp tutmayalım beğenmiyor olabilirsiniz ama bu hakaret edeceğiniz anlamına gelmez...

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Sal Oca 23, 2007 00:45 am

barış akarsu yakışıklı biri olabilir :D ama barış manço nun ve cem karacanın yerini hiçkimse dolduramaz.
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Oca 23, 2007 01:36 am

tuba yazdı:barış akarsu yakışıklı biri olabilir :D ama barış manço nun ve cem karacanın yerini hiçkimse dolduramaz.
aynen katılıyorum kendide diyor zaten olamayacağını
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
süper üye
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen süper üye » Sal Oca 23, 2007 15:12 pm

barış akarsu isterse ilerinin barış mançosu da olsa ben onu sevmiyorum tek sevvdiğim barış mançodur.öyle kalacaktır.
ama dizisi var şimdi,saçma bir dizi...
İĞRENÇ TE SESİ VAR..
yanlışsam şimdiden özür diliyorum

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Sal Oca 23, 2007 22:12 pm

beğenemedim bi türlü kanım ısınmadı adama saç uzatmayla keskin bakışlarla velihat olunmaz ses ister gırtlak ister yorum ister :!: :!:
Gamzedeyim deva bulmam...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Çrş Oca 24, 2007 16:45 pm

onceleri sesi itici geliyordu fakat zamanla sesini sevmeye basladim...muziklerindeki duzenlemeleri sevmiyorum ...ki veliahtlik sizin de soylediginiz gini sozkonusu bile olamaz...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

we

Mesajgönderen manco halil » Cum Oca 26, 2007 12:52 pm

sevgılı arkadaslar katı olmayalım özellıkle bu konuya sevgılı vesıle 87 hanımı dahıl edıyorum...kaldıkı barış yarışmada bıle hep barış mançoyu cem karacayı örnek aldını defalarca denıstır kaldıkı sesı çok iyi ve de düzgun cocuk ..medyayla bır yerlere ulaşmak ğibi bır amacıda oldunu sanmıyorum olsaydı çok cıkardı karsılarımıza ben hıç görmedım..ve de sunu dım tabı barış abınınde cem abınınde yerını kımse dolduramaz tanrı bu insanları yollarken düyamıza .onların esı benzerınıde zaten koymamıs bence .yanı demek ıstedım .ne bırdaha barış abı gelır nede cem abı nede kemal sunal .nede adıle nasıt.bunlar gıbı buyuk ustaların .mekanları cennet olsun ...rahmetle anıyorum hepsınıde .sevgı ve barışla kalın........
halil

Kullanıcı avatarı
ce_ren
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ce_ren » Pzt Oca 29, 2007 17:00 pm

satellite yazdı:beğenemedim bi türlü kanım ısınmadı adama saç uzatmayla keskin bakışlarla velihat olunmaz ses ister gırtlak ister yorum ister :!: :!:

Barış'ta seste var gırtlakta var yorumda var arkadaşım..Önce git bir kasedini al , bir konserine git canlı canlı dinle ozaman anlarsın var mı yok mu..
mahur bey susunca kapandı perdeler
sakız hanimla bitti o hüzünlü nağmeler

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Oca 29, 2007 17:34 pm

ce_ren yazdı:
satellite yazdı:beğenemedim bi türlü kanım ısınmadı adama saç uzatmayla keskin bakışlarla velihat olunmaz ses ister gırtlak ister yorum ister :!: :!:

Barış'ta seste var gırtlakta var yorumda var arkadaşım..Önce git bir kasedini al , bir konserine git canlı canlı dinle ozaman anlarsın var mı yok mu..

katılıyorum