slm arkadaslarrr bende yeni üyesiyim Öncelikle sunu söyleyim ben de büyük bir Barış Manco hayranıyım bilgisayarımda tüm sarkıları var zaten Barış Manco yu sevmemek imkansız O bizim hayatımıza trt deki Adam Olacak Cocuk adlı programıyla damga vurdu ilk önce ve cevirdigi türk sinemasındaki Mahir rolünü asla unutamam halada cıksa televizyonda tekrar tekrar izlerim coook güzeldii... O hep yediden yetmişe herkesin sevdiği bir insandı ve öyle kalacak...
gelelim Barış AKARSU ya... Onun da coook büyük bir hayranıyım ve burdaki yorumları okuyunca coook üzüldüm ve dogal olarak aşagılayıcı yorumlara sinirlendimmm..

size ilk tavsiyem Barış AKARSU yu sadece Akademi Türkiye yarışma finalisti olarak degerlendirmeyin... Bende sizin gibi ilk başta ön yargıyla yaklastım onun müziğine karsı cunkü yarışmalara karsı ön yargım vardı ama özellikle oynadıgı dizi "Yalancı Yarim" de söylediği sarkıları o kadar güzel yorumladı ki sesine hayran oldum. O yüzden arkadaslar önce bir dinleyin. Ön yargıyla yaklaşmayalım, sadece Barış Akarsu ya karsı degil diger sanatcılarımızada, hele çirkin yorumlar lütfen olmasın
Barış Akarsu nun sacı konusunda

"ya kadın mı erkek mi belli değil"

diye cirkin bir yorum yapan arkadas. Barış Manco muzunda sacı uzundu. Bu gerçeği unutma lütfen böyle bir yorum yaparken.
Ayrıca dizide oynaması müziği bıraktığı anlamına gelmiyor Barış Akarsu su ana kadar200 ü aşkın konser verdi ve 20 ocak ta yine bir konseri var ama diğer sarkıcılar gibi magazin dergilerinde sansasyon haberlerine malzeme olmadıgı için haberiniz olmuyo herhalde Bu arada unutmayın Barış Manco nunda Adam Olacak Cocuk diye bir cocuk programı, oynadıgı bir sinema filmi ve gezi programı vardı Bu onun müziği bıraktıgı anlamına gelmiyodu dimi.
Bence sizin bu aşşalayıcı acıklamalarınız "Barış Manco nun yerini kimse dolduramaz, bunu deneyen insan aşagılıktır" düsüncesinden kaynaklanıyor. Sizin Barış AKARSU yu hiç tanımadıgınız bilmediğiniz belli. ona Barış Manco nun ve Cem Karaca nın veliahtı yorumunu halk yaptı, o hiç böyle bir iddaa da bulunmadı, zaten röportajında da görülüyo. o kendi yolunu cizmeye calışıyor. Size tavsiyem onun katıldıgı birkaç programı izleyip kendinden ögrenin Barış Manco ve Cem Karaca ile ilgili düşüncesini, baskalarından degilll... Neyse sizler Adam Olacak Cocuk sanız ve adam olduysanız, Barış Manco abimin tavsiyeleriyle onun cizdiği yoldan ilerleyen insanlarsanız, kimseyi aşagılamayın. hele görünüşüyle asla, ki Barış Akarsu bir sanatcı ve sanat icra etmeye calışıyo, sanatını begenmeseniz bile seviyeli bir sekilde dille getirin duygularınızı. Barış Manco abim yaşasaydı bu yazdıklarınız onu coook üzerdi, eminim. Tüm Adam Olcak Cocuk lara tekrar selam... Umarım bu asagılayıcı yorumlar tekrarlanmaz...
Adam Olacak Cocuk... BaRıŞ MaNÇo:)