Barış Akarsu...

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Prş Nis 13, 2006 19:58 pm

barış akarsu doğru bir yönde. ama daha yolun başında bile değil. biraz kaba olacak ama daha 40 değil 40000 fırın ekmek yemesi gerekiyor. ben barış mançonun velihtı olacak vasıflar sahip bir müzisyen en azından şu an için tanımıyorum

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum Nis 14, 2006 11:12 am

avara yazdı:Agresif değilim de konuyu uzatıp nerelere getirmeye çalıştığını tam olarak anlayamadım... :?:

bence tartışılan konudan sapıyorsunuz.buda size sitemize ve konuya yakışmıyor.

barış akarsu yu sevip sevmemk değil mesele.sesi iyi ama şu aralar piyasada göremiyorum.balon şöhretlerden mi acaba diye düşünmeye başladım.

Kullanıcı avatarı
mxdönence
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen mxdönence » Çrş May 24, 2006 14:14 pm

YETENEĞİN,SANATIN VE EMEĞİN VELİAHTI OLMAZ.

BARIŞ ABİMİZİN HİÇ!!

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Cum Haz 09, 2006 23:03 pm

kesinlikle berbat

Kullanıcı avatarı
TaVeRnA Of LoVe
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen TaVeRnA Of LoVe » Prş Haz 15, 2006 03:45 am

sevenlerine saygım sonsuz dinleyenlerine de öyle ama gelipte veliaht gösterilir derseniz orda dur kardeşim derim bunun en azından düşünülebilmesi için 10 yılı devirmesi gerek en az tabiki temiz ve düzgün işlerle veliaht gösterildiği kişiliklerin yolundan giderek dilinden dökülecek bir kelimeye bile dikkat ederek hayatına devam eder ve bunları başarabilirse eyvallah deriz bu çocuk haketti deriz herşeyiyle dört dörtlük gerçekten işte şimdi artık Barış Manço nun bir veliahtı olabilir diyebiliriz bence tabiki...
Sevgisi gönlümde kanayan yara
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...

hakasya
Yeni Üye
Yeni Üye

veliaht

Mesajgönderen hakasya » Prş Haz 15, 2006 12:47 pm

valla değerli dostlar yeni çıkan adamlar hemen bi cem karaca bi barış manço şarkısıyla kendisni veliaht görüyor. bu işr bu kadar koly mı ya
üstelik o şarkıları da berbat yorumluyorlar. onlar ilk önce iki tane beste yapsınlşar onu görelim yoksa o şarkıları yeniden yorumlamanın hiçbir mantığı yok

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Haz 15, 2006 14:55 pm

efsane sanatçıların öyle bi iki parçasını seslendirmekle tabiki bi cem karaca bi barış manço olunmaz...ama yinede genç şarkıcılara teşekkür edelim onları bizlere anımsattıkları için....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
paz
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen paz » Çrş Haz 21, 2006 16:52 pm

Müzikalitesi yok ne yazık ki;ama yine de ilk gördüğümde saç stili hoşuma gitmişti, neden acaba :hayallah:
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...

braveeagle_burak
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen braveeagle_burak » Prş Haz 22, 2006 00:25 am

bence de barış akarsu nun daha önünde geçeceği çok yol var ama bi önemli konuyu hep atlıyoruz bence onlara zaten biz böyle bi yön veriyoruz eski şarkıları söylemelerini artık ben pek garipsemiyorum yeterki şarkının özünü koruyabilsin başka bi şey istemem
elbette bir gün güler bizede seneler

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Prş Haz 22, 2006 11:01 am

paz yazdı: ilk gördüğümde saç stili hoşuma gitmişti, neden acaba :hayallah:
:geberdim:

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzr Ağu 20, 2006 12:19 pm

tamam adamın tipi hoş bayanlara hitaben iyi fakat kaşlarını almış erkekliğe sığmaz 2.si muzikal olarak o şimdidden bitti zaten varmı onun parçasını çalan bi radyo ben duymuyorum bitti o 2 gunluktu 3. gun bitti :geberdim:

dileklerim
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen dileklerim » Sal Eki 10, 2006 12:32 pm

neden bu kadar ön yargılısınız anlayamadım barış gerçekten kendi tırnaklarıyla biryerlere gelmeye çalışıyor emek veriyor! barış hiçbir zaman ben BARIŞ MANÇO nun ve ya CEM KARACA nın veliahtıyım demediki aksine ona öyle söyleyenlere "onlar çoook özel insanlar benim hayatımda çok özel yerleri var istediğim tek şey onlar gibi kalıcı olabilmek ben bunun savaşını veriyorum " diyor
dilek:)

BglprA
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BglprA » Sal Eki 10, 2006 12:43 pm

dileklerim yazdı:neden bu kadar ön yargılısınız anlayamadım barış gerçekten kendi tırnaklarıyla biryerlere gelmeye çalışıyor emek veriyor! barış hiçbir zaman ben BARIŞ MANÇO nun ve ya CEM KARACA nın veliahtıyım demediki aksine ona öyle söyleyenlere "onlar çoook özel insanlar benim hayatımda çok özel yerleri var istediğim tek şey onlar gibi kalıcı olabilmek ben bunun savaşını veriyorum " diyor

kesinlikle :!: ve ayrıca şunu dile getirmek istiyorum BARIŞ AKARSU HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. yeni albümü çıktı ve büyük ilgi gördü :!: :alkis:
sokakta giderken,kendi kendime
gülümsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum...

dileklerim
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen dileklerim » Sal Eki 10, 2006 12:57 pm

kesinlikle :!: ve ayrıca şunu dile getirmek istiyorum BARIŞ AKARSU HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. yeni albümü çıktı ve büyük ilgi gördü :!: :alkis:

ayrıca konserleri imza günleri devamlı var hatta bu hafta sonu 14 ekimde uyuşturucu konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla USDER tarafından düzenlenen bir etkinlik var ve barışta ödüle layık görüldü. Birde konser verecek! tabiki bunların duyumaması çok normal çünkü sansasyonu yok adam gibi adam
dilek:)

EBRU KARACA
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen EBRU KARACA » Çrş Eki 11, 2006 15:47 pm

Arkadaşlar, bu forumu okuduğumda gözlerime inanamadım.
Yani Barış Manço'yu sevmek, bu kadar negatif bir şekilde ve tanımadan eleştirmek olmamalı.
Sokaktan kimi çevirseniz, "Barış Manço'yu sever misiniz?" deseniz, hiç kimsenin olumsuz bir yanıt vermeyeceği gerçek.
Bu durumda Barış Manço abimizin üstün müzik yeteneğini kanıtlamak adına diğer şarkıcılara bu şekilde saldırılmasını son derece yanlış buluyorum.
Ben Barış AKARSU'yu severim ve de zevkle dinlerim. Barış Manço'yu da Cem Karaca'yı da severdim. Kasetleri de vardır. Hala da dinlerim. Ama onları seviyor olmam, bir başka şarkıcıdan nefret etmemi sağlamadı hiç bir zaman. Bir insanı sevmiyorsam, onun özelliklerini beğenmediğimden olmuştur bu.
Veliahtı meliahtı geçin. Çünkü Barış Akarsu da ısrarla, onların veliahtı olmadığını, onların şarkıları ile büyüdüğünü, çok sevdiğini ama kendisinin Barış Akarsu olduğunu, yani ayrı bir kişilik ve şarkıcı olduğunu defalarca vurgulamıştır.
Zaten şarkıcı bunu kendisi söylüyorken, buradaki bazı arkadaşların bu denli bir saldırıya geçmesi hoş görünmüyor.
Bir arkadaşın söylediği gibi, onun hayranları kara kaşına - kara gözüne bayılmıyorlar. Onun sesi var ve ne kadar kabul etmek istemeyen çıkarsa da çıksın son derece güzel yorumluyor.
Biri hakkında olumsuz bir düşünce beyan etmek için, o kişiyi biraz tanımak gerekir. Onu biraz bile tanımaya çalışmadan hakkında lütfen kötü cümleler sarf etmeyelim.
Unutmayın, birini kötülemek çok kolaydır. Önemli olan güzeli görmektir. Bunu görebilmek için de, insanın önce kendi icinin güzel olması gerekir. Buna kalp gözü derler.
Son olarak şunu söylemek isterim: Barış Manço'yu da seviyorum. Cem Karaca'yı da seviyorum. Barış Akarsu'yu da seviyorum. Ve hiç bir kanunda bunlardan birini seviyorsan diğerini sevmeyeceksin diye bir kaide yok.
Eminim her iki rahmetli de Barış Akarsu'yu dinleseydi çok sevecekler ve buradaki negatif düşünceli arkadaşlar kadar olumsuz cümleler sarf etmeyeceklerdi.
Herkese sevgiler.

R_o_C_K_C_ı
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen R_o_C_K_C_ı » Prş Eki 12, 2006 12:59 pm

arkadaşlar ne bu.
bu site böylemi.bir sanatçıya böle mi sözler sölenir.
barış akarsu bi kere piyasada hala war.2.albümünü çıkarda ağustos ayında
ve en çok satan D&R de ilk sıralarda albümü çok yanlış tanımışsınız.bi kere tipiylede bi yerlere gelmeye çalışmıyor..
çünkü o yerlerde. :kizgin:
türkiyenin yeni rockstarıı..bunuda herkes kabullensin.
eleştirilerinizi saygı çerçevesinde yapınnn.
saygılar.
âmâ vâzgêçmê $êvmêktêñ vâzgêçmê..ï$têmêktêñ,µmµt£ârı $öñmêz ïñ$âñıñ...!!!

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Eki 12, 2006 13:21 pm

R_o_C_K_C_ı yazdı:arkadaşlar ne bu.
bu site böylemi.bir sanatçıya böle mi sözler sölenir.
barış akarsu bi kere piyasada hala war.2.albümünü çıkarda ağustos ayında
ve en çok satan D&R de ilk sıralarda albümü çok yanlış tanımışsınız.bi kere tipiylede bi yerlere gelmeye çalışmıyor..
çünkü o yerlerde. :kizgin:
türkiyenin yeni rockstarıı..bunuda herkes kabullensin.
eleştirilerinizi saygı çerçevesinde yapınnn.
saygılar.

kardeşim daha yenisin bu formda bi formu dolaş ondan sonra arkadaşların ne kadar seviyeli eleştiri yaptıklarını gor herkez kimin hakkında ne düşünürse saygı çerçevesinde belirtir iyi yada kötü olede yapılmış bende solüyorum (o adam da erkek tipimi kadın tipimi var çözemedim)sevmiyorum bu kadar basit
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Prş Eki 12, 2006 14:45 pm

iki gün içinde üye olan dört yeni arkadaşımız gelip sadece aynı konuya yoğunlaşmış, tuhaf ... :)

arkadaşlar tansiyonu yükseltmeyelim...

EBRU KARACA
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen EBRU KARACA » Prş Eki 12, 2006 15:02 pm

silahsız kuvvet yazdı:arkadaşlar tansiyonu yükseltmeyelim...

Katılıyorum..

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Eki 12, 2006 22:55 pm

silahsız kuvvet yazdı:iki gün içinde üye olan dört yeni arkadaşımız gelip sadece aynı konuya yoğunlaşmış, tuhaf ... :)

Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

zümrüt-ü anka88
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen zümrüt-ü anka88 » Cum Eki 13, 2006 04:54 am

vesile_87 yazdı:
silahsız kuvvet yazdı:iki gün içinde üye olan dört yeni arkadaşımız gelip sadece aynı konuya yoğunlaşmış, tuhaf ... :)

asil tuhaf olan sizin bu seviyesizliginiz, sizler baris´akarsunun saclarina laf ediceginize öncelikle saygi deger BARIS MANCOnun saclarinin uzunluguna bakin , bu bir elestiri degil sakin yanlis anlamayin bende en az sizin kadar rahmetli Baris Manconun hayraniyim o bir idoldür kimsenin baris manconun tahtinda gözü yok. bir arkadasda baris akarsu icin ``tipi kadin mi erkek mi belli degil demis`` keske ilk önce baris manconun saclarinin uzunluguna baksaniz.... saygilar

TÜRKIYENIN YENI ROCK STARI.........BARIS AKARSUUUUUUUUUUUUU

R_o_C_K_C_ı
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen R_o_C_K_C_ı » Cum Eki 13, 2006 12:05 pm

arkadaşlar rahmetli barış mançonun saçı kısa mı??
önce insan düşünür ondan sonra yasar..bbu bölümdeki bütün yasılar
düşüncesizce yasılmış yasılardır..hele saç konusundaki tamamen ...
saygılar :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

türkiye nin YENİ ROCK STARI
BARIŞ AKARSU.... :alkis: :alkis: :alkis:
âmâ vâzgêçmê $êvmêktêñ vâzgêçmê..ï$têmêktêñ,µmµt£ârı $öñmêz ïñ$âñıñ...!!!

Kullanıcı avatarı
ce_ren
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ce_ren » Cum Eki 13, 2006 15:36 pm

silahsız kuvvet demiş ki:
iki gün içinde üye olan dört yeni arkadaşımız gelip sadece aynı konuya yoğunlaşmış, tuhaf ...

BUNUN NESİ TUHAF ANLAMADIM DOĞRUSU.. :saskin: .
bende yeni üyeyim Barış Akarsu başlığını gördüm :) .......
Kendisini çok başarılı bulduğumu yazmak için girdim ve gözlerime inanamadım...
tamam beğenmeyebilirsiniz ama bu nasıl bir eleştiri şeklidir ya
kiminiz kaşına takmış kiminiz uzun saçlarına kimi tipine yok tipi kadın tipimiymiş erkek tipimiymiş belli değillmiş..
Bu şekilde eleştiri yapanların Barış Manço gibi sanatının yanında kişiliğiylede gönlümüzde yer etmiş bir insanın sitesinde ne işi var anlamak çok zor gerçekten de :saskin: buda bana çok TUHAF geldi :saskin: ....

Barış Manço yu çok seviyorum ki bunu söylemeye bile gerek yok ...peki ben şimdi BARIŞ AKARSU, BARIŞ MANÇO ya benzetiliyor veliaht gösterliyor diye Barış Akarsudan nefretmi etmeliyim ........ZATEN BARIŞ AKARSU DA HİÇ BİRZAMAN BÖYLE BİŞEY SÖYLEMEMİŞTİR.. ARKADAŞLAR BİRAZCIKTA OLSA ÖNYARGISIZ BAKMAYA ÇALIŞIN LÜTFEN...seviyesiz eleştirilerden kaçınalım çünkü bu siteye hiç yakışmıyor..

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Cum Eki 13, 2006 16:54 pm

iyi de, ben masumum :)

bi de, üç gün içinde.. altı yeni arkadaşımız.. mı deseydim..
şaka yapıyorum, üzerime gelip beni korkutmayın :)

hem ben Barış Akarsu için bir yorum yapmadım ;)

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cum Eki 13, 2006 18:12 pm

zümrüt-ü anka88 yazdı:
vesile_87 yazdı:

asil tuhaf olan sizin bu seviyesizliginiz, sizler baris´akarsunun saclarina laf ediceginize öncelikle saygi deger BARIS MANCOnun saclarinin uzunluguna bakin , bu bir elestiri degil sakin yanlis anlamayin bende en az sizin kadar rahmetli Baris Manconun hayraniyim o bir idoldür kimsenin baris manconun tahtinda gözü yok. bir arkadasda baris akarsu icin ``tipi kadin mi erkek mi belli degil demis`` keske ilk önce baris manconun saclarinin uzunluguna baksaniz.... saygilar

TÜRKIYENIN YENI ROCK STARI.........BARIS AKARSUUUUUUUUUUUUU

Seviyesiz olan bence sensin. Barış Akarsu'yu sevmiyorum bu kadar basit.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO