adam olacak çocuk
Moderatörler: barışhayranı, Mod
adam olacak çocuk
yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
Re: adam olacak çocuk
bunu bende duydum ama barış manço nun eline su dökemeyeceği kesin onuda raiting yuzunden kanldan çıkarır lar fuat güneri barış gibi okyanuslarda geçemez program yapsın iki kelime laf konuşamaz roportaj yapsın kişiliğine laf yok muthiş biri barışında arkadaşı ama onun kadar başarılı olamayacağı kesin...hzllll yazdı:yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
artık yokum sağlıcakla kalın
sameth yazdı:bunu bende duydum ama barış manço nun eline su dökemeyeceği kesin onuda raiting yuzunden kanldan çıkarır lar fuat güneri barış gibi okyanuslarda geçemez program yapsın iki kelime laf konuşamaz roportaj yapsın kişiliğine laf yok muthiş biri barışında arkadaşı ama onun kadar başarılı olamayacağı kesin...hzllll yazdı:yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
sameth kardeşim sana katılıyorum yalnız genede şu an barış abimizin yaptığı programın bir varyantı yok onun için blki tutar hesabı yapıyorum
genede düşüncem şu inşallah reyting olayı fuat günerin başını yemez
-
BM
7'den 77'ye programı, Kasım ayından itibaren TRT1 ekranlarında 7'den77'ye Fuat adıyla yeniden yayınlanacak, içinde bir de Barış Manço'nun yapmadığı yeni çıkan yerli klipler ve kısa bir çizgi film yer alacakmış. Barış Manço'nun programları pazar günleri yayınlanıyordu, bu ise cumartesi günleri yayınlanacak. İnşallah güzel birşeyler olur.
- barışhayranı
- Moderator

Her Programda Barış Abimiz Anılırsa bu daha da güzel olur 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

Fuat Güner, Manço'nun izinde
MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.
Kaynak:Milliyet
MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.
Kaynak:Milliyet
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
inş kardeşim bende başarı istrerimsamanci yazdı:sameth yazdı:bunu bende duydum ama barış manço nun eline su dökemeyeceği kesin onuda raiting yuzunden kanldan çıkarır lar fuat güneri barış gibi okyanuslarda geçemez program yapsın iki kelime laf konuşamaz roportaj yapsın kişiliğine laf yok muthiş biri barışında arkadaşı ama onun kadar başarılı olamayacağı kesin...hzllll yazdı:yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
sameth kardeşim sana katılıyorum yalnız genede şu an barış abimizin yaptığı programın bir varyantı yok onun için blki tutar hesabı yapıyorum
genede düşüncem şu inşallah reyting olayı fuat günerin başını yemez
artık yokum sağlıcakla kalın