BURAK KUT
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Gerçektende uzun zamandır piyasada yoktu yaptığı şarkılar çok güzeldi. Bence tekrar dönmekle çok iyi yaptı. Bir ara ne güzel avrupaya Türkiyeyi çok güzel tanıttı Yunan şarkıcıyla birlikte düet leri ve Burak Kut opera bile söyleyip herkesi şaşırtmıştı. Bence şuan yeni çıkan pop çulara karşı iyi bir cvp verir. Barış Manço rahmetli öldükten sonra 90 yıllarda çıkan kaliteli popçularda yok oldu neden acaba? Burak Kut' un piyasaya dönmesi iyi olmuş. 
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ilk önce herkese slmlar diyorum ben yeni katildim buraya ve buda benim ilk mesajim. Tabiki Burak Kutun cok fazla hayranlari vardir ama benim kadar büyük bir özlemle onun yeni cikacak olan kaseti bekleyenin oldugunuda zannetmiyorum
O kadar uzun zamandir bekledikki insallah en kisa zamanda ona tekrardan kavusuruz..
kadir 2023 bu düsünceye sahip olman senin Burak Kutu cok fazla tanimamandan dolayi oldugunu düsünüyorum eger onu birazcik olsun tanisaydin eminimki bu sözlerinden sende utanc duyardin. Alleninde dedigi gibi bekleyip görecegiz..
kadir 2023 yazdı:sanırım 1994 te benimle oynama şarkısıyla meşhur oldu..
sonra kendisine bir çizgi tutturamayıp bi bakıma kayboldu..
bence bu saatten sonra NE KÖY OLUR SENDEN NEDE KASABA burak...
kadir 2023 bu düsünceye sahip olman senin Burak Kutu cok fazla tanimamandan dolayi oldugunu düsünüyorum eger onu birazcik olsun tanisaydin eminimki bu sözlerinden sende utanc duyardin. Alleninde dedigi gibi bekleyip görecegiz..
Gün Batimi Gibi Kayboluverdin Birden Avucumda Eridin Sen Daha Dün Beni Cok Seviyordun Neden Birakip Gittin..
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Tubacim Burak Kut en cok kilolu haliyle bile cok sirindi
Ayrica önemli olan onun kilolu haliylede normal haliylede o birbirinden güzel sarkilarini en güzel bi sekilde bizlere yansitabiliyorsa sorun nerde o zaman..
O bi an evvel aramiza dönsünde ister cok kilolu olsun isterse cok kilo vermis olsun ( ama yok yok fazla kilo vermesin ben zayif erkekleri pek sevmem
)
O bi an evvel aramiza dönsünde ister cok kilolu olsun isterse cok kilo vermis olsun ( ama yok yok fazla kilo vermesin ben zayif erkekleri pek sevmem
Gün Batimi Gibi Kayboluverdin Birden Avucumda Eridin Sen Daha Dün Beni Cok Seviyordun Neden Birakip Gittin..
bence kilolu hali fena degil ama onun eski hali daha iyiydiGünBatimi yazdı:Allen aceba cokmu kilo vermis merak etti ya benim malesef türk kanallarim olmadigi icin evde takip edemiyorum pek
Insallah cokta fazla vermemistir kilolar ona yakisiyordu![]()
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ