gurbetcimanço gitardan çat-pat çakmaya başladı :D RÜYA-TAB

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

gurbetcimanço gitardan çat-pat çakmaya başladı :D RÜYA-TAB

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzr Ağu 27, 2006 15:39 pm

Arkadaşlar geçenlerde internete koldüğmelerinin tablarını arıyodm biyerde buldum ama yapan kişi başı hariç hiç biyerini doğru yapamamış saçmalamış resmen
başı böyleydi

A:---0---2--3-----|
D:----------------2| ben bişey yaptım bu başlangıcı hiç durmadan tekrarladım ilk önce tanıdık bi melodi geldi sonra rüya yı dinleyince o olduğunu anladım
tab yazım konusunda biraz internette araştırma yaptım ve elimden geldiği kadar rüya yı çıkarmaya çalıştım
buyrun

BARIŞ MANÇO-RÜYA

e:---------BU KISIM İKİ KEZ ÇALINACAK----------------------------------------------|
B:-----------------------------------------------------------------------------------|
G:-----------------------------------------------------------------------------------|
D:-------------------------------------2--0------------------------------------------|
A:--2-------------2----------2--2-------------3--2--2----0-0-----0--2-3-2-2--------|
E:-----0--2--3-------0--2--3--------------------------------------------------------|

e:-----------------------------------------------------------------------------------|
B:-----------------------------------------------------------------------------------|
G:-------------------------------------------------0---------------0---------------------------|
D:--2-3-2----0-0----2-3-2----0-0---2--3--------------3--2------------3--2--0--2--0--0--2--3--|
A:-----------------------------------------------------------------------------------|
E:-----------------------------------------------------------------------------------|

e:-----------------------------------------------------------------------------------|
G:-----------------------------------------------0---------------0---------------------------|
D:--2-3-2----0-0----2-3-2----0-0---2--3--------3--2------------3--2--0--2*-----0--0----|
A:-----------------------------------------------------------------------------------|
E:-----------------------------------------------------------------------------------|
* BİRAZ BEKLENECEK (1-2 SN KADAR)

e:---------BU KISIM İKİ KEZ ÇALINACAK---------------------------------------------|
B:----------------------------------------------------------------------------------|
G:-------------------------------------2--0-----------------------------------------|
D:--2-------------2----------2--2-------------3--2--2----0-0-----0--2--3--2--2----|
A:-----0--2--3-------0--2--3-------------------------------------------------------|
E:----------------------------------------------------------------------------------|

e:----------------------------------------------------------------------------------|
B:-------------------------------------------0------------------0--------------------------|
G:--2-3-2----0-0----2-3-2----0-0---2----------3--------3---------2-------3--2--0--2--0--0--2--3-|
D:----------------------------------------------------------------------------------|
A:----------------------------------------------------------------------------------|
E:----------------------------------------------------------------------------------|

e:----------------------------------------------------------------------------------|
B:---------------------------------------1---------------0--------------------------|
G:--2-3-2----0-0----2-3-2----0-0---2--3--------3--2-------3--2--0--2*-------0--0-|
D:----------------------------------------------------------------------------------|
A:----------------------------------------------------------------------------------|

e:--2---------------2---------------2--2---7--5--3--1----1--0-0---0--2--3--2--2---|
B:------0--2--3-------0--2--3------------------------------------------------------|
G:----------------------------------------------------------------------------------|
E:--------------BU KISIM İKİ KEZ ÇALINACAK----------------------------------------|

e:--2-3-2--0-0---2--3--2--0--0---2--3--5--3--2--5--3--2---0---2---0--0---2--3-----|
G:-----------------------------------------------------------------------------------|
D:-----------------------------------------------------------------------------------|

e:--2-3-2--0-0---2--3--2--0--0---2--3--5--3--2--5--3--2---0---2*---------0--0----|
D:-----------------------------------------------------------------------------------|

TABBET BY gurbetcimanço© :D

eğer yanlış olnuşsa cahilliğime verin daha kursa başlayalı 2 ay oldu

yorumlarınızi bekliyorum lütfen yazın
En son gurbetcimanço tarafından Sal Ağu 29, 2006 23:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Ağu 27, 2006 15:53 pm

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM KARDEŞİM!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzt Ağu 28, 2006 22:57 pm

yaw bi ilgilenin yaaa
hiç mikimse yok burda gitar çalan
ben yeni aşladım eğer beğnilirse devam edecem bunlara

(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Sal Ağu 29, 2006 17:05 pm

olmuş ama bazı yerlerde yanlışlık var bidaha dene senden bekliyorum yanlış yerleri

BM

Mesajgönderen BM » Sal Ağu 29, 2006 20:37 pm

Ben de gitar çalıyorum ama tablatüre okumayı bilmiyorum. Ben nota bilirim. Bir de akor ve arpej.

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Ağu 29, 2006 23:26 pm

sameth yazdı:olmuş ama bazı yerlerde yanlışlık var bidaha dene senden bekliyorum yanlış yerleri
şimdi olmuşmu :)
yorumlarınız için sonsuz teşekkürler

(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
Spasm
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen Spasm » Prş Ağu 31, 2006 15:12 pm

fena degil bi kac hata var istersen orjinalini cıkartir gonderrim sana yada istedigin bi tab olursa cekinme oms at benim işim bu :)
Resim

Zekii , Çevik Ve Ahlaksız....