VE İŞTE İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI!!!!!

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

VE İŞTE İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI!!!!!

Mesajgönderen onxGS » Pzr Ağu 13, 2006 13:27 pm

"DÖNENCE PRODÜKSİYON" KURTALAN EKSPRES'İ DOLANDIRMIŞ!!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ardı ardına Rock Konserleri ve Festivallere katılan Kurtalan Ekspres, maalesef dolandırılmış.

Sitemizden bizim de duyurusunu yaptığımız "Yer Barış Gök Manço Rock Festivali"ne katılan grup bir açıklama yaparak "paralarını alamadıklarını" söyledi. İşin garibi sadece Kurtalan Ekspres değil, konsere katılan diğer gruplar ve 50 kişiyle 3 gün çalışan ses tesisatcısı firma da parasını alamamış. "Dönence Prodüksiyon" ve "Barış Manço Rock Derneği"nin organizasyonu olan bu konser, izleyicilerden de "bozuk organizasyon" nedeniyle tepki görmüş ve bu konserin Barış Manço'nun adının kullanılarak "paraları cukka" etmek için organize edildiği söylenmişti.

İŞTE OLAYIN GERÇEK YÜZÜ BUDUR! VE BEN DE BU OYUNA ALET EDİLENLERDEN OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM HARAM OLSUN O BİLETE VERDİĞİM PARA! YAZIKLAR OLSUN SANA EY HACIÖMEROĞLU!
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Ağu 13, 2006 13:39 pm

vayy be :!: :!: :!: haram olsun verilen paralar o adama...

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzr Ağu 13, 2006 14:10 pm

Ulan ne :arrow: var
barış abinin adının üzerinden paraları cukkaetmek ha..
yazıklar olsun
bende gitöeyi düşünüyodum ama zaman bulamamıştım
iyi de etmişim :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Ağu 13, 2006 15:42 pm

Barış Manço Derneği adına Dönence Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği organizasyonda görev yapan firmalar ve sanatçılar, konser tarihi geçmesine karşılık, karşılarında muhatap bulamadıklarını dile getirdiler.
İntermega Güvenlik, Doğuş-Ses Işık ve Barış Manço'nun orkestrası Kurtalan Ekpres'ten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"15 Temmuz 2006 Cumartesi günü Yedikule Zindanları'nda gerçekleşen BARIŞ MANÇO "YER BARIŞ GÖK MANÇO" Festivalinde INTERMEGA GÜVENLİK HİZ. LTD. ŞTİ. Olarak 50 kişilik ekibimizle 16 saat aralıksız hizmet vermiş bulunmaktayız.
İş Bitimi Bize verilen bilgi doğrultusunda, Hizmetimizin Maliyeti Olan 3.000 Ytl.'nin 17 Temmuz 2006 Pazartesi ödeneceğidir. Bu Tarihte Firmanın Tarafımıza yaptığı hiçbir ödeme görülmemiştir.
BARIŞ MANÇO Adı altında Dolandırıldığımızı Düşünüyoruz.
Devlet Sanatçısı Ünvanını Almış olan Rahmetli BARIŞ MANÇO'nun isminin bu şekilde kullanılması Bizi Son Derece Üzmüştür.
Adli Mercilere Olayı İntikal ettiriyoruz.Ayrıca Diğer hizmet veren Gruplarında ödemelerinin yapılmadığını Öğrenmiş Bulunmaktayız!
DOĞUŞ SES IŞIK, KURTALAN EKSPRES ve Organizasyona Katılan Sanatçılar"

Konsere katılan kuruluş ve sanatçıların ortaya attığı iddialara karşılık, organizasyonu yapan Barış Manço Dernek Başkanı ve Dönence Prodüksiyon'un bir açıklama yapması bekleniyor.

Eğer farkettiyseniz konserden 1 gün sonra da BMRD resmi sitesi kapanmıştı...
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Pzt Ağu 14, 2006 00:00 am

yuhhh bee YUHHHHHHHH!!!!!!!!
o para burnunUZdan fitil fitil gelicek...
insanların"Barış Manço"adına olan güvenleri de sarsılıyor kardeşim böyle...
verilen paralar haram olsun...ne kadar adi insanlar yahu..birde barış mançonun Modadaki evinin müze haline getirilmesi için harcanacaktır o para dendi...YUHH BMDERNEĞİNE..!!!!!
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Ağu 14, 2006 17:15 pm

İnanamıyorum bu kadar mı olur?
Yazıklar olsun.Utanmazlar!.Ne oldu o paralara??? :cinnet:
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Pzt Ağu 14, 2006 17:22 pm

zaten başından belli gibi çünkü firma daha fazla para toplayabilmek için sanırım ismini dönence koymuş bence iyi bir reklam adam paraları cukkalamış yakında işin aslı tam olarak meydana çıkar çünkü mahkemeye gidilir sorun orada çözülür

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Pzt Ağu 14, 2006 17:30 pm

onxGS yazdı:
Barış Manço Derneği adına Dönence Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği organizasyonda görev yapan firmalar ve sanatçılar, konser tarihi geçmesine karşılık, karşılarında muhatap bulamadıklarını dile getirdiler.
İntermega Güvenlik, Doğuş-Ses Işık ve Barış Manço'nun orkestrası Kurtalan Ekpres'ten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"15 Temmuz 2006 Cumartesi günü Yedikule Zindanları'nda gerçekleşen BARIŞ MANÇO "YER BARIŞ GÖK MANÇO" Festivalinde INTERMEGA GÜVENLİK HİZ. LTD. ŞTİ. Olarak 50 kişilik ekibimizle 16 saat aralıksız hizmet vermiş bulunmaktayız.
İş Bitimi Bize verilen bilgi doğrultusunda, Hizmetimizin Maliyeti Olan 3.000 Ytl.'nin 17 Temmuz 2006 Pazartesi ödeneceğidir. Bu Tarihte Firmanın Tarafımıza yaptığı hiçbir ödeme görülmemiştir.
BARIŞ MANÇO Adı altında Dolandırıldığımızı Düşünüyoruz.
Devlet Sanatçısı Ünvanını Almış olan Rahmetli BARIŞ MANÇO'nun isminin bu şekilde kullanılması Bizi Son Derece Üzmüştür.
Adli Mercilere Olayı İntikal ettiriyoruz.Ayrıca Diğer hizmet veren Gruplarında ödemelerinin yapılmadığını Öğrenmiş Bulunmaktayız!
DOĞUŞ SES IŞIK, KURTALAN EKSPRES ve Organizasyona Katılan Sanatçılar"

Konsere katılan kuruluş ve sanatçıların ortaya attığı iddialara karşılık, organizasyonu yapan Barış Manço Dernek Başkanı ve Dönence Prodüksiyon'un bir açıklama yapması bekleniyor.

Eğer farkettiyseniz konserden 1 gün sonra da BMRD resmi sitesi kapanmıştı...

bmrd nin resmi stesinin adresi nedir onxgs kardeşim
çünkü dönence prodüksiyonun adresi çalışıyor

http://www.donenceyapim.comadres hala aktiftir
tabiki yer barış gök manço konserini düzenleyen firmanın adresi ise bir bakın

Kullanıcı avatarı
nick-the-chopper
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nick-the-chopper » Pzt Ağu 14, 2006 19:20 pm

:kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzt Ağu 14, 2006 19:30 pm

YAZIKLAR OLSUN...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Pzt Ağu 14, 2006 23:54 pm

derin uyarmıştı zamanında....
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Sal Ağu 15, 2006 00:15 am

bigbossman yazdı:derin uyarmıştı zamanında....

evet derinde mehmet59da sölemişti...

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Sal Ağu 15, 2006 01:46 am

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE NE OLUR ŞAŞIRMAYALIM VE ÜZÜLMEYELİM. ÇÜNKÜ BUNDAN İLK ÖNCE BAŞKALARI UTANMALI VE ÜZÜLMELİDİR! UZUN BİR SÜREDİR BARIŞ MANÇO İLE YAPILAN FAALİYETLETDE YA AZALMA YADA YANLIŞLIKLARLA KARŞI KARŞIYAYIZ! BİLİYORUZ Kİ BARIŞ MANÇO İLE İLGİLİ YAPILACAK HER İŞLEM GEREKLİ HAKSAHİPLERİNDEN İZİN ALINMADAN YAPILAMAZ. İŞTE BURDADA O ÇOK ÖNEMLİ OLAN İZİN OLAYININ NASIL OLUYODA BU KADAR SORUMSUZCA DAĞITILDIĞINI GÖRÜYORUZ. HATTA ÖNEMSENİP DENETLENMEDİĞİNİ BİLE... BENİM ASIL DEMEK İSTEDİĞİM ŞU: RAHMETLİ BARIŞ MANÇO İÇİN 1999'DAN BERİ GEREKENLERİN ÇOK AZININ YAPILABİLMİŞ OLMASI. ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM SADECE GÖNÜLLERİMİZDE MİRASINA SAHİP ÇIKILABİLDİK! HA BUNDA BİZ MANÇO HAYRANLARININ HİÇ SUÇU YOK, SUÇU OLANLAR ÜZÜLSÜN ARKADAŞLAR! BİZ NİYE ÜZÜLCEZ. GÖNÜL İSTERDİKİ BÜTÜN BARIŞ MANÇO FAALİYETLERİ ONUN YAŞAMINDAKİ IŞILTI VE GÜZELLİKLE OLSAYDI, OLAMADI! BİRİLERİ ONU YÜZÜSTÜ BIRAKTI YADA YANLIŞLARININ HATASINI ÇEKTİ.BEN 25 YAŞINDAYIM VE ABARTISIZ 15 YILDIR BARIŞ MANÇO İLE YAŞIYORUM! ONUN BANA VERDİĞİ O GÜZEL ALEMDE! ONUNLA KONUŞUYORUM, DERTLEŞİYORUM, ONUNLA UYUYOR ONUNLA UYANIYORUM! HER YENİ DOĞAN GÜNDE YÜZÜME VURAN GÜNEŞİN SICAKLIĞINDA KULAĞIMDA 2023!
En son Zafer Uyanık tarafından Sal Ağu 15, 2006 02:02 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Sal Ağu 15, 2006 01:55 am

HAKLISIN BE ZAFER
BAKSANA BARIŞ ABİ ÖLDÜKTEN SONRA KAÇ ALBÜM ÇIKTI VE 20203 ADLI (FASON DİYECEĞİM ARTIK) ALBÜM ÇIKARILDI VE REZALETİ GÖRDÜK
DEMEK Kİ BARIŞ MANÇO ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER PEK BARIŞ ABİMİZİ SEVDİKLERİNİ SANMIYORUM

ALLAH HELALİNDEN YEDİRMEK NASİP ETSİN HERKESE

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Ağu 15, 2006 02:04 am

samanci yazdı:

amin
barış abimizin sırtından para kazana çok var :arrow: ve bu :arrow:
öyle yabancı değil diyorum başka bişey demiyorum

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Sal Ağu 15, 2006 02:15 am

samanci yazdı:HAKLISIN BE ZAFER
BAKSANA BARIŞ ABİ ÖLDÜKTEN SONRA KAÇ ALBÜM ÇIKTI VE 20203 ADLI (FASON DİYECEĞİM ARTIK) ALBÜM ÇIKARILDI VE REZALETİ GÖRDÜK
DEMEK Kİ BARIŞ MANÇO ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER PEK BARIŞ ABİMİZİ SEVDİKLERİNİ SANMIYORUM

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN, O 2023 REZALETİNİ BENDE BİZZAT YAŞAMIŞ VE ŞOK OLMUŞTUM. TAM CD'Yİ BOZUK DİYE GERİ GÖTÜRECEKKEN RADYODA DA BOZUK ÇALDIĞINI DUYUNCA, ACI GERÇEKLE KARŞI KARŞIYA KALMIŞTIM. BURDA ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM: SAYIN HÜSEYİN EMRE BARIŞ MANÇO ÖLDÜKTEN SONRA ATV'YE VERDİĞİ RÖPORTAJDA, AĞLAYARAK "BARIŞ MANÇO SENİ ŞARKILARINDA YAŞATACAĞIZ" DEMİŞTİ! BİZDE GÖRMÜŞTÜK: MANÇOLOJİNİN BAZI KOPYALARINDA BİR SİYASİ PARTİMİZİN PROPAGANDA ŞARKILARI ÇIKMIŞTI. YANİ O ZAMAN BİLE BÖYLE BİR HATAYI YAPMAYI BAŞARMIŞLARDI.NE DİYEYİM, VİCDANINIZA YAZIK! AMA NICK THE CHOPPER ALBÜMÜ BABALAR GİBİYDİ! HELAL OLSUN SONY MÜZİK COLOMBIA'YA! YAWW YİNE AKŞAM AKŞAM ÜZÜLDÜM, BİDE ÜZÜLMEYELİM DİYORUM :(
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Sal Ağu 15, 2006 02:24 am

WALLA ÜZDÜMSE KUSURA BAKMA ARI BARİS MANCHO ADLI ALBÜM SONY COLOMBİYA TARAFINDAN ÇIKARILDI SAYILIR BU ŞİRKET DÜNYA GENELİNDE CİDDİ BİR FİRMA ANLADIĞIM KADARIYLA EMRE MÜZİK PEKTE İŞİN CİDDİYETİNDE DEĞİL AMAÇ SADECE ÇOOOK PARA KAZANMAK

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

GERÇEKLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Mesajgönderen dexar » Sal Ağu 15, 2006 18:27 pm

Arkadaşlar, arkadaşlar zamanında biz söylemiştik, uyarmıştık
derinde bende bir kaç arkadaşta söledi.
Barış Manço adına yapılan herşeye inanmayın HEPSİ ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN dedik. Ama bi kulaktan girdi bi kulaktan çıktı.
Gördünüz mü şimdi gerçekleri?

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Sal Ağu 15, 2006 18:36 pm

Haram Zehir Zikkim olsun :cinnet: :cinnet: :cinnet:
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: GERÇEKLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Mesajgönderen gurbetcimanço » Çrş Ağu 16, 2006 00:46 am

dexar yazdı:Arkadaşlar, arkadaşlar zamanında biz söylemiştik, uyarmıştık
Barış Manço adına yapılan herşeye inanmayın HEPSİ ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN dedik. Ama bi kulaktan girdi bi kulaktan çıktı.
arkadaşlar haddime mi bilmiyorum ama forumda derin hakkında şöööyle bi göz attım da foruma faydası dokunmuş bi arkadaşımızmış
acaba neden ihrac edildi
eğer seni ilgilendirmez ulannn diyosanız sustum cvp vermeyebilirsiniz
Uzuuuun bi süre yokum.....

(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: GERÇEKLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Ağu 16, 2006 00:49 am

gurbetcimanço yazdı:
dexar yazdı:Arkadaşlar, arkadaşlar zamanında biz söylemiştik, uyarmıştık
arkadaşlar haddime mi bilmiyorum ama forumda derin hakkında şöööyle bi göz attım da foruma faydası dokunmuş bi arkadaşımızmış
acaba neden ihrac edildi
eğer seni ilgilendirmez ulannn diyosanız sustum cvp vermeyebilirsiniz

O iş biraz karışık.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Prş Ağu 17, 2006 05:05 am

derin arkadaşımız attığı bir e-mailde herşeyi gerçekten çok güzel açıklamış...

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cum Ağu 18, 2006 13:04 pm

herşeyin bir yasal yolu var olay medyayada gelmedi hem dolandırılan halk vede kurtalan expresse hiç olmazsa medyada yayınlanırdı bence olayı tam bilmeden yorum yapmamak ama hala dolandırıcılık devam ediyorsa haram osun eğerki odendiyse bize teşekkur duşer

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Pzt Eyl 04, 2006 18:04 pm

YUH BE ARTIK BARIŞABİNİN ADINI KULLANARAK PARA İNDİRMEK YAZIKLAR OLSUN
güneş elbet birgün doğacak

BarisManco
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen BarisManco » Pzt Eyl 11, 2006 19:11 pm

Sevgili Dostlar;

Oncelikle bu yalan yanlış haberlere inanıp Barış Manço Barış felsefesinden uzaklaştıgınız için oldukça şaşkınım.

Festival de 216 bilet satılmıştır.Ki bu bilet sayısı oraya çıkan bir sanatçının bile ücretini karşılaymaz.

Kaldiki zaten Barış Manço için sahne alıyorum diyip hemde para isteyen sanatçılar utanmalı...

Ayrıca birkonser için bütün sanatçılara ödeme yinede yapılmıştır,dekontlarını isteyen görebilir.

Doğuş-ses ve ışık ile intermega şirketlerinin ödemeleri ise bizimle alakalı değildir.Sponsorumuz olan TEKSATURK şirketi ile alakalıdır ve buda onların sorunudur.

Diğer birşey ise çok bilenler Barış Mançocuyumdiyenler mangalda kül bırakmayanlar nerdeydiniz o gun?
Lafta Barış Manço sevilmez...Destek olup konseri doldurmakla olur.Ki bizler herşeye rağmen (yaklaşık 100 milyar harcayarak) Barış Manço sevgimizi dev bir konserle yaptık...

Şimdi bu yalan haberleri okuyup inananlar yada gelmeyerek orayı boş tutanlar utanmalı.
Kaldiki sitemiz yenileniyor çok yakında yine yayında...
Kimseye hiçbir şekilde borcumuz yoktur.İspat isteyenler derneğimizi istediği an gelip dekontlarımızı görebilir.

İftira atmak ve suçlamak oldukça kolay...Bence bu denli büyük bir organizasyonu herşeye rağmen yapan BMRD yi alkışlamalısınız...

Ben alkışlıyorum çünkü...