ARANIZA KATILALI ÇOK OLMADI...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
mgirayozyurt
- Yeni Üye

ARANIZA KATILALI ÇOK OLMADI...
Değerli Barış Manço hayranları;
Aranızda belki en yeni üyelerden biriyim. Bu siteyi bir raslantı sonucu buldum. Barış Manço nun vefatında ne kadar ağladıysam bu siteyi bulunca o kadar sevindim. Fakat Barış Manço ile ilgili konuların neredeyse bir çoğunu kaçırmışım. Bundan sonra hergün ısrarla takip etmeye çalışacağım. Bu siteyi kuranlara ve bu siteye Barış Manço sevgisi ile destek olan herkese çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
M. Giray ÖZYURT
Aranızda belki en yeni üyelerden biriyim. Bu siteyi bir raslantı sonucu buldum. Barış Manço nun vefatında ne kadar ağladıysam bu siteyi bulunca o kadar sevindim. Fakat Barış Manço ile ilgili konuların neredeyse bir çoğunu kaçırmışım. Bundan sonra hergün ısrarla takip etmeye çalışacağım. Bu siteyi kuranlara ve bu siteye Barış Manço sevgisi ile destek olan herkese çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
M. Giray ÖZYURT
-
mgirayozyurt
- Yeni Üye

- barışhayranı
- Moderator

Hoşgeldin kardeş
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
Re: ARANIZA KATILALI ÇOK OLMADI...
mgirayozyurt yazdı:Değerli Barış Manço hayranları;
M. Giray ÖZYURT
9 haziranda üye olmuşsun...sende bir selam ver...
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye