ALAY GİBİ SÖZ

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Ağu 06, 2006 04:40 am

BEN VAR YA!!!! BU ATIF BİR'İ ÇOGALTIR, 2'YE BÖLER, 3 İLE ÇARPAR SONRADA KARE KÖKÜNÜ ALIRIM!!!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzr Ağu 06, 2006 13:39 pm

Zafer Uyanık yazdı:BEN VAR YA!!!! BU ATIF BİR'İ ÇOGALTIR, 2'YE BÖLER, 3 İLE ÇARPAR SONRADA KARE KÖKÜNÜ ALIRIM!!!!!

abi sonuç 3 çıkıyo 3 ünde karekökünü ah alırsın :geberdim: :geberdim: :geberdim: ama cabalaman yeter :D :D
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzt Ağu 07, 2006 14:24 pm

gurbetcimanço yazdı:
Zafer Uyanık yazdı:BEN VAR YA!!!! BU ATIF BİR'İ ÇOGALTIR, 2'YE BÖLER, 3 İLE ÇARPAR SONRADA KARE KÖKÜNÜ ALIRIM!!!!!

abi sonuç 3 çıkıyo 3 ünde karekökünü ah alırsın :geberdim: :geberdim: :geberdim: ama cabalaman yeter :D :D

[color=darkred]YAUWW BEN SİNİRDEN NE YAPTIĞIMIN FARKINDAMIYIM GURBETÇİ
:D[/color]
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Sal Eki 17, 2006 23:24 pm

burda kızılıp ayıplanması gereken ferdi tayfur benzetmesi olmamalı arkadaşlar,sadece iki ayrı sanatçının birbirinden ayırt edilememesi.KINIYORUM.bilmemesi ayrı bişey bide alıp kullanıyor barış mançonun eserini.ferdi tayfura hakaret edilmemesini önemle rica ediyorum oda kendi kulvarında ve halka malolmuş bir sanatçı.saygısızlık biz barışseverlere yakışmaz.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

drfth
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen drfth » Prş Ara 07, 2006 06:24 am

dağlar dağlar ı tüm dünya biliyor o türk müziğinin en nadide eserlerinden biridir. ali atıf bir iyi bir şovmen ama hoca diyorlar ya ona sanırım bir iletişim fakültesinde hoca. hoca mı prof. mu bilmem ama vasıfsız bu işler olmuyo demekki bu mevkilere gelecek insanlar biraz kültürlü olsa keşke birilerinin kadro açmasıyla birilerinin akrabası olupta biyerlere gelmese. gelince işte böyle oluyor basit bir espri yapmakj isterken bile haddini aşıyor. ne diyelim hatasından döner işallah..
saygılarımla

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Ara 07, 2006 23:44 pm

yorumsuz