:(
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
saadetcan77
- Yeni Üye

:(
barış abi şuanda radyo dinliyorum ve senin sarkın çalmıyor bugün hiç çalmadılar senin şarkıları bu beni fazlasıyla sinir etti

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

[color=cyan]SAADETCAN ÜZÜLME! BİZ ÇALICAZ ARTIK! KAPILARI, PENCERELERİ AÇIP BANGIR BANGIR BARIŞ MANÇO ÇALCAZ!!! BEN 15 YILDIR BÖYLE YAPIORUM!![/color]
En son Zafer Uyanık tarafından Cmt Ağu 05, 2006 15:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
Antalya 'da yivli minarenin tam karşısında tarihi bir bina, hediyelik eşya türk lokumu vs. satılan bir yer.İçeri girdim herşey Türk usulü,manken bile olsalar bir dede ve yün eğiren bir nine oturmuş gelenleri karşılıyor... Girenlere şerbet ikram ediyorlar ve fonda Barış Manço çalınıyor. Ben girdiğimde Estergon,Estergon! diye inliyordu ortalık.Çok duygulandım, gözlerim doldu. Barış Manço çaldıkları için teşekkür ettim.Buradan da tekrar teşekkür ediyorum.
Lafın kısası Radyoda televizyonda Barış Manço'yu çalınmazsa çalınmasın ,üzülmeyin. İsteyen sadece turistlerin geldiği mekanda bile Barış Manço dinletebiliyor...
Lafın kısası Radyoda televizyonda Barış Manço'yu çalınmazsa çalınmasın ,üzülmeyin. İsteyen sadece turistlerin geldiği mekanda bile Barış Manço dinletebiliyor...
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
-
EBRU KARACA
- Yeni Üye