Bu akşam tv makinesinde
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rainsunster
- Demirbaş Üye

Bu akşam tv makinesinde
bu akşam kanal d de tv makinesinde 80 yılların görüntüleri yayınlanacak. fragmanında barış manço görüntüsü de vardı. çekmek istyen arkadaşlara duyurulur.
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

-
BM
Re: Bu akşam tv makinesinde
rainsunster yazdı:bu akşam kanal d de tv makinesinde 80 yılların görüntüleri yayınlanacak. fragmanında barış manço görüntüsü de vardı. çekmek istyen arkadaşlara duyurulur.
Saat kaçta ve hangi kanalda?
- rainsunster
- Demirbaş Üye

Re: Bu akşam tv makinesinde
BM yazdı:rainsunster yazdı:bu akşam kanal d de tv makinesinde 80 yılların görüntüleri yayınlanacak. fragmanında barış manço görüntüsü de vardı. çekmek istyen arkadaşlara duyurulur.
Saat kaçta ve hangi kanalda?
kanal d de saat 23.15
geç saatte ama barış abi için değer
- barışhayranı
- Moderator

Ben dün 4'e kadar izledim.Bekledim Barış Abimizi ama hiçbirşey göremedim ve 4'ten sonrada verildiyse eğer büyük saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Arkadaşklar bende 5 e kadar bakledim. Barış Mançoyla ilgili bişey çıkmadı. Zaten Televizyon Makinası nezaman ne olcağı belli olamayan bir yayın akışı izliyor.Bence diğer konular uzatıldığı için bazı şeyler gösterilmemiş olabilir. Ama tanıtımlarda gösterip reklam yaparken bunu düşünmeleri lazımdı 
En son Zafer Uyanık tarafından Pzr Tem 30, 2006 19:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
Zafer Uyanık yazdı:Arkadaşklar benda 5 e kadar bakledim. Barış Mançoyla ilgili bişey çıkmadı. Zaten Televizyon Makinası nezaman ne olcağı belli olamayan bir yayın akışı izliyor.Bence diğer konular uzatıldığı için bazı şeyler gösterilmemiş olabilir. Ama tanıtımlarda gösterip reklam yaparken bunu düşünmeleri lazımdı
çok doğru söylüyorsunuz. eğer reklamını yaparken o görüntüleri veriyorsa, mutlaka ona istinaden birşeyler göstermeliydi, söylemeliydi en azından. bunu söylemek bile utanç verici aslında. BARIŞ MANÇO ismi söz konusu.. düşünsenize Barış abimizi görücez diye bekliyoruz..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
- rainsunster
- Demirbaş Üye

- rainsunster
- Demirbaş Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

-
BM
- turanthefirst
- Üst Düzey Üye

- Konum: Sıra Sıra Dağlardan, Erişilmez Yaylalardan, Kuş Uçmaz Kervan Geçmez, Bilinmez binbir Yoldan