Plak/Kaset/Film Arayan Arkadaşlar....
http://www.eskiciplakevi.net.tc
Eskici - Plak/Kaset/Film Pazarı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Eskici - Plak/Kaset/Film Pazarı
En son Erdemkkk tarafından Pzr Tem 15, 2007 22:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

arkadaşlar aslında sessiz kalarak en iyisini yapıyoruz....bqaksanıza bi kişi bile cevap yazmamış forumdaki maço topiğine 21 kişi okuduğu halde ...yani demek istediğim tepkimizi sessiz verelim derken ordan satın almayalım...yoksa uzaktan bakıpta kalmyalım bu ranta...
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Re: Eskici - Plak/Kaset/Film Pazarı
edem abi bu siteyi kim açmış yaa
sende reklamını yapıyosun
Arkadaşlar bu siteyi ben açtım. Görüntüleri satan ise bir arkadaşım. Kendisi sahaf ama bu sitede yayınlanan görüntüler değil kesinlikle. Kendi videosu ile yaptığı çekimler. Bugün birçok sahaf değil Barış Manço birçok sanatçı ile ilgili görüntü veya plak kayıtlarını satıyor. Bu doğrudur veya değildir tartışılır ama bu görüntü ve kayıtları temiz olarak nerden bulacağız soruyorum size. Belki birçok plak kaydı bu sitede var. Yinede bulunmayan kayıtlar var. Paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun ama görüntülerin kalitesi çokta iyi değil ve çoğunda logo var. Burada benim ister inanın ister inanmayın bir menfaatim yok. Sadece daha iyi görüntülere ulaşmanız için sizlere bir yol göstermeye çalıştım. Sitede ilan vermek ücretsiz zaten. Bu abimiz bilgisayar kullanmaktan anlamadığı için onun adına ben ilan verdim. Kimseden Barış abiyi yada bir başka kişinin adını kullanarak bir komisyon almıyorum. Sizde girin sizde ilan verin. Bir kabahat işlediğimi düşünmüyorum ama yinede özür diliyorum. Ve bu bölümüde forumdan kaldırıyorum. Barışsever arkadaşların tepkisini almak istemem hiçbir şekilde çünkü tanımasamda sizler benim dostlarımsınız...
Bunun dışında o hey dergileri ve plakların ilanı bana ait. Elimde fazladan var. Satıp Barış abinin diğer plaklarını alabilmek için onları satışa koymamdada bir mahsur göremiyorum. Buradada Barış abinin ismini kullanma gibi bir amacım yok. Plak, kaset veya dergi olayında görüntü gibi korsana kayan bir durum olmadığı için o bölümleri kaldırmayacağım. Böyle birşey düşünüyorsanız o zaman hiçbir yerden plak,kaset dergi almayın. Sizlerde aradıklarınız belki bulursunuz veya satmak istediklerinizi satarsınız diye sitemin adresini burada yayınladım. Yinede bunlara rağmen bir isim kullanma gibi bir amaç görülüyorsa birşey diyemem siz bilirsiniz arkadaşlar. Sadece Barış Manço ismi üzerine kurulmuş bir forum olmadığınada dikkat çekerim...
Uzun zamandır cevap vermediğimi söyleyen arkadaş umarım cevabını almıştır. Herkesin kendine göre işi gücü var sürekli giremiyorum internete kusura bakmayın...
Erdem Kutlu
Bunun dışında o hey dergileri ve plakların ilanı bana ait. Elimde fazladan var. Satıp Barış abinin diğer plaklarını alabilmek için onları satışa koymamdada bir mahsur göremiyorum. Buradada Barış abinin ismini kullanma gibi bir amacım yok. Plak, kaset veya dergi olayında görüntü gibi korsana kayan bir durum olmadığı için o bölümleri kaldırmayacağım. Böyle birşey düşünüyorsanız o zaman hiçbir yerden plak,kaset dergi almayın. Sizlerde aradıklarınız belki bulursunuz veya satmak istediklerinizi satarsınız diye sitemin adresini burada yayınladım. Yinede bunlara rağmen bir isim kullanma gibi bir amaç görülüyorsa birşey diyemem siz bilirsiniz arkadaşlar. Sadece Barış Manço ismi üzerine kurulmuş bir forum olmadığınada dikkat çekerim...
Uzun zamandır cevap vermediğimi söyleyen arkadaş umarım cevabını almıştır. Herkesin kendine göre işi gücü var sürekli giremiyorum internete kusura bakmayın...
Erdem Kutlu
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Erdemkkk yazdı:Arkadaşlar bu siteyi ben açtım. Görüntüleri satan ise bir arkadaşım. Kendisi sahaf ama bu sitede yayınlanan görüntüler değil kesinlikle. Kendi videosu ile yaptığı çekimler. Bugün birçok sahaf değil Barış Manço birçok sanatçı ile ilgili görüntü veya plak kayıtlarını satıyor. Bu doğrudur veya değildir tartışılır ama bu görüntü ve kayıtları temiz olarak nerden bulacağız soruyorum size. Belki birçok plak kaydı bu sitede var. Yinede bulunmayan kayıtlar var. Paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun ama görüntülerin kalitesi çokta iyi değil ve çoğunda logo var. Burada benim ister inanın ister inanmayın bir menfaatim yok. Sadece daha iyi görüntülere ulaşmanız için sizlere bir yol göstermeye çalıştım. Sitede ilan vermek ücretsiz zaten. Bu abimiz bilgisayar kullanmaktan anlamadığı için onun adına ben ilan verdim. Kimseden Barış abiyi yada bir başka kişinin adını kullanarak bir komisyon almıyorum. Sizde girin sizde ilan verin. Bir kabahat işlediğimi düşünmüyorum ama yinede özür diliyorum. Ve bu bölümüde forumdan kaldırıyorum. Barışsever arkadaşların tepkisini almak istemem hiçbir şekilde çünkü tanımasamda sizler benim dostlarımsınız...
Erdem Kutlu
erdem abi en başta ben özür diliyorum senden
ama abicim ne bilelim biz burdaki görntüleri satıp satmadığını
benim kızgınlığım şunaydı
ben buraya üyeyim ama bi halta yaramıyorum biri bişey upload edince onu yükleyip çekip gidiyom ama bunları paylaşanların hakkını savunmak istedim
o kardeşlerimin hakkı ödenmez
Erdemkkk yazdı:Arkadaşlar bu siteyi ben açtım. Görüntüleri satan ise bir arkadaşım. Kendisi sahaf ama bu sitede yayınlanan görüntüler değil kesinlikle. Kendi videosu ile yaptığı çekimler. Bugün birçok sahaf değil Barış Manço birçok sanatçı ile ilgili görüntü veya plak kayıtlarını satıyor. Bu doğrudur veya değildir tartışılır ama bu görüntü ve kayıtları temiz olarak nerden bulacağız soruyorum size. Belki birçok plak kaydı bu sitede var. Yinede bulunmayan kayıtlar var. Paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun ama görüntülerin kalitesi çokta iyi değil ve çoğunda logo var. Burada benim ister inanın ister inanmayın bir menfaatim yok. Sadece daha iyi görüntülere ulaşmanız için sizlere bir yol göstermeye çalıştım. Sitede ilan vermek ücretsiz zaten. Bu abimiz bilgisayar kullanmaktan anlamadığı için onun adına ben ilan verdim. Kimseden Barış abiyi yada bir başka kişinin adını kullanarak bir komisyon almıyorum. Sizde girin sizde ilan verin. Bir kabahat işlediğimi düşünmüyorum ama yinede özür diliyorum. Ve bu bölümüde forumdan kaldırıyorum. Barışsever arkadaşların tepkisini almak istemem hiçbir şekilde çünkü tanımasamda sizler benim dostlarımsınız...
Erdem Kutlu
Vallah Arkadaslar, be Sahsen Erdem Kardesimizin yanlis birsey yaptigini veyahutta yanilis birseylere Katkida bulundugunu görmüyorum. Nekadar cok Baris Manco ile ilgili seyler olursa piyasada bence okadar iyi. En azindan yayginlasiyor Baris abimizin ismi... Tabiki bu herkesin kendi görüsü
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......