barış mançoyu kim yaşatacak

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
rey_my_sterio
Yeni Üye
Yeni Üye

barış mançoyu kim yaşatacak

Mesajgönderen rey_my_sterio » Prş May 11, 2006 23:13 pm

barış mançoyu yaşatacak bizleriz peki neden tüm gençlerin ağzında barış abi diye bi şey değilde ceza nefret yada hande yener var neden soraırm sizere dostlarım

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Re: barış mançoyu kim yaşatacak

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum May 12, 2006 10:04 am

öncelikle aramıza hoşgeldiniz barışsever arkadaşım.

nedeni gayet açık bence.gündemde onlar var.medya o kadar büyük bi baskı grubu ki insanları en fazla etkileyen unsur günümüzde.

işte bizimde bu forumda amacımız barış abiyi gündeme getirmek ve onu unutturmamak adına sürekli yaşatacak fikirleri hayata geçirmek.

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cum May 12, 2006 13:03 pm

hoşgeldin.. rey_my_sterio... balböcüğü çok güzel ifade etmiş...

bkz. GÜNAYDIN ÇOCUKLAR

Oyun ister bazen büyükler
Tabancalar kiliclar tüfekler
Zevk meselesi bu karisilmaz
Tartisilmaz zevkler ve renkler
Sizin olsun bütün bu zevkler
Birakin renkleri cocuklara
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Sal May 16, 2006 13:47 pm

valla bal böce oyle bi söylemişki okuyunca valla benım bıle tuglerim diken diken oldu rey_my_sterıo paylasımın cok guzel doru bı noktayı ele almıssın balböcüde sana butun kalbımle katılıom herkezın ellerıne saglık
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Cmt May 20, 2006 21:43 pm

öncelikle hoş geldin rey_my_sterio.

arkadaşlar barış mançonun anısını yaşatacak olan bizleriz. ama kusura bakmayın barış manço sevgisini ve değerlerini sadece birbirimzle paylaşıyoruz. gelen geliyor. ya gelmeyenler. ben samimi bir itirafta bulunayım etrafıma barış mançoyu anlatmakta pek başarılı değilim.
:( :gozyasi:

burada hep beraber barış manço yu yaşatmaya çalışıyoruz. ama dışarıda ne yapıyoruz. önemli olan bu bence.

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Pzt May 29, 2006 21:55 pm

tabikide gerek şarkılarıyla gerekse yaşadığı olaylarla,ödülleriyle başta bu görev MANÇO ailesinden sonra bize düşmektedir.

Kullanıcı avatarı
Deli Mavi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Deli Mavi » Çrş Haz 07, 2006 19:49 pm

Öğünmek gibi olmasın ama ben görüntüm ile barış abiyi yaşatıyorum. Bölgemde bana herkes Barış abi der.
Evet aynen öyle.

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Haz 07, 2006 19:57 pm

Deli Mavi yazdı:Öğünmek gibi olmasın ama ben görüntüm ile barış abiyi yaşatıyorum. Bölgemde bana herkes Barış abi der.

merhaba "Deli Mavi"...

kendini çok barış abi'ye benzediğini söylüyorsun....vede övüyorsun...bir tane resmini koyda bizde görelim demi... :)

Kullanıcı avatarı
Esra67
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Esra67 » Prş Haz 08, 2006 09:48 am

memet59 yazdı:
Deli Mavi yazdı:Öğünmek gibi olmasın ama ben görüntüm ile barış abiyi yaşatıyorum. Bölgemde bana herkes Barış abi der.

merhaba "Deli Mavi"...

kendini çok barış abi'ye benzediğini söylüyorsun....vede övüyorsun...bir tane resmini koyda bizde görelim demi... :)

ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN 'DELİ MAVİ' ÇOK HAKLISIN MEMET59 ÖNEMLİ OLAN BARIŞ MANÇO YA(ALLAH RAHMET ETSİN)BENZEMEK DEĞİL VARSA ONUN İÇİN FİKİRLERİN ORTAYA KOY BİZLERLE PAYLAŞ HİÇ KİMSE KİMSEYE KOLAY KOLAY BENZEYEMEZ EĞER Kİ (AKRABALIK ,OĞLU VEDE BABASI)DEĞİLSEN BENZEME İHTİMALİNDE ÇOK ZAYIF TIR BIRAKKİ OĞLULARI BİLE TAM OLARAK BENZEMİYOR SENİN BENZEMENE ŞAŞTIM :?: :?:
NEYSE EĞER ARKADAŞIMIZ RAHMETLİYE BENZEMEK İSTİYORSA OLABİLİR BENZESİN
11/06/2006 BARIŞ MANÇOYLA YAZA MERHABA KONSERİNE TÜM İSTANBUL DA , İSTANBUL CİVARINA YAKIN OLAN YADA GELEBİLECEK ARKADAŞLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ GÖNLÜMÜZ İSTERKİ TÜM BARIŞ MANÇO SEVERLERİN HEPSİ GELSİN AMA GELEMEYENLER İÇİNDE SİTE YETKİLİLERİ BİR KLİP ŞEKLİNDE SİTE İÇİNE ATARLARSA HERKEZ SEYRETME OLASALIĞI OLUR

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Haz 08, 2006 14:49 pm

tüm yeni üye arkadaşlar hoşgeldiniz...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
Esra67
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Esra67 » Prş Haz 08, 2006 14:56 pm

efemanco yazdı:tüm yeni üye arkadaşlar hoşgeldiniz...

HOŞBULDUK EFEMANÇO

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cum Haz 09, 2006 22:26 pm

nasıl meraklandırdın bizi biliyormusun?... bende çok istedim

bıyıklar tamam saç olmuyor uzatınca kıvrılıyor.. sonra "yar saçların lüle lüle...." diyorlar.
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ırmak » Cum Haz 09, 2006 23:01 pm

bariş manço bizle yasıo belki birileri bahsetmio ama bakın biz burdaız onu konusuoruz onu düşünüoruz ve onu her zmn her yerde yasatmaya hazırız ve bu böyle nesilden nesile devam etcek
bariş manconun yasatılmaya ihtiyacı yok o hiç ölmeyecek
onu bugün ben konusuorum daha snr bu sevgi cocuguma gececek ondan snr torunuma ve bu böyle devam etcek dünyanın sonuna kdr bu hepimizin hayatında böyle olacak ve barış manço hep yasayacak......... :)
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış mançoyu kim yaşatacak

Mesajgönderen gurbetcimanço » Çrş Tem 19, 2006 03:00 am

rey_my_sterio yazdı: barış mançoyu yaşatacak bizleriz peki neden tüm gençlerin ağzında barış abi diye bi şey değilde ceza nefret yada hande yener var neden soraırm sizere dostlarım

çok haklısın benim dilimden düşmez barış abi ama herkes benim gibimi
sıkılıp laf ediyolar
onnların hande yeneri benim barış mançomdan güzel söylüyomuş
hiçteeee heh hande yener kim be
ceza nefret vb ne gelince cezanın bazı anlamlı hoş şarkıları dışınnnda diğerlerini tanımıyom bile

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Çrş Tem 19, 2006 03:04 am

bende barış abiye benzemeye çalışıyorum ama şekil olarak değil kalp ve davranış olarak (zaten o şekli-bana ne kadar hoş gelsede-bizm ailede hoş karşılamazlar :D )

Kullanıcı avatarı
mancho67
Yeni Üye
Yeni Üye

tabi ki bizler yaşatacagız..çünkü O'nun GERÇEK AİLESİ BİZİZ!

Mesajgönderen mancho67 » Prş Tem 20, 2006 20:00 pm

merhaba arkadaşlar dediğim gibi barış abiyi bizler yaşatacagız böyle forumlarda toplanarak biz de burdayız diye medyayı uyarak olabilir ki bu meyvesini verdi trt yeniden barıs abinin programlarını yayına koydu herkesin bildigi gibi..ama ben izleyemiyorum çümkü staj yapmak zorundayım hafta içi :(
ben de kendi çapımda onu unutturmamak için elimden geleni yapıyorum dilimden sarkıları düşmz..biraz da ses tonum ona benziyo bu iki sebepten dolayı arkadaslar bana "manço" diye hitap eder.lise mezuniyet yıllıgımda ve beni diplomam için sahneye cagırırlarken bu özellikle vurgulanmıstır ki bu bana büyük gurur vermiştir....ya ben onun parcalarından aldıgım lezzeti baska kimseden alamıyorum..her dinlediğimde aa burda su ses de mi varmış diyorum onun gibi bi sanatcı cok zor gelir be abi!!!ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN.AMİN

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Tem 21, 2006 02:37 am

amin forma hoşgeldin manco67.Kolay gelsin sana
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
mancho67
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mancho67 » Cum Tem 21, 2006 15:29 pm

hosbulduk efemanco herkese kolay gelsin işimiz hiç kolay değil bugünlerde...

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Cum Tem 21, 2006 18:04 pm

Bence ;

MEDYA DEGER BILMEZ SADECE CIKARINI DÜSÜNÜR

Baris abimiz söyle bir Cümle kullanmisti:

´´Bir Insan Ömrünün sonuna gelice Ölmez, o Insanin ama eger Ismi anilmiyorsa iste o zaman Öldügü gündür´´

Burda hepimiz Baris abimizin adini burdaki yazilarla, dinledigimiz Müzikleriyle ve gözümüzün önünde bulundurdugumuz Resimleriyle yasatiyoruz....

Medya nekadar Ugrassada BARIS ABIMIZ YASIYOR
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Cmt Tem 22, 2006 05:11 am

ırmak yazdı:bariş manço bizle yasıo belki birileri bahsetmio ama bakın biz burdaız onu konusuoruz onu düşünüoruz ve onu her zmn her yerde yasatmaya hazırız ve bu böyle nesilden nesile devam etcek
bariş manconun yasatılmaya ihtiyacı yok o hiç ölmeyecek
onu bugün ben konusuorum daha snr bu sevgi cocuguma gececek ondan snr torunuma ve bu böyle devam etcek dünyanın sonuna kdr bu hepimizin hayatında böyle olacak ve barış manço hep yasayacak......... :)

Arkadaşa katılıyorum. Barış önce kalbimiz de sonra burda yaşıyor yaşayacak. Başka bir yerde yaşayamaz zaten medyamız sağolsun., İğrenç sosyete hayatı varken, İsmail yk gibi Hande yener gibi Gülşen gibi ne bileyim bu tür Büyük çok büyük sanatçılar(!) varken hiçbir medya grubu çıkıp da Barış Çelebiden bahsetmez. Ha bahsetse bile artık bizden başka kimse kaale almaz. Çünkü toplum artık değişti ya da değiştirildi.Bakın kimse belgesel izlemiyor, kimse adam gibi müzik dinlemiyor yahut çıplak kızların olmadığı bir klibi izlemiyor. Artık bizi biz yapan bazı değerlerimiz kayboldu. millet artık Lahmacun yerine Hamburger yiyor. Diyeceğim o ki Barış Sadece bizlerle yani onunla yetişen son nesille yoluna devam eder. EY BARIŞ ABİ DUY SESİMİZİ, BİZ BURDAYIZ :cinnet:

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Tem 24, 2006 10:26 am

sana kaıtlıormm benm yaw rumuzlu arkadaşm değerin D sinden ANLAMIOLAR..medyaa sadecee, nerdee boşş insan warsa onlarıı gündeme getirir.. herkss bi çıkarr uğruna çalişio..:kizgin:

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Prş Tem 27, 2006 15:16 pm

arkadaşlar bence BARIŞ ABİMİZİ yaşatmak demek medyada yada biryerde çıkıp onu anlatmak değil her eve her insana bu BARIŞ ruhunu aşılamakla olur

emre_pınar
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen emre_pınar » Pzr Tem 30, 2006 23:18 pm

barış abimizin unutulmaması için ona tv ve radyolarda daha çok yer verilmesi gerekir.Ya da bir manço tv açılabilir.Böylece türk halkı her zaman manço dolu yaşar. Bizlerinde küçüklerimize barış abimizden bahsederek onu sevdirip bizden sonra yaşatmalarını sağlamalıyız diyorum kardeşlerim.
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 11:38 am

Barış abimiz zaten hiç bir zmn ölmedi hala yaşamakta hepimizin kalbinde yapmamız gerekn sadece o yüce insanı biraz daha diğer insanlara tanıtmaktır
Her zmn her yerde Barış abi yaa herkes farkına warsın bunun artık

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Eki 16, 2006 15:04 pm

nasıl mı yaşayacak işte böyle şarkıları dilimizde hiç susmayacak fikirleri ile hareketleri ile onu yaşatacağız herkese onu anlatacağız en önemlisi sevgisi yüreğimizden hiç çıkmayacak
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar