barış mançoyu kim yaşatacak
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rey_my_sterio
- Yeni Üye

barış mançoyu kim yaşatacak
barış mançoyu yaşatacak bizleriz peki neden tüm gençlerin ağzında barış abi diye bi şey değilde ceza nefret yada hande yener var neden soraırm sizere dostlarım
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: barış mançoyu kim yaşatacak
öncelikle aramıza hoşgeldiniz barışsever arkadaşım.
nedeni gayet açık bence.gündemde onlar var.medya o kadar büyük bi baskı grubu ki insanları en fazla etkileyen unsur günümüzde.
işte bizimde bu forumda amacımız barış abiyi gündeme getirmek ve onu unutturmamak adına sürekli yaşatacak fikirleri hayata geçirmek.
nedeni gayet açık bence.gündemde onlar var.medya o kadar büyük bi baskı grubu ki insanları en fazla etkileyen unsur günümüzde.
işte bizimde bu forumda amacımız barış abiyi gündeme getirmek ve onu unutturmamak adına sürekli yaşatacak fikirleri hayata geçirmek.
hoşgeldin.. rey_my_sterio... balböcüğü çok güzel ifade etmiş...
bkz. GÜNAYDIN ÇOCUKLAR
Oyun ister bazen büyükler
Tabancalar kiliclar tüfekler
Zevk meselesi bu karisilmaz
Tartisilmaz zevkler ve renkler
Sizin olsun bütün bu zevkler
Birakin renkleri cocuklara
bkz. GÜNAYDIN ÇOCUKLAR
Oyun ister bazen büyükler
Tabancalar kiliclar tüfekler
Zevk meselesi bu karisilmaz
Tartisilmaz zevkler ve renkler
Sizin olsun bütün bu zevkler
Birakin renkleri cocuklara
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
valla bal böce oyle bi söylemişki okuyunca valla benım bıle tuglerim diken diken oldu rey_my_sterıo paylasımın cok guzel doru bı noktayı ele almıssın balböcüde sana butun kalbımle katılıom herkezın ellerıne saglık
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır
öncelikle hoş geldin rey_my_sterio.
arkadaşlar barış mançonun anısını yaşatacak olan bizleriz. ama kusura bakmayın barış manço sevgisini ve değerlerini sadece birbirimzle paylaşıyoruz. gelen geliyor. ya gelmeyenler. ben samimi bir itirafta bulunayım etrafıma barış mançoyu anlatmakta pek başarılı değilim.
burada hep beraber barış manço yu yaşatmaya çalışıyoruz. ama dışarıda ne yapıyoruz. önemli olan bu bence.
arkadaşlar barış mançonun anısını yaşatacak olan bizleriz. ama kusura bakmayın barış manço sevgisini ve değerlerini sadece birbirimzle paylaşıyoruz. gelen geliyor. ya gelmeyenler. ben samimi bir itirafta bulunayım etrafıma barış mançoyu anlatmakta pek başarılı değilim.
burada hep beraber barış manço yu yaşatmaya çalışıyoruz. ama dışarıda ne yapıyoruz. önemli olan bu bence.
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
memet59 yazdı:Deli Mavi yazdı:Öğünmek gibi olmasın ama ben görüntüm ile barış abiyi yaşatıyorum. Bölgemde bana herkes Barış abi der.
merhaba "Deli Mavi"...
kendini çok barış abi'ye benzediğini söylüyorsun....vede övüyorsun...bir tane resmini koyda bizde görelim demi...
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN 'DELİ MAVİ' ÇOK HAKLISIN MEMET59 ÖNEMLİ OLAN BARIŞ MANÇO YA(ALLAH RAHMET ETSİN)BENZEMEK DEĞİL VARSA ONUN İÇİN FİKİRLERİN ORTAYA KOY BİZLERLE PAYLAŞ HİÇ KİMSE KİMSEYE KOLAY KOLAY BENZEYEMEZ EĞER Kİ (AKRABALIK ,OĞLU VEDE BABASI)DEĞİLSEN BENZEME İHTİMALİNDE ÇOK ZAYIF TIR BIRAKKİ OĞLULARI BİLE TAM OLARAK BENZEMİYOR SENİN BENZEMENE ŞAŞTIM
NEYSE EĞER ARKADAŞIMIZ RAHMETLİYE BENZEMEK İSTİYORSA OLABİLİR BENZESİN
11/06/2006 BARIŞ MANÇOYLA YAZA MERHABA KONSERİNE TÜM İSTANBUL DA , İSTANBUL CİVARINA YAKIN OLAN YADA GELEBİLECEK ARKADAŞLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ GÖNLÜMÜZ İSTERKİ TÜM BARIŞ MANÇO SEVERLERİN HEPSİ GELSİN AMA GELEMEYENLER İÇİNDE SİTE YETKİLİLERİ BİR KLİP ŞEKLİNDE SİTE İÇİNE ATARLARSA HERKEZ SEYRETME OLASALIĞI OLUR
Deli Mavi yazdı:Öğünmek gibi olmasın ama ben görüntüm ile barış abiyi yaşatıyorum. Bölgemde bana herkes Barış abi der.
nasıl meraklandırdın bizi biliyormusun?... bende çok istedim
bıyıklar tamam saç olmuyor uzatınca kıvrılıyor.. sonra "yar saçların lüle lüle...." diyorlar.

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
bariş manço bizle yasıo belki birileri bahsetmio ama bakın biz burdaız onu konusuoruz onu düşünüoruz ve onu her zmn her yerde yasatmaya hazırız ve bu böyle nesilden nesile devam etcek
bariş manconun yasatılmaya ihtiyacı yok o hiç ölmeyecek
onu bugün ben konusuorum daha snr bu sevgi cocuguma gececek ondan snr torunuma ve bu böyle devam etcek dünyanın sonuna kdr bu hepimizin hayatında böyle olacak ve barış manço hep yasayacak.........
onu bugün ben konusuorum daha snr bu sevgi cocuguma gececek ondan snr torunuma ve bu böyle devam etcek dünyanın sonuna kdr bu hepimizin hayatında böyle olacak ve barış manço hep yasayacak.........
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Re: barış mançoyu kim yaşatacak
rey_my_sterio yazdı: barış mançoyu yaşatacak bizleriz peki neden tüm gençlerin ağzında barış abi diye bi şey değilde ceza nefret yada hande yener var neden soraırm sizere dostlarım
çok haklısın benim dilimden düşmez barış abi ama herkes benim gibimi
sıkılıp laf ediyolar
onnların hande yeneri benim barış mançomdan güzel söylüyomuş
hiçteeee heh hande yener kim be
ceza nefret vb ne gelince cezanın bazı anlamlı hoş şarkıları dışınnnda diğerlerini tanımıyom bile
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

tabi ki bizler yaşatacagız..çünkü O'nun GERÇEK AİLESİ BİZİZ!
merhaba arkadaşlar dediğim gibi barış abiyi bizler yaşatacagız böyle forumlarda toplanarak biz de burdayız diye medyayı uyarak olabilir ki bu meyvesini verdi trt yeniden barıs abinin programlarını yayına koydu herkesin bildigi gibi..ama ben izleyemiyorum çümkü staj yapmak zorundayım hafta içi
ben de kendi çapımda onu unutturmamak için elimden geleni yapıyorum dilimden sarkıları düşmz..biraz da ses tonum ona benziyo bu iki sebepten dolayı arkadaslar bana "manço" diye hitap eder.lise mezuniyet yıllıgımda ve beni diplomam için sahneye cagırırlarken bu özellikle vurgulanmıstır ki bu bana büyük gurur vermiştir....ya ben onun parcalarından aldıgım lezzeti baska kimseden alamıyorum..her dinlediğimde aa burda su ses de mi varmış diyorum onun gibi bi sanatcı cok zor gelir be abi!!!ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN.AMİN
ben de kendi çapımda onu unutturmamak için elimden geleni yapıyorum dilimden sarkıları düşmz..biraz da ses tonum ona benziyo bu iki sebepten dolayı arkadaslar bana "manço" diye hitap eder.lise mezuniyet yıllıgımda ve beni diplomam için sahneye cagırırlarken bu özellikle vurgulanmıstır ki bu bana büyük gurur vermiştir....ya ben onun parcalarından aldıgım lezzeti baska kimseden alamıyorum..her dinlediğimde aa burda su ses de mi varmış diyorum onun gibi bi sanatcı cok zor gelir be abi!!!ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN.AMİN
Bence ;
MEDYA DEGER BILMEZ SADECE CIKARINI DÜSÜNÜR
Baris abimiz söyle bir Cümle kullanmisti:
´´Bir Insan Ömrünün sonuna gelice Ölmez, o Insanin ama eger Ismi anilmiyorsa iste o zaman Öldügü gündür´´
Burda hepimiz Baris abimizin adini burdaki yazilarla, dinledigimiz Müzikleriyle ve gözümüzün önünde bulundurdugumuz Resimleriyle yasatiyoruz....
Medya nekadar Ugrassada BARIS ABIMIZ YASIYOR
MEDYA DEGER BILMEZ SADECE CIKARINI DÜSÜNÜR
Baris abimiz söyle bir Cümle kullanmisti:
´´Bir Insan Ömrünün sonuna gelice Ölmez, o Insanin ama eger Ismi anilmiyorsa iste o zaman Öldügü gündür´´
Burda hepimiz Baris abimizin adini burdaki yazilarla, dinledigimiz Müzikleriyle ve gözümüzün önünde bulundurdugumuz Resimleriyle yasatiyoruz....
Medya nekadar Ugrassada BARIS ABIMIZ YASIYOR
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
ırmak yazdı:bariş manço bizle yasıo belki birileri bahsetmio ama bakın biz burdaız onu konusuoruz onu düşünüoruz ve onu her zmn her yerde yasatmaya hazırız ve bu böyle nesilden nesile devam etcek
Arkadaşa katılıyorum. Barış önce kalbimiz de sonra burda yaşıyor yaşayacak. Başka bir yerde yaşayamaz zaten medyamız sağolsun., İğrenç sosyete hayatı varken, İsmail yk gibi Hande yener gibi Gülşen gibi ne bileyim bu tür Büyük çok büyük sanatçılar(!) varken hiçbir medya grubu çıkıp da Barış Çelebiden bahsetmez. Ha bahsetse bile artık bizden başka kimse kaale almaz. Çünkü toplum artık değişti ya da değiştirildi.Bakın kimse belgesel izlemiyor, kimse adam gibi müzik dinlemiyor yahut çıplak kızların olmadığı bir klibi izlemiyor. Artık bizi biz yapan bazı değerlerimiz kayboldu. millet artık Lahmacun yerine Hamburger yiyor. Diyeceğim o ki Barış Sadece bizlerle yani onunla yetişen son nesille yoluna devam eder. EY BARIŞ ABİ DUY SESİMİZİ, BİZ BURDAYIZ
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
emre_pınar
- Gelişen Üye

barış abimizin unutulmaması için ona tv ve radyolarda daha çok yer verilmesi gerekir.Ya da bir manço tv açılabilir.Böylece türk halkı her zaman manço dolu yaşar. Bizlerinde küçüklerimize barış abimizden bahsederek onu sevdirip bizden sonra yaşatmalarını sağlamalıyız diyorum kardeşlerim.
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!