BİR FIKRA

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

BİR FIKRA

Mesajgönderen samanci » Sal Tem 11, 2006 20:49 pm

ABD DE GMC(OTOMOBİL FİRMASI) FİRMASINDA BİR KAÇ MÜHENDİS ARAŞTIRMA YAPMAK İÇİN ÜLKELERİ GEZERLER JAPONYAYA UĞRARLAR FABRİKAYI GEZEKEN BAKARLAR Kİ 3 TANE KEDİ YAVRUSU KENARDA UYUYOR SORARLAR BU KEDİLER NE İŞE YARIYOR JAPON:BU KEDİLERİ BİZ AKŞAM OLUNCA ARABALARIN İÇİNE KOYARIZ EĞER SABAHA YAŞIYORLARSA YALITIMDA SORUN VAR DEMEKTİR YOKSA OK VERİR SATIŞA ÇIKAR DERLER VE EN SON ADAMLAR GELİP BİZİM YERLİ BİR FİRMANIN FABRİKASINA GELİRLER GEZERKEN BİR BAKARLAR KÖŞEDE 3 ADET KEDİ ŞÖYLE DÜŞÜNÜRLER WAY BE TÜRKLER BİLE JAPON SİSTEMİNE UYMUŞLAR BİZİ GEÇMİŞER DERLER İÇLERİNDE SONRA BİZİM MÜHENDİSE SORARLAR BU KEDİLER NE İŞE YARAR BİZİM MÜHENDİS:BİZ KEDİLARİ AKŞAMDAN OTOMOBİLİN İÇİNE KOYARIZ EĞER SABAH ARABANIN İÇİNDE İSELER DELİK NORMAL YOK İÇİNDE DEĞİLSE DELİK BAYAĞI BÜYÜK DER(TÜRK MALI ARABALARIN KRONİK SORUNLARI HAKKINDA BİR FIKRA)
AÇIKLAMA:BU TİP FIKRALARA İSTEĞE GÖRE DEVAM EDECEM ŞİMDİDEN İYİ EĞLENMELER :geberdim: :geberdim: :geberdim:
En son samanci tarafından Prş Tem 13, 2006 00:09 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Tem 12, 2006 13:12 pm

samancı arkadşm ben mühendisin dediği en son cümleyi anlamdm desem ayıp olm dimii :oops:

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Çrş Tem 12, 2006 20:47 pm

ben de pek anlamadım fıkrayı

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Sal Tem 18, 2006 00:10 am