Böyle kız olmaz olsun.
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BM
Böyle kız olmaz olsun.
Tarih: 16 Mart 2006.
İşte bu tarihte babamla birlikte İstanbul'a gittiğimizde bir kızla tanıştım. (Adı Elmas Ercümend KAĞANOĞLU) 4 aydır birlikteydik. Dün akşam bizim eve geldi. Ben de gel müzik dinleyelim dedim. Müzik setine Barış Manço'nun Değmesin Yağlı Boya kasedini koyup, Unutanadım şarkısını açtım. Kız daha şarkı başlar başlamaz bağırdı ve dedi ki: " Kapat şu şarkıyı." Ben de teybi durdurdum. Sonra ne oldu diye sordum. O da dedi ki: "Sen o Barış Manço'nun nesini seviyorsun? O bir deliydi. Eğer onu dinliyorsan beni unut. Senin gibi biriyle beraber olamam dedi ve çekti gitti.
İşte bu tarihte babamla birlikte İstanbul'a gittiğimizde bir kızla tanıştım. (Adı Elmas Ercümend KAĞANOĞLU) 4 aydır birlikteydik. Dün akşam bizim eve geldi. Ben de gel müzik dinleyelim dedim. Müzik setine Barış Manço'nun Değmesin Yağlı Boya kasedini koyup, Unutanadım şarkısını açtım. Kız daha şarkı başlar başlamaz bağırdı ve dedi ki: " Kapat şu şarkıyı." Ben de teybi durdurdum. Sonra ne oldu diye sordum. O da dedi ki: "Sen o Barış Manço'nun nesini seviyorsun? O bir deliydi. Eğer onu dinliyorsan beni unut. Senin gibi biriyle beraber olamam dedi ve çekti gitti.
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- fairground
- Forum Duayeni

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- Bal_Böceği
- Profesyonel

Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.
Ve siz BM ;
Bence size düşen gerçek Barış abiyi o bayana tanıtmak olmalıydı.Bu misyonu üstlenmedik mi???
Ve siz BM ;
Bence size düşen gerçek Barış abiyi o bayana tanıtmak olmalıydı.Bu misyonu üstlenmedik mi???
-
BM
Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.
Ve siz BM ;
Kendisi Tarkan'dan başkasını dinlemez ki?
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

BM yazdı:Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.
Ve siz BM ;
Iyyyyyyyy Tarka mı
- Bal_Böceği
- Profesyonel

gurbetcimanço yazdı:BM yazdı:Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.
Ve siz BM ;
Iyyyyyyyy Tarka mı![]()
Tarkan mı?
Bence bu bayanın herşeyden önce müzik bilgisine ihtiyacı var.Siz bu bayanı siztemize davet etsenize.Gerçek Barış ı tanısın.Bu büyüye o da kapılsın
Ve üye arkadaşlarıma katılıyorum Barış MANÇO sevmeyen biriyle birlikte olamam gibi geliyo.En azından sevmese de SAYGI duyacak Gerçi ben mutlak BARIŞ HAYRANI yaparım
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Bal_Böceği yazdı:gurbetcimanço yazdı:BM yazdı:Bal_Böceği yazdı:Bu bayan adına üzüldüm açıkçası.Çünkü ne müzik kalitesinden haberdar nede Barış abinin gerçek kişiliğinden.Ben inanıyorum ki kulaktan dolma bilgilerle kapılmış bu düşüncelere.( En azından öle umud ediyourm) Zira Barış MANÇO nun başarılarını müzik kalitesini ve kişiliğini tartışmamıza lüzum görmüyorum.
Ve siz BM ;
Iyyyyyyyy Tarka mı![]()
Tarkan mı?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence bu bayanın herşeyden önce müzik bilgisine ihtiyacı var.Siz bu bayanı siztemize davet etsenize.Gerçek Barış ı tanısın.Bu büyüye o da kapılsınBen isterim ki herkes tanısın bilsin ve gerçek müzik kalitesinin farkına varsın.
Ve üye arkadaşlarıma katılıyorum Barış MANÇO sevmeyen biriyle birlikte olamam gibi geliyo.En azından sevmese de SAYGI duyacak Gerçi ben mutlak BARIŞ HAYRANI yaparım![]()
waay kardeşim çok iddialı konuşuyosun ama sana sonuna kadar kaılıyorum
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kardeş bence bu kızın kültür seviyesi düşük..çünkü her insan BARIŞ dinleyemez..bünyesi kaldırmaz..2023..2024..2025..bunlar bizim için bir şey ifade ediyor değilmi..bir felsefe bir düşüncenin ürünü..bunu her insan anlayamaz....
valla benim şuan yakında Allahın emri deyip isteyeceğim bir kız var..tabi inatçı biri
..benle çok az konuştu ancak kendisine daha ilk konuşmada dedim..ben barışçıyım diye..hoş karşıladı..hatta kendisine hep barış manço şarkı sözlerinden msj atıyom..sorun yok...
valla benim şuan yakında Allahın emri deyip isteyeceğim bir kız var..tabi inatçı biri
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator

Bu tür insanların Barış şarkısı dinlemesinide istemeyiz zaten.En güzel yanıtı özgür1905 vermiş 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
Önce özel mesaj yoluyla denedim:
Ve böyle saygisizca bir cevap aldiktan sonra su aklima takildi:
senin maksadin ne?
Kiz seni baska bir nedenle birakti da sen ondan hincini almak istiyorsun?
Herkes buraya nickle girerken sen utanmadan kizin gercek adini buraya yaziyorsun! Belli ki sen Baris Manco'yu degil sadece kendini düsünüyorsun. Yoksa ne gerek duyardin buna?
Üstelik kiz kendini savunamiyor bile ve herkesi yargisiz infaza yönlendiriyorsun.
Senin dogru söylemenden süphe ediyorum. Daha da ileriye gidip hatta Baris Manco hayrani oldugundan süphe ediyorum!
Ne seni ne de kizi sahsen tanimiyorum, ama bence yaptigin hic dogru degil ve medyatik olmayan insanlarin gercek adi kesinlikle buraya yazilmamali. Bu yaptigin birinci terbiyesizlik. Ikincisi, kendi cikarlarin icin bu tarzda Baris Manco'yu kullanman daha da bir büyük terbiyesizlik!!!!
Verecegin cevapta simdiden belli, benim söyleyeceklerim bu kadar.
Umarim sayin modlar gerekeni yaparlar.
BM yazdı:doner-zümrüt yazdı:belli ki bu konu seni sok etmis ve biz BM sevenler de senin gibi bu olayi inanmakta zorluk cekiyoruz. Kiz gercekten Baris Mancoyu hic tanimiyor, keske ona Baris nasil bir insan oldugunu anlatsaydin....
ama bunu zaten baska arkadaslar da sana söylemis. Benim sana buradan söylemek istedigim baska bir sey var.... O kiz gibi ayni seviyeye ( yani konusmasini bilmeyen ) düsmek istemiyorsan, onun gercek adini buraya yazmamaliydin! Ya takma ad ver yada adini kisalt, en dogru olan ve bir beyefendiye yakisan bu olur!
Saygilarimla
Adını seve seve veriyorum. Elmas Ercümend KAĞANOĞLU.
Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız 118 arayıp tel. nosunu öğrenin. Arayıp bir güzel de küfredin.
Ve böyle saygisizca bir cevap aldiktan sonra su aklima takildi:
senin maksadin ne?
Kiz seni baska bir nedenle birakti da sen ondan hincini almak istiyorsun?
Herkes buraya nickle girerken sen utanmadan kizin gercek adini buraya yaziyorsun! Belli ki sen Baris Manco'yu degil sadece kendini düsünüyorsun. Yoksa ne gerek duyardin buna?
Üstelik kiz kendini savunamiyor bile ve herkesi yargisiz infaza yönlendiriyorsun.
Senin dogru söylemenden süphe ediyorum. Daha da ileriye gidip hatta Baris Manco hayrani oldugundan süphe ediyorum!
Ne seni ne de kizi sahsen tanimiyorum, ama bence yaptigin hic dogru degil ve medyatik olmayan insanlarin gercek adi kesinlikle buraya yazilmamali. Bu yaptigin birinci terbiyesizlik. Ikincisi, kendi cikarlarin icin bu tarzda Baris Manco'yu kullanman daha da bir büyük terbiyesizlik!!!!
Verecegin cevapta simdiden belli, benim söyleyeceklerim bu kadar.
Umarim sayin modlar gerekeni yaparlar.
- fairground
- Forum Duayeni

kardeşim sana aynen katılıyorum.
ben bu şikayetimi daha hafif bir dille belirttiğimde "burası serbest mix" dediler.
en acısı da barışseverlerin bu iğrençlik üzerine akbaba gibi üşüşmesi oldu.
galiba artık barışseverler de günümüz televole akımına kapılıp yozlaşıyor.
umarım yanılıyorumdur.
ben bu şikayetimi daha hafif bir dille belirttiğimde "burası serbest mix" dediler.
en acısı da barışseverlerin bu iğrençlik üzerine akbaba gibi üşüşmesi oldu.
galiba artık barışseverler de günümüz televole akımına kapılıp yozlaşıyor.
umarım yanılıyorumdur.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

doner zümrüte biraz katılıyorum..ben BM nickli arkadaştan sanırım almanyada yayınlanmış YENİ BİR GÜN kaseti hakkında bilgi istedim..firma adı seri no falan ..sağolsun arkadaş 2 3 hafta oldu bir cevap vermedi..
soruyorum size barışsever dostlarım..sizce bu yaptığı nasıl açıklanabilir..
bir barışçı diğer bir barışçının aynı kasete sahip olmasını istemiyor..
...BM seni gerçekten kınıyor ve senin BARIŞ çılığından şüphe ediyorum..
senden bilgi falanda istemiyorum..
soruyorum size barışsever dostlarım..sizce bu yaptığı nasıl açıklanabilir..
bir barışçı diğer bir barışçının aynı kasete sahip olmasını istemiyor..
...BM seni gerçekten kınıyor ve senin BARIŞ çılığından şüphe ediyorum..
senden bilgi falanda istemiyorum..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....