BM ve Kenan Evren
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BM ve Kenan Evren
Barış Manço 4x21 Doludizgin programına Kenan Evren'i çıkarmış. Kenan Evren bir ara ona Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi siyasetçi kimdir diye sorunca BM sizin gibi biri bilmez mi demiş. Kenan Evren de hemen ben miyim iltifatın için teşekkürler demiş. BM ise yok sizi kastetmedim. Aklımda çok başka biri var. Dünyada eşi benzeri olmayan biri.
Sizce BM bu lâfı ile kimi kastetmiş?
Sizce BM bu lâfı ile kimi kastetmiş?
Hııı aslında evet şimdi okuyunca daha iyi anladım... Aslında Kenan Evren'in siyaset düzeni bana göre berbattı ama Kenan Evrenin de kendi çapında yapmak istedikleri vardı, Mustafa Kemal Atatürk kimseyi asıp kesip egemenliğini ilan etmedi, ama bakınız 80 li yıllardaki darbelere, sağ sol çatışmalarına ve Kenan Evrenin tutumuna... Yorum sizin tabi ki...
Bir yadan mavi gözlü dev, öbür yanda halkına azap çektirmiş ne yaptığını bilmeyen ve tarihe geçmiş darbeler dönemine imza atmış biri...
Bir yadan mavi gözlü dev, öbür yanda halkına azap çektirmiş ne yaptığını bilmeyen ve tarihe geçmiş darbeler dönemine imza atmış biri...
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

samet ahmet yazdı:vallla kimi kastettiğini çıkaramadım ama .kenan evreni çok fena bozmuş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aklıma en azından şu an için ATATÜRK ten bakşası gelmiyor. o programın görüntüsü elinde olan bir arkadaş varsa lütfen paylaşsın. kenan evrenin o anki yüz halini görmeyi çok istiyorum.
En son karagöz tarafından Cmt May 20, 2006 21:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mr_mancher_2023
- Yeni Üye