Ediz HUN
""KANLICA""
Moderatörler: barışhayranı, Mod
""KANLICA""
" Sanatçılara sahip çıkmıyoruz. Dün biz Kanlıca’da bir kabristandaydık film icabı. Kabristan olarak konumu güzel. Barış Manço orada. Gidin mezarını görün, her tarafında ot bitmiş, içerisi bakımsız. Tabii yüreğim sızladı. "
Ediz HUN

Ediz HUN
utanç verici bir haber herkesten çaba göstermesi için mucadele veriyoruz.. kendimize düşen görevleri olurunda yapabiliyormuyuz acaba..
kendimizi sorgulamalıyız..
aramızdan bir kaç kişi babalar gününde kabir ziyareti yapcaklarını soylemişlerdi inşallah onlar gereğini yapmışlardır..
kendimizi sorgulamalıyız..
aramızdan bir kaç kişi babalar gününde kabir ziyareti yapcaklarını soylemişlerdi inşallah onlar gereğini yapmışlardır..
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
Re: ""KANLICA""
bm777dd yazdı:" Sanatçılara sahip çıkmıyoruz. Dün biz Kanlıca’da bir kabristandaydık film icabı. Kabristan olarak konumu güzel. Barış Manço orada. Gidin mezarını görün, her tarafında ot bitmiş, içerisi bakımsız. Tabii yüreğim sızladı. "
Ediz HUN
![]()
![]()
![]()
![]()
gerçekten çok üzücü bir olay...uzun zamandırda gitmiyordum...eğer zamanım olursa gitmeye çalışacağım büyük bir ihtimal giderim..."bm777dd" teşekkürler bu yazı için istanbuldaki arkadaşlara duyrulur...
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
arkada$lar, hanginiz ne zaman gittigini bilmiyorum ama;
ben Hollanda'dan 10 günlük tatil için geldim 2 hafta öncesi.
Kanlica mezarina da ugradim; bir sürü fotograf'da çektim hatta, mezar benim gittigimde bakimsiz falan degildi. Gayet temiz, güzel bir mezar; süper bir manzaraya bakiyor, güller çiçekler tertemiz. Hatta oradaki görevli abilerle konu$tum, adamlar kendileri diyor: biz sahip çikiyoruz, temiz tutuyoruz diye..
Benden önce, kisa bir zaman önce, ogullari ziyarete gitmi$ler; diyor görevli. Senede bir kez ugruyorlar' dediler.
Bu yüzden:
ORAYA ZIYARET ETMEDEN ÖNCE BURADA OKUDUGUM YAZILAR, beni kahreden, drama yapan yazilar'a KATILMIYORUM! Ve ben'de burada
kendi gözlerimle gördügüm güzel ani yaziyorum;
mutlu kalin!
ercan
ben Hollanda'dan 10 günlük tatil için geldim 2 hafta öncesi.
Kanlica mezarina da ugradim; bir sürü fotograf'da çektim hatta, mezar benim gittigimde bakimsiz falan degildi. Gayet temiz, güzel bir mezar; süper bir manzaraya bakiyor, güller çiçekler tertemiz. Hatta oradaki görevli abilerle konu$tum, adamlar kendileri diyor: biz sahip çikiyoruz, temiz tutuyoruz diye..
Benden önce, kisa bir zaman önce, ogullari ziyarete gitmi$ler; diyor görevli. Senede bir kez ugruyorlar' dediler.
Bu yüzden:
ORAYA ZIYARET ETMEDEN ÖNCE BURADA OKUDUGUM YAZILAR, beni kahreden, drama yapan yazilar'a KATILMIYORUM! Ve ben'de burada
kendi gözlerimle gördügüm güzel ani yaziyorum;
mutlu kalin!
ercan
Re: ""KANLICA""
bm777dd yazdı:" Sanatçılara sahip çıkmıyoruz. Dün biz Kanlıca’da bir kabristandaydık film icabı. Kabristan olarak konumu güzel. Barış Manço orada. Gidin mezarını görün, her tarafında ot bitmiş, içerisi bakımsız. Tabii yüreğim sızladı. "
Ediz HUN
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşlar kanlıca mezarlığına gitçek var mı
cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum...
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
emre_pınar
- Gelişen Üye

ok gideris bi gün
En son emre_pınar tarafından Pzr Tem 30, 2006 15:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!
her yerde gidelim diyoruz. burada bir başlık, etkinlikler kısmında da bi başlıkta söyledik. gelen var mı diye. rapin_kizi_ zaten geliorum demişti. ben de gidicem. ve şu ana kadar başka cevap veren olmadı. en azından gelemicez denilirse iyi olur. böylesi çok üzüyor beni.. tek cevap yok! yurtdışında veya istanbuldan uzak olan arkadaşları muaf tutuyorum tabii ki..
sevgiler..
sevgiler..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_