Site hakkında

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Haklı mıyım?

Haklısın.
3
30%
Çok yanlış düşünüyorsun.
6
60%
Kararsızım.
1
10%

Toplam oy: 10

baris
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Site hakkında

Mesajgönderen baris » Pzt Tem 25, 2005 19:13 pm

Bu site 1 aydır çökmüş gibi hiç güncellenmiyor. Ayrıca siteyle ilgilenenler azaldı.

Mesela; www.anadolurock.com diye bir site var. orada bile bir mesaj yazıyorum foruma 0,50,-2,0 sn arası bir sürede cevap geliyor. Ayrıca online olan üyelerin sayısı çok az. Ama orada online olanların sayısı en az 900. En çok bir keresinde 17892 kişi online oldu. Server kilitlendi, giremedim.

bence www.barismancomix.com 01.06.2005 ten beri çökmüş bir durumda.
KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Sal Tem 26, 2005 00:55 am

Sayın Üyemiz;

Bir sitenin "çökmüş" olması için, o siteye ulaşılamaması; ya da düzgün görüntülenemiyor olması gerekir.

Anadolurock.com sitesi, sevdiğimiz sitelerden biridir. Barış Manço Mix'in hiç bir siteyle rakip olma veya rekabet etme gibi bir düşüncesi/iddiası olmamakla birlikte; her sitenin ziyaretçi potansiyeli birbirinden farklıdır.

Barış Manço Mix, 2001'de tek bir kişi ile kuruldu ve bu durum 2004'e kadar sürdü. Zamanla büyüyen, potansiyeli artan ve içeriği genişleyen sitemiz 2004'ten itibaren 4 kişiden oluşan BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM adı altında faaliyet göstermektedir.

Sitenin güncellenmemesi konusuna gelince; Anadolurock.com ile BarisMancoMix.Com'u kıyaslamak yersiz bir yaklaşımdır. Çünkü Anadolu Rock, tek bir sanatçıya değil; çok büyük bir sanatçı yelpazesi üzerine kurulmuş bir sitedir. Gerek vefat etmiş üstadları, gerekse de rock dalında günümüzde faaliyet gösteren sanatçıları konu almakta; bu geniş yelpazesi sayesinde, her kesimden ziyaretçi ve üye toplamaktadır. Barış Manço Mix ise, adından da anlaşılabileceği gibi yalnızca Barış Abi'mizi yaşatmak ve sevenlerini bir araya toplamak üzere kurulmuştur. Bu yüzden çok geniş bir kitleye değil; yalnızca BarışSeverler'e hitap etmektedir. Barış Abi'miz de aramızdan ayrılmış bir sanatçımız olduğu için hakkında sürekli yenilenen bir haber olmamakta, bu yüzden manşetimizi sürekli güncelleyecek bir durum ortaya çıkmamaktadır.

Anadolu Rock sitesi ekibine de bu vesile ile çalışmalarında başarılar diliyoruz... :)

Barış Manço Mix, sizlerin ilgi ve desteğiyle büyümeye devam edecektir...

Saygılarımızla... :)
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

baris
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen baris » Çrş Tem 27, 2005 17:24 pm

Hoop aloo ne oluyoruz? Bir haftadır siteye benden başka giren yok. Yakında site kapatılır söylemedi demeyin.
KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Çrş Tem 27, 2005 18:39 pm

Ya varya ben Ser olsaydım durum bambaşka olurdu. Ser Abi sana helal olsun müthiş sabır var sende!

Ya kardeşim! Hangi siteye bakarsan bak her saniye aktif olmak zorundamı ya! Zaten yaz geldi millet tatillere gitti bak bende tam 3 haftadır yoktum internet kafeye gittiim sıralarda az bişeyler yazabiliordum. Ayrıca 1 haftadır tek giren de sen değilsin uydurma!
Hadi öyle olsa bile sitenin kapanması için bi sebep değil!
Hayret bi şey yav...
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Çrş Tem 27, 2005 23:58 pm

Barış arkadaş,çok ayıp etmişsin.Bir haftadır kimse girmiyor diye yada bir aydır güncelleme olmuyor diye site göçmüş,kapanır gibi şeyler söyleyemezsin.Ser arkadaş gayet güzel analtmış zaten ama sen anlamamışsın galiba.Beğenmiyorsan git o övdüğün sitelere katıl yada sen birşeyler yapta bizde görelim değil mi güzel kardeşim.
Eleştiri yaparken dikkatli olman lazım.Burdaki herkezin meşgul olduğu birşeyler var ve yaz aylarındayız artık evde durmak bile sıkıcı geliyor insana.Ben de on gündür yoktum mesela,gerçi ortam biraz karışmış ama neysiki asaiş berkemal

İütfen eleştirilerimiz yaparken yıkıcı değil yapıcı olalım :)
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
Deli Mavi
Yeni Üye
Yeni Üye

site hakkında

Mesajgönderen Deli Mavi » Çrş Haz 07, 2006 20:28 pm

Ben yeni üyeyim şimdi eleştiri yapıyorum ve siteden altılıyorum anladığım kadarı ile.Resim yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor neymiş bilmem kaç kb olacakmış bilmem şu boyutta olacakmış. Ben oraya kendi avatarımı koyamadıktan sonra gider kahvemolasında oyalanırım daha iyi. Saygılar sevgiler.[b][/b]
Evet aynen öyle.

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Prş Haz 08, 2006 16:10 pm

baris yazdı:Bu site 1 aydır çökmüş gibi hiç güncellenmiyor. Ayrıca siteyle ilgilenenler azaldı.

Mesela; www.wwwwww.com diye bir site var. orada bile bir mesaj yazıyorum foruma 0,50,-2,0 sn arası bir sürede cevap geliyor. Ayrıca online olan üyelerin sayısı çok az. Ama orada online olanların sayısı en az 900. En çok bir keresinde 17892 kişi online oldu. Server kilitlendi, giremedim.

bence www.barismancomix.com 01.06.2005 ten beri çökmüş bir durumda.

eğer site çökseydi...sayfa hiç açılmazdı...eğer sen bu siteyi beğenmiyorsan git başka sitelerde takıl..bizim burda olmamızın nedeni barış abi'ye olan sevgimizdir...VE ONU UNUTMADIĞIMIZDIR...

baris yazdı:Hoop aloo ne oluyoruz? Bir haftadır siteye benden başka giren yok. Yakında site kapatılır söylemedi demeyin.

merak etme...bu site hiçbir zaman kapanmaz...eğer bu site kapanırsa...bende aynı bu site gibi açarım...(site artık öyle bir geliştiki çok arkadaşım oldu...)

daha fazla yazmaya gerek yok...zaten ihraç edilmişsin...ama sen bu yazıyı başka nick ile okuyorsundur "baris"...

BM

BM

Mesajgönderen BM » Prş Haz 08, 2006 18:36 pm

Ben baris in abisiyim. Adım Gökay Merhaba.