trt den gelen mail

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

trt den gelen mail

Mesajgönderen feritd » Sal Oca 31, 2006 04:54 am

sayın üyeler barış abinin video ve belgesellerinin yayınlanması için trt yayın kuruluşuna daimi bi şekilde mail atıyordum sürekli ve hep aynı cevabı aldım.en son gelen cevapta ise isteğiniz gerekli birimlere iletilmişitir.ve en kısa zamanda cevap verilecektir denilmiş ben umutluyum yayın akışına bir gün barış mançoyu devamlı bi şekilde koyacaklar .ben devam etcem mail atmaya.bir gün elbet barış severlere trt den olumlu bir cevap gelecektir,belki biz barış severlerden bıkarlarda isteklerimize cevap verirler.esaretin bedeli adlı bir film vardı mahkum 10 yıl boyunca her hafta mektup yollamıştı ve sonunda başarmıştı mektuplarına cevap gelmişti.niye olamsın belki trt de sonunda isteklerimizi karşılıyacaktır.ben hergün olmasada mail atmaya devam etcem.sizde mail atmaya devam edin belki sitemize bir gün trt den bi paket gelir ve barış abinin videolarını paylaşma imkanı buluruz..saygıyla kalın...tüm barış severler..

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Sal Oca 31, 2006 14:36 pm

enteresan haberler bunlar...hangi gün yayincaklar baris abiden? tüm, gün yayin akisi olacakta demistin...

Kullanıcı avatarı
mankurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mankurt » Sal Oca 31, 2006 19:19 pm

ferit kardeşim çabalaman çok güzel.. senin bu ilgin emin ol bizi de heyecanlandırıyor.. :alkis: :alkis: :alkis:
yaz dostum..

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Çrş Şub 01, 2006 01:59 am

döner kardeşim yanlış anladın galiba tüm gün yayın akışına koycaklar demedim belkide yayın akışına barış abiyide sürekli koyacakları yazdım bu bi temenni idi ama trt den gelen cevap olumlu bence belkide belgesellerini yayın akışına koyabilirler büyük bir ihtimallede bunu yapacaklar tekrar mabında ..saygıyla kal

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Şub 01, 2006 11:04 am

feritd yazdı:döner kardeşim yanlış anladın galiba tüm gün yayın akışına koycaklar demedim belkide yayın akışına barış abiyide sürekli koyacakları yazdım bu bi temenni idi ama trt den gelen cevap olumlu bence belkide belgesellerini yayın akışına koyabilirler büyük bir ihtimallede bunu yapacaklar tekrar mabında ..saygıyla kal

Bu gerçekten çok iyi bi haber inşallah bu olur. Hiç değilse gelecek nesil barış mançoyu tanımış olur. Özelliklede çocuklar bence adam olacak çocuk programının koyulması daha iyi olur. Örnek alınacak birisi varsa oda kesinlikle barış abimizdir...

Kullanıcı avatarı
KÜBRA_kcc
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen KÜBRA_kcc » Çrş Şub 01, 2006 12:04 pm

kesinlikle arkadaşlarrrr inşallahh çabalamanızz boşa çıkmazz bende elimden geldiği kadar sizlere destek olcamm ve barış abimizin görüntülerüne inşallah kavuşucazzz sabret gönül sabret sakın isyan etme

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Prş Şub 02, 2006 05:15 am

arkadaşlar 7den77ye forumda okudum trt 2006 yayın yasası hakkında olumlu geliştirmeler göstermişler temennimiz oki bu yasadan faydalancaz gibi :)

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Şub 02, 2006 22:37 pm

gerçekten güzel haberler...bende mail atacağım....ama 1 şubatta TRT de BARIŞ MANÇO ile ilgili bi belgesel falan yoktu...YAZIK :cinnet:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

bmançocu
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen bmançocu » Cmt Şub 04, 2006 23:34 pm

merhaba arkadaşlar.aslında en güzeli barış abi'nin bütün belgesel ve programlarını CD de toplayarak yayınlayabilirler.Onu izleme imkanı olmayan adam olacak çocuklarda bundan faydalanır
barış abiye

Kullanıcı avatarı
vuslat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen vuslat » Sal Nis 04, 2006 22:07 pm

bende atacam arkadaslar arkadasım harikasın yaaa onder oldun bizeee
barış abi için ölünür :(

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Nis 05, 2006 00:14 am

Arkadaşlar isterseniz en üstteki topic'e bi bakın. Bana mail geldi TRT'den bakın ne yazmışlar. TRT DVD ARŞİVİ isimli topic'de yazdım...
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş Nis 05, 2006 03:01 am

VALLA ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM...İNŞALLAH TEMENNİLERİMİZ GERÇEKLEŞECEK...BARIŞ ABİ İÇİN SONUNA KADAR VARIM...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

chileklisyrup
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen chileklisyrup » Pzr Nis 16, 2006 22:48 pm

arkadaslar ben ferit arkadasimizi tebrik ediyorum bende bugünden itibaren trt ye mail atayim
it is time to pHesttivale..

heredotus
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen heredotus » Sal Haz 06, 2006 13:29 pm

Aslında iki yıl önce "Kırkbeşlik" adlı müzik nostalji programında Barış Manço özel bölümü yayınlanmıştı.Ama elbette ki tatmin edici değildi.TRT, sanki arşivinde başka Manço klipleri yokmuş gibi "Ali Yazar Veli Bozar", "Eğri Eğri Doğru Doğru", "Şehrazat" ve "Little Darling"i yayınlamaktan öteye gidememişti.
Halbuki TRT külliyatında en az 50-60 tane siyah-beyaz Manço klibi olduğunu tahmin ediyorum.

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Haz 06, 2006 15:30 pm

muhakkak tabiki yalnız sahip oldukları onca klibi yayaınlasalar keşke...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Cmt Haz 24, 2006 10:29 am

SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM UMARIM BARIŞ ABİNİN PROGRAMLARI TEKRAR YAYINLANIR EMEĞİN İÇİN ÇOK SAĞOL
güneş elbet birgün doğacak

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Cum Şub 09, 2007 14:46 pm

hemen harekete geçip bi emailde benden olsun umarım çabalamamıza değer saol arkadaşım herşey için
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cum Şub 16, 2007 14:19 pm

e o zaman ne duruyoruz. hemen ben de bi mesaj atıyorum... BAŞARACAZ :alkis: