Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)
Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programına katılıp Barış Manço ve gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlatıp destek isteyebiliriz.. ben Okan Bayülgen'in bize yardımcı olacağını düşünüyorum.. sizlerin de bu konuda görüşlerinizi bekliyorum..
En son rock114 tarafından Pzr Kas 05, 2006 17:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
- barışhayranı
- Moderator

Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- Bal_Böceği
- Profesyonel

barışhayranı yazdı:Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum
Bencede iii bi fikir.hem gündemde bi program.bu hafta izleyip telefonla yada maille ulaşmalıyız.
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

yanılmıyorsam bu senin rüyanda gördüğün olayla benzeşiyor...bana onu hatırlattı da...Bal_Böceği yazdı:barışhayranı yazdı:Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum
Bencede iii bi fikir.hem gündemde bi program.bu hafta izleyip telefonla yada maille ulaşmalıyız.
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....
- Bal_Böceği
- Profesyonel

bigbossman yazdı:yanılmıyorsam bu senin rüyanda gördüğün olayla benzeşiyor...bana onu hatırlattı da...Bal_Böceği yazdı:barışhayranı yazdı:Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum
ASLINDA BİAN BENDE OKAN BAYÜLGENİ GÖRDÜĞÜMÜ ANIMSADIM AMA SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BİLİNÇALTIMIN Bİ GÖSTERGESİ OLDUĞUNA KARAR VERDİ
nihayetinde amaca ulaşmada kim yardımcı olacaksa mühim değil okan yada başka biri yeterki projelerimiz hayata geçsin
- Bal_Böceği
- Profesyonel

rock114 yazdı:arkadaşlar bir komisyon kurmalıyız.. Okan Bayülgen ile fiziki olarak görüşmeliyiz.. e-posta ile ilerleme kaydetmemiz zor..
haklısnız önce bi randevu alınmalı sonra yüzüze görüşülüp düşüncelerimiz belirtilmeli.sonra barış manço için özel bi program yapılmasını ve site üyelerinin ve barışhayranlarının davet edilmesini rica etmeliyiz.
- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım
uyarayım
derin yazdı:olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım
arkadaşalar ben 'derin'nin dediklerine katılıyorum...bence okan bayülgen kariyerini tehlikeye atmak istemez...olursa ancak BARIŞ MANÇO'yu çok seven güçlü birisi veya hep barış manço'nun arkasında duran birisi olması lazım...
- barışhayranı
- Moderator

Cem Karaca için falan özel program yapmıştı bence denemekten kimseye zarar gelmez.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
-
BM
güzel
böyle birşey gerçekten çok güzel olur hem öğrenci arkadaşlar üniversitelerindeki barış severlerede haber verebilir böylece izlenme oranı gerçekten yüksek bir programda halen Barış ssevgisinin hiç bitmeyecek olduğunu bir kez daha onlara gösterebiliriz
- barışhayranı
- Moderator

Akadaşlar programı aramayı deneyelim ben arayacam sizde deneyin lütfen ve böyleylikle bunu ordan gündeme getirebiliriz.HERKES ARASIN LÜTFEN
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
[quote="barışhayranı"]Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyoru
ÇOK HAKLISIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELERİ ANLATMAK İÇİN ÖNCE
OKAN BAYÜLGENLE GÖRÜŞMEK GEREK UMARIM BU OLAY GERÇELLEŞİR
ÇOK HAKLISIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELERİ ANLATMAK İÇİN ÖNCE
OKAN BAYÜLGENLE GÖRÜŞMEK GEREK UMARIM BU OLAY GERÇELLEŞİR
güneş elbet birgün doğacak