Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)

Mesajgönderen rock114 » Pzt May 15, 2006 22:22 pm

Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programına katılıp Barış Manço ve gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlatıp destek isteyebiliriz.. ben Okan Bayülgen'in bize yardımcı olacağını düşünüyorum.. sizlerin de bu konuda görüşlerinizi bekliyorum..
En son rock114 tarafından Pzr Kas 05, 2006 17:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt May 15, 2006 22:34 pm

Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzt May 15, 2006 22:52 pm

evet Barışseverler olarak orada bulunmamız gerekiyor zaten.. ben katılmak isterim canlı yayına.. başka katılmak isteyen olursa buraya yazsın.. arkadaşlar bu organizasyonu gerçeklerştirebiliriz..

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal May 16, 2006 09:35 am

barışhayranı yazdı:Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum

Bencede iii bi fikir.hem gündemde bi program.bu hafta izleyip telefonla yada maille ulaşmalıyız.

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Çrş May 17, 2006 12:31 pm

Bal_Böceği yazdı:
barışhayranı yazdı:Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyorum

Bencede iii bi fikir.hem gündemde bi program.bu hafta izleyip telefonla yada maille ulaşmalıyız.
yanılmıyorsam bu senin rüyanda gördüğün olayla benzeşiyor...bana onu hatırlattı da...
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş May 17, 2006 13:38 pm

bigbossman yazdı:
Bal_Böceği yazdı:

yanılmıyorsam bu senin rüyanda gördüğün olayla benzeşiyor...bana onu hatırlattı da...

ASLINDA BİAN BENDE OKAN BAYÜLGENİ GÖRDÜĞÜMÜ ANIMSADIM AMA SİTEDEKİ ARKADAŞLAR BİLİNÇALTIMIN Bİ GÖSTERGESİ OLDUĞUNA KARAR VERDİ :)

nihayetinde amaca ulaşmada kim yardımcı olacaksa mühim değil okan yada başka biri yeterki projelerimiz hayata geçsin

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş May 17, 2006 16:10 pm

BEN ŞAHSEN KATRILAMAYACAĞIM ARKADAŞLAR AMA KALBİM VE YÜREĞİM SİZLERLE OLACAK...HEPİNİZE KOLAY GELSİN...AH KEŞKE İSTANBULDA OLSAYDIM :( :( :( :( :( :( :(
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Çrş May 17, 2006 18:04 pm

arkadaşlar bir komisyon kurmalıyız.. Okan Bayülgen ile fiziki olarak görüşmeliyiz.. e-posta ile ilerleme kaydetmemiz zor..

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Prş May 18, 2006 00:17 am

rock114 yazdı:arkadaşlar bir komisyon kurmalıyız.. Okan Bayülgen ile fiziki olarak görüşmeliyiz.. e-posta ile ilerleme kaydetmemiz zor..

haklısnız önce bi randevu alınmalı sonra yüzüze görüşülüp düşüncelerimiz belirtilmeli.sonra barış manço için özel bi program yapılmasını ve site üyelerinin ve barışhayranlarının davet edilmesini rica etmeliyiz.

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Cum May 19, 2006 21:55 pm

arkadaşlar Okan Bayülgenle yüz-yüze bağlantı kurabilecek bir arkadaşımız var mı?.. ya da başka bir arkadaş tanıyormuyuz?..

Kullanıcı avatarı
barış manço ___love___
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen barış manço ___love___ » Cum May 19, 2006 22:44 pm

ARKADAŞLAR BU ÇOK GÜZEL BİR FİKİR FAKAT BUNUN GİBİ BAŞKA PROGRAMLARDA OLABİLİRMİ BİZ 1 DEĞİL BÜTÜN PROGRAMLARA SEVGİMİZİ SUNMALIYIZKİ HERKEZ ANLASIN .. :arrow:
BİZ NASIL UNUTURUZ S€Nİ CAN B€D€NDEND€N ÇIKMAYINCA..
Resim

BM

Mesajgönderen BM » Cmt May 20, 2006 18:50 pm

Onunla yüz yüze görüşebilecek arkadaşlar lâzım.

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cmt May 20, 2006 21:40 pm

olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Pzt May 22, 2006 14:47 pm

super bı dusuncee ama bende aranızda olmak ısterdım tv makınasında ama antalyadan katılıom bende e maıl atarım arkadslar okan bayulgenın e maıl adresı neee yazınn
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

Kullanıcı avatarı
ByGitar
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ByGitar » Pzt May 22, 2006 17:43 pm

arkadaslar barismancomix ile tanısalı cok zaman oldu ama bir turlu katılmak nasip olmamıstı fikirler cok guzel herkez barıs abi icin birseyler yapmaya calısıyor ve bu beni ve baris severleri cok mutlu ediyor evet neden olmasın tabikikatılırız
UNUTAMADIM SENİİİİİİİİİİİİİİİİ

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal May 23, 2006 22:33 pm

derin yazdı:olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım

arkadaşalar ben 'derin'nin dediklerine katılıyorum...bence okan bayülgen kariyerini tehlikeye atmak istemez...olursa ancak BARIŞ MANÇO'yu çok seven güçlü birisi veya hep barış manço'nun arkasında duran birisi olması lazım...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Sal May 23, 2006 23:59 pm

Cem Karaca için falan özel program yapmıştı bence denemekten kimseye zarar gelmez.

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Çrş May 24, 2006 14:30 pm

Ben Okan'ın Barış Manço için özel program yaparsa kariyerini tehlikeye sokar fikrine katılmıyorum.. Bilakis Okan için pozitif yönde etki yapacağı kanısındayım.. Okan Bayülgen'e ulaşmaya çalışalım..

BM

Mesajgönderen BM » Çrş May 24, 2006 16:31 pm

Eğer adminimizin vakti varsa, gitsin onunla yüz yüze görüşsün. Hatta mümkün olursa siteyi temsilen programa katılsın, anlatsın herşeyi.

kaymakemo
Yeni Üye
Yeni Üye

güzel

Mesajgönderen kaymakemo » Pzt May 29, 2006 23:40 pm

böyle birşey gerçekten çok güzel olur hem öğrenci arkadaşlar üniversitelerindeki barış severlerede haber verebilir böylece izlenme oranı gerçekten yüksek bir programda halen Barış ssevgisinin hiç bitmeyecek olduğunu bir kez daha onlara gösterebiliriz

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Prş Haz 08, 2006 19:36 pm

arkadaşlar Okan Bayülgen, Osman Yağmurdereli için özel program yaptı.. Barış Abi için hayır demez..

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Haz 08, 2006 19:39 pm

Evet geçen hafta ben de seyrettim. Neden yapmasın ki? Okan Bayülgen ile Görüşme işi ne oldu?
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Haz 08, 2006 23:19 pm

Akadaşlar programı aramayı deneyelim ben arayacam sizde deneyin lütfen ve böyleylikle bunu ordan gündeme getirebiliriz.HERKES ARASIN LÜTFEN

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Pzt Haz 12, 2006 16:35 pm

:alkis: çokkkkkkkkkkkkk güzell bir fikirrrr
Resim

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Cmt Haz 24, 2006 10:23 am

[quote="barışhayranı"]Çok güzel bir fikir ama bence önce Okan Bayülgen'e mail atalım program Barış Abimiz hakkında olursa bu çok daha iyi olur ve bizimde orda olmamız daha büyük bir anlam taşır diye düşünüyoru

ÇOK HAKLISIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELERİ ANLATMAK İÇİN ÖNCE
OKAN BAYÜLGENLE GÖRÜŞMEK GEREK UMARIM BU OLAY GERÇELLEŞİR
güneş elbet birgün doğacak