TRT FM Terbiyesizliği

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

BM

TRT FM Terbiyesizliği

Mesajgönderen BM » Cmt May 20, 2006 21:14 pm

18.05.2006 günü TRT FM'de "Radyo Sizin" programına bir dinleyici şöyle bir SMS göndermiş:
" Ben acayip bir Barış Manço hayranıyım. Onu çok seviyorum. Şarkıları çok güzel oluyor. Lütfen onun bir şarkısını çalar mısınız? Hangisi olduğu farketmez. Bütün şarkıları güzel."

TRT FM ne yapsa beğenirsiniz. Kalkıp Mançoloji'den Anlıyorsun Değil mi? parçasını çaldılar. Üstelik bir de TRT'de Barış Manço'nun bütün 45'lik, LP, EP, kaset ve CD'leri varken...

Gerisini siz düşünün. :kizgin: :kizgin: :kizgin:

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: TRT FM Terbiyesizliği

Mesajgönderen karagöz » Cmt May 20, 2006 21:21 pm

BM yazdı:18.05.2006 günü TRT FM'de "Radyo Sizin" programına bir dinleyici şöyle bir SMS göndermiş:
" Ben acayip bir Barış Manço hayranıyım. Onu çok seviyorum. Şarkıları çok güzel oluyor. Lütfen onun bir şarkısını çalar mısınız? Hangisi olduğu farketmez. Bütün şarkıları güzel."

TRT FM ne yapsa beğenirsiniz. Kalkıp Mançoloji'den Anlıyorsun Değil mi? parçasını çaldılar. Üstelik bir de TRT'de Barış Manço'nun bütün 45'lik, LP, EP, kaset ve CD'leri varken...

Gerisini siz düşünün. :kizgin: :kizgin: :kizgin:

arkadaşım DJ in eline ne geldiyse onu çalmıştır. dua edelim ki barış mançodan bir şarkı çalmış. ya başka birinin şarkısını çalsaydı. burada sorumluluk radyoda değil, istek yapanda bence.

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Cmt May 20, 2006 21:31 pm

bana da hep ras geliyor...sanki barış abi'nin şarkısı yok gibi...

ya gülpembe yada anlıyorsun değil...şarkıları çalıyorlar...

ah bir barış abi'yi tekrardan televizyonda olsa herkes barış abi'nin kaçtane şarkısı olduğunu anlayacaktır ve başka şarkılarda çalacaktırlar...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr May 21, 2006 23:08 pm

istek isteyen arkadaş güzel bi parça belirtse iyi olurdu...
belki dj eskileri bilmiyor..
tabi mançolojiden devamlı bişey duymak benide sinir ediyo...
ben olsam ALİ YAZAR VELİ BOZAR...ı isterdim..
çünkü bu şarkı beni mançocu yapmıştır...
yani yeni neslin bilmediği şarkıları isterse barışseverler inanıyorumki yeni barışseverler katılacaktır aramıza..
burda hepimize iş düşüyor..
mesela kral tv...vs gibi tv kanallarında alt yazı msj geçiyor..
bilmem cimbom fener aşkım falan filan gibi msj yerine barış abiyle ilgili sms ler atsa barışseverler iyi olur..
YA NASİP.....
YA KISMET.....