arkadaşlık
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- fairground
- Forum Duayeni

-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

En son barışmançocu tarafından Cum Haz 17, 2005 16:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- BarisMancho1907
- Kıdemli Üye

BarisMancho1907 yazdı:barışmançocu yazdı:selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
YALAN!
İHRAÇ EDİLMİŞSİN, HÂLÂ AYNI ANLAMSIZ ŞEYLERİ YAZMAYA DEVAM EDİYORSUN. AMACIN NEDİR HEMŞERİM? BİZ DE YUTTUK DİMİ?![]()
![]()
Evet görür görmez bende şüpelendim tabi olmayada bilir.Ama sinirlenmekte
haklı olmamıza rağmen hata yapıyoruz çünkü onun istediğide bu zaten.
Amacı ilgi çekmek olduğu için biz onun istediği gibi davranmayalım
SENSİZ OLMAZ
ya şimdi diğer bi tabirle siteden şutlamışlar seni... sen şerefinle sitede kalmamışsın ihraç edilmişsin arkadaşım bunun anlamı ne demek biliyormusun? sen bilmiyorsan istersen gel ben sana özelden anlatayım. Bugun bu tarz gereksiz şeyler yapanlar yarın ne yapar bilemiyorum. Lütfen ya onurunla çıkarsın bu siteden yada icabına gerçekten bakarlar... Seçim senin!!!
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

GEÇMİŞTE OLMUŞ Bİ DİYALOG....AMA ŞUNU SÖYLEYİM KIDEM YILDIZ ALMAK İÇİN MERAKLI BİRİLERİ O GÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE VAR.BOŞ DURMAYIP BOŞA MSJ YAZAN KİŞİLER ..O VEYA ONLAR KENDİNİ BİLİYOR.....ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ....sözüm meclisten dışarı....mitran yazdı:kardeş kıdem almak içinmi bu kadar saçmalıyosun hatırlatayım bu forum barış manço formu yani kardeşlik arkadaşlık paylaşım formu. makam mevki çıkar forumu değil. akıllı olalım
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir özdamar yazdı:GEÇMİŞTE OLMUŞ Bİ DİYALOG....AMA ŞUNU SÖYLEYİM KIDEM YILDIZ ALMAK İÇİN MERAKLI BİRİLERİ O GÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE VAR.BOŞ DURMAYIP BOŞA MSJ YAZAN KİŞİLER ..O VEYA ONLAR KENDİNİ BİLİYOR.....ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ....sözüm meclisten dışarı....mitran yazdı:kardeş kıdem almak içinmi bu kadar saçmalıyosun hatırlatayım bu forum barış manço formu yani kardeşlik arkadaşlık paylaşım formu. makam mevki çıkar forumu değil. akıllı olalım
içeri içeri...
ben kimseyi kınayamam bu konuda hele bide gerçek bir Barış Hayranı ise ama daha düşünceli davranmak, yani ben bişey yazıyorsam birileri bunu okumaya değer görsün diye düşünmek gerek...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...