bu yanlız inşallah örnekteki gibi büyük harfler ile yazmamışsındır.... yazı çok güzel küçük harfler kullanmanı umarım..
saygılar
Moderatörler: barışhayranı, Mod

bence edebiyat öğretmeninle daha güzel bi metin hazırla...$!!N00 yazdı:arkadşlar aklıma bişe geldi bn bu yazıyı yarın okula götürsem ve edebiyat öğrtmeniyle konussam okuldaki diğer öğrencilere de söleseler onlar da tepkilerini orataya koyarlar mı acaba yapılır mı bu ... yarın sölemek istiyorum ama olumlu yanıt alacağima pek inanmıyorum
kadir 2023 yazdı:bence edebiyat öğretmeninle daha güzel bi metin hazırla...$!!N00 yazdı:arkadşlar aklıma bişe geldi bn bu yazıyı yarın okula götürsem ve edebiyat öğrtmeniyle konussam okuldaki diğer öğrencilere de söleseler onlar da tepkilerini orataya koyarlar mı acaba yapılır mı bu ... yarın sölemek istiyorum ama olumlu yanıt alacağima pek inanmıyorum
altına imza atan atar atmayan atmaz bunu faksla trt ye ve milli eğtime gönderebilirsin...
ayrıca diğer öğrenci arkdaşlarda böyle yaparsa iyi olur...:cry:
kadir 2023 yazdı:milieğitim basın halkla ilişkiler müşavirliği...sinem yazdı:eğer bulabilirsen paylaşırsın
[email protected]
bunu buldum arkadaşlar umarım işe yarar...
sinem yazdı:memet59 yazdı:sinem yazdı:o yanlış adres
yeni adresi yazsana...zahmet olmassa..
[email protected]