al işte...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

chileklisyrup
Profesyonel
Profesyonel

al işte...

Mesajgönderen chileklisyrup » Prş May 11, 2006 01:13 am

Kimden: forum <[email protected]>
Gönderilme Tarihi: 10 Mayıs 2006 Çarşamba 15:17:48
Kime: <[email protected]>
Konu: Fw: Sexy

evet ben bu arkadaşın kim olduğunu biliyorum artık bunlara bir son versin siteyi bıraktım ama hala uğraşıyor benle arkadaşlar dikkat edin aranızda biri ki o kendini biliyor bu siteyi karalamaya çalışıyor dikkat edin siteyi bırakmaya da bence niyetli değil.... uğraştıabilir sizi.... :kizgin:
it is time to pHesttivale..

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Prş May 11, 2006 01:22 am

Sayın Üyemiz,

Bu mail bir kişi tarafından değil, mail robotları tarafından otomatik olarak gönderiliyor.

Bu tür robot programlar, internet sitelerinden mail adreslerini tararlar ve birbiriyle aynı sayfalarda yer alan mail adreslerine bu tarz virüs/trojan vs. ekli dosyalar gönderirler.

Bu tür mailler bize de yığınla gelmektedir; üstelik gönderen adresi olarak da "[email protected]", "[email protected]" gibi bize ait olan mail adreslerini görüyor ve gülüyoruz... :)

Bu mailleri açmanıza bile gerek yok, Barış Manço Mix'ten bu tarz başlıklarla ve ekli dosyalarla size hiç bir zaman mail gelmez. Bu tarz maillerin bize ve/veya üyelerimizden birine ait olmadığını, bu maillerin robot programlar tarafından otomatik olarak gönderildiğini bilmenizde yarar var.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

chileklisyrup
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen chileklisyrup » Prş May 11, 2006 01:25 am

sayın modum sonuç itibari ile bişiler oluyor ve ben üzülüyorum otomatik robot bile olsa neden ben veya neden siz ben iyice sinirlendim en iyisi bu adresi iptal etmek ... genede ilginize teşekkür ederim ....
it is time to pHesttivale..

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Prş May 11, 2006 01:31 am

chileklisyrup yazdı:sayın modum sonuç itibari ile bişiler oluyor ve ben üzülüyorum otomatik robot bile olsa neden ben veya neden siz ben iyice sinirlendim en iyisi bu adresi iptal etmek ... genede ilginize teşekkür ederim ....

Sayın Üyemiz,

Size şöyle söyleyelim, gerçekten ortada dönen bir şey yok ve bunlar artık internet üzerinde çok doğal karşılanması gereken şeyler.

Bu "spam" adı verilen çöp mailler, hergün internet üzerinde bulunan tüm mail adreslerine gönderilmektedir. Size tavsiyemiz ortalama 60-70 KB boyutunda dosya ekli olan ve "Fw:" ile başlayan başlıklı mailleri açmadan silmeniz ve mail adresinizi internete açık her ortamda yazmamanızdır.

Şundan emin olabilirsiniz ki, "spam" artık mücadele edilemeyecek kadar yayılmış bir durumdur ve aldığınız her mail adresinde de bir süre sonra bu olay başlayacaktır. Bu yüzden kafanıza takmanıza gerek yok. :)

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Prş May 11, 2006 15:32 pm

Mod yazdı:Sayın Üyemiz,

Bu mail bir kişi tarafından değil, mail robotları tarafından otomatik olarak gönderiliyor.

Bu tür robot programlar, internet sitelerinden mail adreslerini tararlar ve birbiriyle aynı sayfalarda yer alan mail adreslerine bu tarz virüs/trojan vs. ekli dosyalar gönderirler.

BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

pekiya robatları İNSAN hükmekmez mi? robota komut (hedeF) verilmezse kendi kendine sağa sola çarpcak diil yaa

o biraz profosyonel gizli host kullanarak yapayor..

çok yakında çıkıcam karşısına bir zamanlar hacklemeye çalıştığın fakir ama gururlu bir üye vardıya.. işte o benim diyecem... :D :) :D :) :D :)
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi: