ya arkadaşlar barış abimizin şu şarkılarını (baby sitter,bien fait tour poi,do the twist,dream girl,fairground,flover of love,I'll go je te retrouvearis,jenny jenny,keep lokin,quelle paste,runaway,susanna, the jet,trip,twist in USA,un autre amour que toi,un fille...) sözlerini ve açıklamalarını çıkarıp foruma verebilir misiniz biliyorum çok zor bişi ama eğer bende biraz ingilizce bilgisi olsa hiç üşenmez bunlara zaman ayırırdım hem ben hem de forumdaki arkadaşlar faydalanırdı.anadolu lisesindeyim ve daha 1. sınıftayım ingilizcemde pek

iyi değil bu yüzden yardım istiyorum hem kendim için hem de forumdaki diğer arkadaşlar için........
bu arada ben barış abimizin öyle uzun süreli bi hayranı değilim onun vefatından bi 2-3 ay sonra babam onun mançoloji sini almıştı dinledikçe hoşlandım ve bi kaç yıl sonra da barış abimizin kasetlerini özel olarak tak tak getirttim ve benim çoğunuzda olduğu gibi öyle ahım şahım bi koleksiyonum yok bu sene bu siteden kliplerini indirdim siteyi kurandan binlerce kez Allah razı olsun...
saygılarımı sunuyorum... mustafa
tekrar değiştirerek sunuyorum