Haber: 17.02.2004, ŞOK Gazetesi.
>> Ortağı olduğu şirketin Halk Bankası'na olan 2.5 trilyon liralık kredi borcu nedeniyle, açık artırmaya çıkarılan, ancak daha önce alıcı bulamayan merhum sanatçı Barış Manço'ya ait 3 antika otomobil, bu kez toplam 191 milyar 700 milyon liraya satıldı. Rahmi M. Koç Müzesi'nde sergilenen 1962 model Rolls Royce Silver Cloud III, 1953 model MG TD MK II Midjet ve 1957 model Jaguar XK 140 Roadster marka otomobillerin satışı için Beyoğlu İcra Müdürlüğü'nce dün bir kez daha açık artırma yapıldı. Manço'ya ait 2 antika otomobili satın alan Abdülkadir Baytur, araçları galerisinde sergileyeceğini ve bazen de kullanacağını söyledi...
(Not: Haberin tamamı alınmıştır.)
Yorumlarınızı bekliyoruz...
Haber: Barış Manço'nun Antika Arabaları Satıldı!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ser
- Admin

- İletişim:
Haber: Barış Manço'nun Antika Arabaları Satıldı!
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Yuh!!!!!!!!!!!!
bu kadarda olmaz be kardeşim.
- barisseveresra
- Gelişen Üye

- Sari Kanarya
- Yeni Üye

- İletişim:
barisseveresra Tarih: Pts Mar 01, 2004 11:12 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar eğer seyrettiyseniz arabaları alan şahıs arabaların Barış Manço'nun olmasının benim için hiç bir önemi yok dedi.Anlıyorum bizim kadar duyarlı olmayabilir bu konuya ama en azından saygı gösteriri insan.Sonunda galiba Barışımızdan geriye sadece şarkılar kalacak.
-------------------------------------------------------------------------------------
Esra sence önemli olan da bu değil mi? Gerçek sanatcıların mirasları şarkı olur ancak...
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar eğer seyrettiyseniz arabaları alan şahıs arabaların Barış Manço'nun olmasının benim için hiç bir önemi yok dedi.Anlıyorum bizim kadar duyarlı olmayabilir bu konuya ama en azından saygı gösteriri insan.Sonunda galiba Barışımızdan geriye sadece şarkılar kalacak.
-------------------------------------------------------------------------------------
Esra sence önemli olan da bu değil mi? Gerçek sanatcıların mirasları şarkı olur ancak...
Azerbaycandan sevgilerle...
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Re: Haber: Barış Manço'nun Antika Arabaları Satıldı!
Ser yazdı:Haber: 17.02.2004, ŞOK Gazetesi.
..... Manço'ya ait 2 antika otomobili satın alan Abdülkadir Baytur, araçları galerisinde sergileyeceğini ve bazen de kullanacağını söyledi...
Hayırlı Olsun
Verenden de alandan da Allah razı olsun
Söyleyecek söz bulamıyor ki insan, böyle dua etmekten başka !...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...