dexar yazdı:
eline sağlık bence gerçekten çok güzel olmuş(tüm samimiyetimle söylüyorum bunu)...
Moderatörler: barışhayranı, Mod

11 pazar daha iyi değilmi..dexar yazdı:Tarihi haziranın 10 u diye yazdım arkadaşlar cumartesi günü. Bundada herkez hemfikirmi?

memet59 yazdı:
:arrow: eğer bir tanede bundan hazırlarsan güzel olur....YANİ BEN SİTELERDEN DE DESTEK İSTERİM...SİTELEREDE DAĞITIRIM...
veya bu olurmu
saygılarla....

kadir 2023 yazdı:11 pazar daha iyi değilmi..dexar yazdı:Tarihi haziranın 10 u diye yazdım arkadaşlar cumartesi günü. Bundada herkez hemfikirmi?
nede olsa bazıları için iş günü...

dexar yazdı:Atilla abi öncelikle BM gecesi yapacaksam BM parçalarını çalacak bi grup lazım. Malesef benim tanıdığım grup yok. Benim asıl düşüncem şöyleydi;
Bir tarih belirleyip o gün modada toplanılıp orda müzik vs. gibi etkinlikler yapmaktı. Tek başıma BM gecesi yapabileceğimi sanmıyorum. Bana yardımcı olabilecek bi kaç kişi lazım. Eğer boluda A.İ.B.Ü'de varsa böyle barışsever arkadaşlar tabiki yapabiliriz. BM gecesi için broşür hazırlarım daha bi çok grafik vs hazırlayabilirim ama o BM gecesini yapmak önemli olan...

Ser yazdı:Değerli Üyelerimiz,
Öncelikle son haftalarda yapmaya çalıştığınız etkinlikler ve birbirinize göstermiş olduğunuz destekten dolayı ekibimiz adına teşekkür ederiz...
Zannetmeyin ki, yaptığınız çalışmalar izlenmiyor, dikkate alınmıyor. Tam aksine, yapmış olduğunuz tüm aktiviteler moderator arkadaşlarımız tarafından takip ediliyor...
Ancak, takdir edersiniz ki, sizlerin de olduğu gibi bizlerin de gerek özel hayatlarında, gerekse de eğitim/iş hayatlarında sıkışık ve yoğun dönemler olabiliyor.
İşte biz de ekip olarak böyle bir dönemdeyiz. Farkındaysanız, yaklaşık 2 ay önce Barış Manço Mix'in tamamen yenileneceğini ve yepyeni bir çehre kazanacağını duyurmuştuk. Ancak işlerimizden dolayı o kadar yoğunuz ki, henüz bu çalışmamızı bile tamamlayamadık...
Sizlere Barış Manço Mix olarak, sitemizin duyuru gücünü kullanarak destek vereceğiz. Ancak öncelikle yeni tasarımımıza geçmemiz gerekiyor.
Çalışmalarınızda başarılar diler, hepinize saygılarımızı sunarız...
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
dexar yazdı:Bizde sizden bahsediyorduk...Ne yaptılar diye. Sizede hak veriyoruz. Allah razı olsun bu açıklama iyi geldiSitemizin yeni tasarımınıda sabırsızlıkla bekliyoruz. Tüm barismancomix ekibine sevgilerimi sunuyorum. İyi Çalışmalar. BARIŞ la kalın...

barışhayranı yazdı:Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...

barışhayranı yazdı:Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...

vesile_87 yazdı:Arkadaşlar harikasınız. İnanıyorum ki başarılı olacağız. Ben de destek olmak istiyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama İst.a çok uzağım. Ünv. öğrencisiyim neler yapabilirim bilmiyorum.