PROJE + ORGANİZASYON

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Sal Nis 18, 2006 17:34 pm

dexar yazdı:Resim

eline sağlık bence gerçekten çok güzel olmuş(tüm samimiyetimle söylüyorum bunu)... :alkis:
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal Nis 18, 2006 18:35 pm

kart güzel olmuş....

bence hiç bir eksik yanı yok....

:arrow: eğer bir tanede bundan hazırlarsan güzel olur....YANİ BEN SİTELERDEN DE DESTEK İSTERİM...SİTELEREDE DAĞITIRIM...

veya bu olurmu :?:

saygılarla....

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal Nis 18, 2006 19:58 pm

Tarihi haziranın 10 u diye yazdım arkadaşlar cumartesi günü. Bundada herkez hemfikirmi?
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Sal Nis 18, 2006 21:43 pm

dexar yazdı:Tarihi haziranın 10 u diye yazdım arkadaşlar cumartesi günü. Bundada herkez hemfikirmi?
11 pazar daha iyi değilmi..
nede olsa cumartesi bazıları için iş günü...
En son kadir 2023 tarafından Prş Nis 20, 2006 13:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Nis 18, 2006 21:44 pm

öncelikle görev için çok teşekkür ederim.bunu hayaliyle yanıyordum aylardır.

davetiyeye gelince tarih belli oldu mu yoksa simgesel bi tarih mi?

birde halk konseri olacağını belirtmekte yarar var.hem çekiciliği olur.insanlar söyleşi dinlemeye dave edildiği izleniminde bulunmasınlar.çünkü bu tür programlarda insanlar nasihat dinleyeceğini düşünür.ama konser düşüncesi her zaman eğlenceyi de çağrıştırır.

görünüm olarak hoş. emeğinize sağlık

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Nis 18, 2006 21:46 pm

memet59 yazdı:

:arrow: eğer bir tanede bundan hazırlarsan güzel olur....YANİ BEN SİTELERDEN DE DESTEK İSTERİM...SİTELEREDE DAĞITIRIM...

veya bu olurmu :?:

saygılarla....

çok haklısınız yetkili olduğum bir radyo var oranın forumlarına yayınlarım ve dj lerden de sürekli hatırlatma yapmalarını sağlayabilirm.

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Nis 18, 2006 21:49 pm

kadir 2023 yazdı:
dexar yazdı:Tarihi haziranın 10 u diye yazdım arkadaşlar cumartesi günü. Bundada herkez hemfikirmi?
11 pazar daha iyi değilmi..
nede olsa bazıları için iş günü...

pazar olması tabiki daha iyi insanların da boş günü ve değerlendirmek isterler böyle bir organizasyonda.katılım fazla olur.

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Sal Nis 18, 2006 22:07 pm

Bir de saat var arkadaşlar, unutulmasın :)
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Sal Nis 18, 2006 23:11 pm

Merhaba Arkadaşlar,

Görüyorum, bazı güzel değişmeler var ve broşürde çok güzel ama...
Dexar, sen Üniversite içinde BM gece'si yapmayacakmıydın?
Problem: Daha oynayacak orkestra bile olusturulmamış. Bence zor olan'da bu. Ve bu tarihe kadar başaramayız. Bu konuda 'Spasm' Arkadaş orkestra verdiğini ama bu işi tek kişi ile olmayacağını belirtti. Bu görev şimdilik Moda'daki konser, Spasm arkadaşta. Tabiiki senin yaptığın kartı kullanabiliriz. Benim fikrim birazdaha ileri gidiyor: Admin'e ö.m. attım ve DREAM-TV kanaliyle konser için insan toplamak istiyorum. İnşallah Admin yardımcı olursa.

Dexar, senden ricam evela üniversitede BM gecesi için broşür hazırla. Mantıkca düşünürsen o BM gecesinden kazandiğin Üniversite arkadaşları Moda'daki Konser'dede bulabilirsin. Ortak için Sınem'i seçtim, Lütfen temas kur. Ama Arkadaş kapasiteyi geliştirebiliriz. Başka arkadaşlar varmı?

Saygılarımla
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal Nis 18, 2006 23:30 pm

Atilla abi öncelikle BM gecesi yapacaksam BM parçalarını çalacak bi grup lazım. Malesef benim tanıdığım grup yok. Benim asıl düşüncem şöyleydi;
Bir tarih belirleyip o gün modada toplanılıp orda müzik vs. gibi etkinlikler yapmaktı. Tek başıma BM gecesi yapabileceğimi sanmıyorum. Bana yardımcı olabilecek bi kaç kişi lazım. Eğer boluda A.İ.B.Ü'de varsa böyle barışsever arkadaşlar tabiki yapabiliriz. BM gecesi için broşür hazırlarım daha bi çok grafik vs hazırlayabilirim ama o BM gecesini yapmak önemli olan...

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Nis 18, 2006 23:55 pm

esturuman çalabilenler bilgi verirse grup oluşturalım.barış şarkılarını çalışalım bu kadar kısa zamanda çok iş yapabilmemiz için hızlanmalıyız

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Çrş Nis 19, 2006 00:37 am

dexar yazdı:Atilla abi öncelikle BM gecesi yapacaksam BM parçalarını çalacak bi grup lazım. Malesef benim tanıdığım grup yok. Benim asıl düşüncem şöyleydi;
Bir tarih belirleyip o gün modada toplanılıp orda müzik vs. gibi etkinlikler yapmaktı. Tek başıma BM gecesi yapabileceğimi sanmıyorum. Bana yardımcı olabilecek bi kaç kişi lazım. Eğer boluda A.İ.B.Ü'de varsa böyle barışsever arkadaşlar tabiki yapabiliriz. BM gecesi için broşür hazırlarım daha bi çok grafik vs hazırlayabilirim ama o BM gecesini yapmak önemli olan...

Evet, şimdi iş hangi üniversite'de? Sorum: Hangi arkadaşlar İstanbulda ve üniversite'de? Bilgime göre şu arkadaşlar İstanbullu: Memet59, Barışhayranı ve ak114.
Burda live müzik olmazsada olur. Yeterki Tanımayan BM'yi ve sesini öğrensin.

selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar

- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Çrş Nis 19, 2006 01:00 am

Değerli Üyelerimiz,

Öncelikle son haftalarda yapmaya çalıştığınız etkinlikler ve birbirinize göstermiş olduğunuz destekten dolayı ekibimiz adına teşekkür ederiz...

Zannetmeyin ki, yaptığınız çalışmalar izlenmiyor, dikkate alınmıyor. Tam aksine, yapmış olduğunuz tüm aktiviteler moderator arkadaşlarımız tarafından takip ediliyor...

Ancak, takdir edersiniz ki, sizlerin de olduğu gibi bizlerin de gerek özel hayatlarında, gerekse de eğitim/iş hayatlarında sıkışık ve yoğun dönemler olabiliyor.

İşte biz de ekip olarak böyle bir dönemdeyiz. Farkındaysanız, yaklaşık 2 ay önce Barış Manço Mix'in tamamen yenileneceğini ve yepyeni bir çehre kazanacağını duyurmuştuk. Ancak işlerimizden dolayı o kadar yoğunuz ki, henüz bu çalışmamızı bile tamamlayamadık...

Sizlere Barış Manço Mix olarak, sitemizin duyuru gücünü kullanarak destek vereceğiz. Ancak öncelikle yeni tasarımımıza geçmemiz gerekiyor.

Çalışmalarınızda başarılar diler, hepinize saygılarımızı sunarız...
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Nis 19, 2006 01:04 am

Bizde sizden bahsediyorduk...Ne yaptılar diye. Sizede hak veriyoruz. Allah razı olsun bu açıklama iyi geldi :) Sitemizin yeni tasarımınıda sabırsızlıkla bekliyoruz. Tüm barismancomix ekibine sevgilerimi sunuyorum. İyi Çalışmalar. BARIŞ la kalın...

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Çrş Nis 19, 2006 01:47 am

Ser yazdı:Değerli Üyelerimiz,

Öncelikle son haftalarda yapmaya çalıştığınız etkinlikler ve birbirinize göstermiş olduğunuz destekten dolayı ekibimiz adına teşekkür ederiz...

Zannetmeyin ki, yaptığınız çalışmalar izlenmiyor, dikkate alınmıyor. Tam aksine, yapmış olduğunuz tüm aktiviteler moderator arkadaşlarımız tarafından takip ediliyor...

Ancak, takdir edersiniz ki, sizlerin de olduğu gibi bizlerin de gerek özel hayatlarında, gerekse de eğitim/iş hayatlarında sıkışık ve yoğun dönemler olabiliyor.

İşte biz de ekip olarak böyle bir dönemdeyiz. Farkındaysanız, yaklaşık 2 ay önce Barış Manço Mix'in tamamen yenileneceğini ve yepyeni bir çehre kazanacağını duyurmuştuk. Ancak işlerimizden dolayı o kadar yoğunuz ki, henüz bu çalışmamızı bile tamamlayamadık...

Sizlere Barış Manço Mix olarak, sitemizin duyuru gücünü kullanarak destek vereceğiz. Ancak öncelikle yeni tasarımımıza geçmemiz gerekiyor.

Çalışmalarınızda başarılar diler, hepinize saygılarımızı sunarız...
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

TEŞEKKÜRLER....
Sevdigim insanlar

- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Çrş Nis 19, 2006 02:05 am

Merhaba Arkadaşlar,

bu sitenin desteğiyle ve bizim birlik oluşturmamızla, isteğimizle kavuşmaya bir kaç adım daha ileri attığımızı söylemek istiyorum.
Bunu ama unutmayınki daha yolun başındayız ondan çok ümitlenip ilk engel'de pes etmeyelim. İlk defa bilgimizi yükseltelim ve birlik olalım.
Bilgili olmak nekadar önemli 'TaVeRnA Of LoVe' çok güzel bir öykü bulmuş:
viewtopic.php?t=1679

Birlik konusunda, doğru yoldan gidiyoruz. Bazı arkadaşların eksikliğini his ediyorum, hele yüksek düzeyden ileri olanları...

Selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar

- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Çrş Nis 19, 2006 13:01 pm

dexar yazdı:Bizde sizden bahsediyorduk...Ne yaptılar diye. Sizede hak veriyoruz. Allah razı olsun bu açıklama iyi geldi :) Sitemizin yeni tasarımınıda sabırsızlıkla bekliyoruz. Tüm barismancomix ekibine sevgilerimi sunuyorum. İyi Çalışmalar. BARIŞ la kalın...

:) Bize sunduğunuz bu ortam en büyük destek olsa gerek
ve tabiki siz üstadlardan daha fazlasını da bekliyoruz :) Teşekkürler...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Nis 19, 2006 18:32 pm

Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Çrş Nis 19, 2006 20:51 pm

barışhayranı yazdı:Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...

ewet o daracık alana sığılacağını zannetmiyorum.şayet çok kişi gelirse(ki bu hepimizin yararına olur)pek de rahat bir ortam olmaz

barışla kalın
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Nis 19, 2006 23:01 pm

ben de şimdi onu düşünüyordum...

çünkü evin etrafı çok küçük....

ve dar...

saygılarla....

:)

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş Nis 19, 2006 23:24 pm

barışhayranı yazdı:Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...

hangi merciiler izine yetkili belki ben baplantı kurablilrm ama nerden başlamalıyım bilmiyorum.birde davetiye yada el ilanı mı yapılacak.matbaa olursa ben üstlenebilirim.sizler dizayn yapın onaylansın eğer matbaa işi olacaksa ben bastırırım.

birde estruman çalabilenlerle bağlantı kurup en kısa zamanda gurbumuzu oluşturmalıyız.benim gitarım var ama ünv den beri doğru dürüst çalamıyorum.iyi çalan olursa verebilirm.ama izin verirseniz konserin sunuculuğunu ve vokalistiğini yapmayı çok istiyorum.aylardır rüyalarıma giriyor.lütfennnnnnnnnnnnn

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Nis 19, 2006 23:28 pm

:) yeterki bu olayı gerçekleştirelim...

Ben dizaynı yaparım...

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Nis 19, 2006 23:40 pm

Arkadaşlar harikasınız. İnanıyorum ki başarılı olacağız. Ben de destek olmak istiyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama İst.a çok uzağım. Ünv. öğrencisiyim neler yapabilirim bilmiyorum.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş Nis 19, 2006 23:58 pm

vesile_87 yazdı:Arkadaşlar harikasınız. İnanıyorum ki başarılı olacağız. Ben de destek olmak istiyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama İst.a çok uzağım. Ünv. öğrencisiyim neler yapabilirim bilmiyorum.

hangi ilde ünv okuyorsunuz bilmem ama okulda barış hayranı dostlarınızla stand açabilir okulların şenliklerinde mini barış şarkıları konserleri verebilirsiniz

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Nis 20, 2006 00:00 am

Denizli'deyim.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO