trt den gelen mail
Moderatörler: barışhayranı, Mod
trt den gelen mail
sayın üyeler barış abinin video ve belgesellerinin yayınlanması için trt yayın kuruluşuna daimi bi şekilde mail atıyordum sürekli ve hep aynı cevabı aldım.en son gelen cevapta ise isteğiniz gerekli birimlere iletilmişitir.ve en kısa zamanda cevap verilecektir denilmiş ben umutluyum yayın akışına bir gün barış mançoyu devamlı bi şekilde koyacaklar .ben devam etcem mail atmaya.bir gün elbet barış severlere trt den olumlu bir cevap gelecektir,belki biz barış severlerden bıkarlarda isteklerimize cevap verirler.esaretin bedeli adlı bir film vardı mahkum 10 yıl boyunca her hafta mektup yollamıştı ve sonunda başarmıştı mektuplarına cevap gelmişti.niye olamsın belki trt de sonunda isteklerimizi karşılıyacaktır.ben hergün olmasada mail atmaya devam etcem.sizde mail atmaya devam edin belki sitemize bir gün trt den bi paket gelir ve barış abinin videolarını paylaşma imkanı buluruz..saygıyla kalın...tüm barış severler..
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
enteresan haberler bunlar...hangi gün yayincaklar baris abiden? tüm, gün yayin akisi olacakta demistin...
Baris bir gün toprak olur....
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
döner kardeşim yanlış anladın galiba tüm gün yayın akışına koycaklar demedim belkide yayın akışına barış abiyide sürekli koyacakları yazdım bu bi temenni idi ama trt den gelen cevap olumlu bence belkide belgesellerini yayın akışına koyabilirler büyük bir ihtimallede bunu yapacaklar tekrar mabında ..saygıyla kal
feritd yazdı:döner kardeşim yanlış anladın galiba tüm gün yayın akışına koycaklar demedim belkide yayın akışına barış abiyide sürekli koyacakları yazdım bu bi temenni idi ama trt den gelen cevap olumlu bence belkide belgesellerini yayın akışına koyabilirler büyük bir ihtimallede bunu yapacaklar tekrar mabında ..saygıyla kal
Bu gerçekten çok iyi bi haber inşallah bu olur. Hiç değilse gelecek nesil barış mançoyu tanımış olur. Özelliklede çocuklar bence adam olacak çocuk programının koyulması daha iyi olur. Örnek alınacak birisi varsa oda kesinlikle barış abimizdir...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

-
chileklisyrup
- Profesyonel

Aslında iki yıl önce "Kırkbeşlik" adlı müzik nostalji programında Barış Manço özel bölümü yayınlanmıştı.Ama elbette ki tatmin edici değildi.TRT, sanki arşivinde başka Manço klipleri yokmuş gibi "Ali Yazar Veli Bozar", "Eğri Eğri Doğru Doğru", "Şehrazat" ve "Little Darling"i yayınlamaktan öteye gidememişti.
Halbuki TRT külliyatında en az 50-60 tane siyah-beyaz Manço klibi olduğunu tahmin ediyorum.
Halbuki TRT külliyatında en az 50-60 tane siyah-beyaz Manço klibi olduğunu tahmin ediyorum.