yaptığınız en güzel 1 nisan şakası....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
chileklisyrup
- Profesyonel

yaptığınız en güzel 1 nisan şakası....
evet arkadaşlar bugün 1 nisan ve en komik günlerden biri bugün kime nasıl bi şaka yaptınız?
it is time to pHesttivale..
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Yakupca yazdı:Geçen yıl, bu gün dayım bize çok kötü bir şaka yaptı, henüz 38'inde O'nu kaybettik
başın sağolsun.
Ben şahsen şakacı değilim ama bugün kendimi denedim ve güzel oldu:
Sabahtan eşime kozanım (batı almanyada kalıyor) geliyor dedim ama annemgil bilmiyor dedim. Ondan hiç belli etme dedim, akşam buluşursak. Sonra annemi aradım 'gözün aydın' dedim 'yeğenin' geliyor dedim. Annem tabii haberi yok 'neden söylemediler dedi. Vah bir pot kırdım dedim yalandan, 'bir çuval inciri zay ettim' dedim. Annemde ha ondanmı kardeşin bana misafirim gelecek ama kim olduğunu söylemedi (genelde kozanım geldimi kardeşime ilk gider). Annemede sen çaktırma dedim. Akşamakadar çatlaya çatlaya beklediler ve gelen yok. Sonra komik tarafı, beraber otururken, 'ya kim dedi bugün kozan gelecek dıye'? sahiden benden olduğunu kimse bilmiyor. Sonra fazla çatlamadan önce açıkladım ve Annemde 'bukadar yemeği kime yaptım' dedi ve güzel bir cezalandırıldım.
selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
ben de yapmadim ama bi arkadas is yerlerinin hadimkoy subesindeki mudur yardimcisina cok fena yapmis
özetle
elektronik cihazlar satan bir firmada geciyor bu olay
arkadas(dier subenin elemani lakin konustuu kisi sesini tanimiyo) o firmadan aldii sensorun bozuk olduunu ve bu nedenle 100,000,000 dolarlik makinesinin bozulsuunu iscilerinin calisamadiini yapacaklari bisey kalmadii icin sadece karsilikli cay ictiklerini ve bu durumdan oldukca rahatsiz olduunu soyluyor yanindakilerin gulmelerinee ragmen zorda olsa ciddiyetini korularak. bi sure daha saka bole devam ettikten sonra itiraf ediyor.
özetle
elektronik cihazlar satan bir firmada geciyor bu olay
arkadas(dier subenin elemani lakin konustuu kisi sesini tanimiyo) o firmadan aldii sensorun bozuk olduunu ve bu nedenle 100,000,000 dolarlik makinesinin bozulsuunu iscilerinin calisamadiini yapacaklari bisey kalmadii icin sadece karsilikli cay ictiklerini ve bu durumdan oldukca rahatsiz olduunu soyluyor yanindakilerin gulmelerinee ragmen zorda olsa ciddiyetini korularak. bi sure daha saka bole devam ettikten sonra itiraf ediyor.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Arkadaşlar sağolun, Allah razı olsun...
Bunu buraya yazmam ne kadar doğruydu bilemiyorum,
ama ne yazık ki artık 1 Nisan denince aklıma gelen tek şey buydu ve yazdım...
Sevdiklerimiz ve sevenlerimizle doyasıya bir ömür yaşayabilmemiz dileğiyle.
Bunu buraya yazmam ne kadar doğruydu bilemiyorum,
ama ne yazık ki artık 1 Nisan denince aklıma gelen tek şey buydu ve yazdım...
Sevdiklerimiz ve sevenlerimizle doyasıya bir ömür yaşayabilmemiz dileğiyle.
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

-
chileklisyrup
- Profesyonel

Re: yaptığınız en güzel 1 nisan şakası....
chileklisyrup yazdı:evet arkadaşlar bugün 1 nisan ve en komik günlerden biri bugün kime nasıl bi şaka yaptınız?
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...