ilgilenen varsa...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

ilgilenen varsa...

Mesajgönderen cetin445 » Prş Mar 23, 2006 17:17 pm

ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: ilgilenen varsa...

Mesajgönderen memet59 » Prş Mar 23, 2006 18:03 pm

cetin445 yazdı:http://www.falim.com.tr/falci/isimoloji.html?NAME

güzel bir şeymiş dostum saol.....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Ağu 08, 2008 02:43 am

İsim grubu 3 olanlar:PLANCI
Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. Bu huyun bazen sıkıcı olabiliyor. Süprizlerden hoşlanmıyorsun. İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun.
8)
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Ağu 10, 2008 17:32 pm

Güzel bilgiler var eline sağlık.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 11, 2008 00:37 am

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Güzel bilgiler var eline sağlık.

gerçekten ınandın mı (:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Sal Ağu 12, 2008 17:20 pm

İşte bak benim ismim ve soy ismimde çıkan sözler

Karakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat

vede tam olarka beni yansıtıyo pınarcım :) bu yüzden azda olsa inandım bi yönde.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 12, 2008 17:30 pm

:hayallah: (:

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Çrş Ağu 13, 2008 14:14 pm

eline sağlık kardeş :alkis:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Çrş Ağu 13, 2008 18:15 pm

ya arkadaşlar ben bunu barış akarsunun da sitesine koydum herkez kendi çıkan yorumunu yazdı sizde yazın çünkü insan okuyunca sanki o insanı bianda tanımasa bile tanıyo çünkü bir çok koyan kişide çok doğru yazıyo bu alet dediş :D vewde teşekkür ettiler bende bana değil barış mançonun sitesinden bir değerli arkadaş koymuştu ona edin dedim :)

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Çrş Ağu 13, 2008 22:24 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:ya arkadaşlar ben bunu barış akarsunun da sitesine koydum herkez kendi çıkan yorumunu yazdı sizde yazın çünkü insan okuyunca sanki o insanı bianda tanımasa bile tanıyo çünkü bir çok koyan kişide çok doğru yazıyo bu alet dediş :D vewde teşekkür ettiler bende bana değil barış mançonun sitesinden bir değerli arkadaş koymuştu ona edin dedim :)

:hayallah: :hayallah: :hayallah:

Emeginize ve yüreginize saglık
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM

cadıizm
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen cadıizm » Pzr Eyl 28, 2008 02:05 am

Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

falcı bacı beni tanıyo mu ne :alkis: :alkis:
teşekkürler kendimi buldum falda :D

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Çrş Kas 19, 2008 14:20 pm

fala hic inanmam. ayrica burda isim degil de ismin sayilarina gore yorum yapilmis.

cok sagol paylasimin icin