Başlığı açmaktan muradım şudur...
Değerli site yöneticilerinin ve sizlerin aklına elbet gelmiştir gerçi uygulandımı bilmiyorum, lakin şu TRT arşivinin paylaşımı hususnda TRT ye büyük bi mail kapmanyasında bulunmak için bişiler yapalım Allah rızası için.
Bu yarım kalan türküleri tamamlıyalım hep beraber inşaallah....
Değerli Site Yöneticileri ve Tüm Barış Sevdalılarına
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- mr_mancher_2023
- Yeni Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- mr_mancher_2023
- Yeni Üye

Gibi, asıl anlatmaya çalıştığım olay şudur, eğerki oluşturabilirse site yöneticilerimiz online bi imza kampanyası gibi bi mail listesi...
Bu toplu şekilde sunulursa çok iyi olur diye düşünmekteyim. Hatta yine site yöneticilerimizin bu konuyu daha büyük boyuta taşıyıp diğer fan siteler ile ortaklaşa bir proje haline getirmeleri çok daha etkileyici olabilir gibi geliyo.
Sonuç itibariyle katılımın yükesek olması işe yarar diye düşünüyorum..
Bu toplu şekilde sunulursa çok iyi olur diye düşünmekteyim. Hatta yine site yöneticilerimizin bu konuyu daha büyük boyuta taşıyıp diğer fan siteler ile ortaklaşa bir proje haline getirmeleri çok daha etkileyici olabilir gibi geliyo.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

olabilir...bakalım diğerleri ne diyecek...mr_mancher_2023 yazdı:Gibi, asıl anlatmaya çalıştığım olay şudur, eğerki oluşturabilirse site yöneticilerimiz online bi imza kampanyası gibi bi mail listesi...
En son kadir 2023 tarafından Pzt Mar 20, 2006 22:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
mr_mancher_2023, ben de senin dediğin gibi, bir noktada ve sadece bir metin üzerinde bütün BarışSeverlerin buluşmasıyla kampanyaların yapılmasından yanayım...online imza olgusu gerçekten etkili olur...ama site yöneticilerimiz en doğrusunu bilir sanırım, Onlar ne düşünüyor acaba?
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

Güzel fikir
Ortak bir mail ile yine çoğunluk oluşturduğumuzu gösterebiliriz.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- mr_mancher_2023
- Yeni Üye