BARIŞ ABİMİZİN EVİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

SÖZÜM MESLİSTEN DIŞARI..........[/b]
En son kadir 2023 tarafından Prş Mar 09, 2006 21:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
o insanların kendi tercihidir dimi??????bize ne onun evlenip evlenmemesinden yada hiç bişi yapmamasından..ben diorumki onları katmadannapılcaksa yapılsın nie millet anlamamak için direnio...senin anneannen evlenmedii die kimsemi evlenmesin ..emin olun o kadın evlenmeseydi ne dedikodular çıkardı..şimdi böyleyse..tekrar söylüorum onların hayatı bizi ilgilendirmez...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

kadir 2023 yazdı:ilgilendiğim yok zaten uzak olsunlar....benim derdim BARIŞ ....bi önceki sayfada link verildi bende bi kaç bişey ekledim eeeee bakıyorum orda hiç bi faaliyetin yok....lafla peynir gemisi yürümüyor....hzllll yazdı:.tekrar söylüorum onların hayatı bizi ilgilendirmez...
bencede
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
kendi görüşüm ailesini bu duruma karıştırmaya hakkımız yok Barış ,Ağabeyi seven birisi onun ailesini nasıl bu biçimde suçluyor anlamış değilim...
tabi bana görede suçlular!!! gelişmeleri medyadan takip ederek insanların hakkında ileri geri konuşmak barış severliği bırakın.. Müslümanlık'la bağdaşmayan bir hata olur....
konuda izlediğim kadarıyla burada Barış Ağabeyin çocuklarına hiç bir suçlamada bulunamam... ama duygusal olarak baktığmda ve izlediğim kadarıyla LALE hanımın duyarsızlıkları beni çok endişelendiriyo...
doğukan,batıkan MANÇO'nun ileride okullarını bitirdiklerinde babaları için kendileri için çok şeyler yapacağını ve güzel yerlere geleceklerini düşünüyorum...
buna inanıyorum çünki; Barış MANÇO bizleri sadece televizyonlarda, gazetelerde, şarkılarında..... verdiği mesajlarla iyiliğe,dürüstlüğe ve başarıya yönlendirmeye çalıştı yetiştirdiği çocuklar bence çok güzel yerlere gelecekler....
Sadece LALE hanım hakkında çok endişe duyuyorum....
saygılar.......
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
sevgili serkan elbette lale hanımın bizim için önemi yok lakin hala bazılarınca lale hanım barış manco kalesinin son neferi gibi algılanması üzüntü verici lale hanım barış manco kalesinin son neferi olmadıgı gibi barış manconun batışınında asıl sebebi ama bu özel konulara girdiği için irdelemeyeceğim lakin bilinmesi gereken kanlıca köşkü hzl adlı lale sempatizanı üyenin iddia ettiği gibi halk bankası için değil lale hanımn kendi zevki, için cektiği krediyi ödemediği için toprakbank tarafından satışa cıkarıldı o günlere dönelim ve okuyalım isterseniz
http://arsiv.sabah.com.tr/2001/05/08/g01.html
bize barış manco yeter lale hanımı ilah kabul etmeyede gerek yok
bakın biz barışseverler barış manco yu yaşatmak için caba harcarken lale hanım neyin peşindeydi
http://arsiv.sabah.com.tr/2000/07/20/m01.html
veee
tüm türküye barış manconun 1 ölüm yıldönümünde yad etmeye hazırlanırken ve henüz ortalarda hacizler içralar satıllar yokken bakın lale hanım barış manconun birinci ölüm yıl dönümü gecesini kiminle geciriyor
http://arsiv.sabah.com.tr/2000/01/30/m01.html
şimdi kalkmış 7 yıl sonra doğukanla batıkanın partisini yeriyoruz
ya kuzum eşini kaybeden lale hanımın umurunda olmayan barış manco cocukların ne kadar umurunda olacak sanıyorsunuz
her zaman diyorum ya onların değil bizim barışımız öldü yas bizimüzüntü bizim bunu böyle bilelim lütfen
http://arsiv.sabah.com.tr/2001/05/08/g01.html
bize barış manco yeter lale hanımı ilah kabul etmeyede gerek yok
bakın biz barışseverler barış manco yu yaşatmak için caba harcarken lale hanım neyin peşindeydi
http://arsiv.sabah.com.tr/2000/07/20/m01.html
veee
tüm türküye barış manconun 1 ölüm yıldönümünde yad etmeye hazırlanırken ve henüz ortalarda hacizler içralar satıllar yokken bakın lale hanım barış manconun birinci ölüm yıl dönümü gecesini kiminle geciriyor
http://arsiv.sabah.com.tr/2000/01/30/m01.html
şimdi kalkmış 7 yıl sonra doğukanla batıkanın partisini yeriyoruz
ya kuzum eşini kaybeden lale hanımın umurunda olmayan barış manco cocukların ne kadar umurunda olacak sanıyorsunuz
her zaman diyorum ya onların değil bizim barışımız öldü yas bizimüzüntü bizim bunu böyle bilelim lütfen
- barışhayranı
- Moderator

Burada böyle kavga ediceğinize Barış Abi için birşeyler yapın.Biz başladık aşağıdaki linke tıklayın 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
barışhayranı yazdı:Burada böyle kavga ediceğinize Barış Abi için birşeyler yapın.Biz başladık aşağıdaki linke tıklayın
viewtopic.php?t=1246
merhaba arkadaslar....
ben almanya da yasiyorum ve en son 2 yil önce gidebildim kadiköy de baris manco nun evine.
ama okudugum dogruysa, baris abinin evi halen kötü bir durumduysa, o zaman cevrede yasayanari kiniyorum!!!!!!!!!!
inanin bana orda yasasam, arada bir gider en azindan evin önünü, biraz temizlerim!!!!!!!!
baris abiden hic mi birsey ögrenmediniz!!!!!
baris ve sevgi dilegiyle........
ben almanya da yasiyorum ve en son 2 yil önce gidebildim kadiköy de baris manco nun evine.
ama okudugum dogruysa, baris abinin evi halen kötü bir durumduysa, o zaman cevrede yasayanari kiniyorum!!!!!!!!!!
inanin bana orda yasasam, arada bir gider en azindan evin önünü, biraz temizlerim!!!!!!!!
baris abiden hic mi birsey ögrenmediniz!!!!!
baris ve sevgi dilegiyle........
Gün coktan döndü buralarda....
Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalniz bekliyorum,
Duyuyorum.... görüyorum...
bir gün gelecek Dönence..... Biliyorum...
LALE Manco yu son derece de kiniyorum !!!!!!!!
Manco ismini nasil tasiyor?????
Hic utanmiyor mu??????
Bizim kültürümüz de böyle birsey yazmaz Lale Hanim !!!!!!!!!!
Baris ve sevgi dilegiyle.......
Manco ismini nasil tasiyor?????
Hic utanmiyor mu??????
Bizim kültürümüz de böyle birsey yazmaz Lale Hanim !!!!!!!!!!
Baris ve sevgi dilegiyle.......
Gün coktan döndü buralarda....
Güzel taktik vallahi lalenin reklamını yapmak için günlerce yalan MSN kayıtları ipe sapa gelmez konularla miletin kafasını yıkayın , lale ahıskalıyı saf masum melek ilan edin sonrada neden niçin diye soruldumu dayılanın yanıt veremeyecek duruma gelince de “ser topiği “”kapat diye yalvarıyorsunuz
yahu ser sizin silahınız mı istediğinizi vuracak susturacak
Bakın madem lale hanım yıllardır müze yapmak istiyor ozaman müzeye konulacak yağlı boya tabloları neden 2001 yılında serdar ahıskalıya kendi eliyle bağışlıyor onun sebebini soran Sibel cana bile bakın ne cevap veriyor
http://meggazin.com/flash_haber_detail. ... aber_no=99
“Sibel Can’ın, “Barış Manço’nun yıllarca içinde yaşadığı Kanlıca’ daki evi ve içindeki tabloları usulsüzlük yapıp sevgilisi Serdar Ahıskalı’nın üzerine geçirdi” iddiası üzerine ise şöyle konuştu Lale Manço: “Sibel Can’ın sözünü ettiği tablolar özel eşyadır. Canım kime isterse veririm. Hukuktan ve kanundan haberi yok galiba. Barış’ın tabloları sonuçta resmi bir şirkete ait değil”diye kafa tutması barış mançoya sevgi beslediğinin ne kadar göstergesi dir sizce
++
http://www.sabah.com.tr/2006/03/10/gun122.html
ülkesi kan ağlarken Saddam gibi bir adamın öz yeğeni olan saadet hanım yeni sevgilisi yokluk çekmesin morali bozulmasın diye kocasından olan öz çocuğunu sevgilisine kaçırtıp kocasından fidye olarak aldıgı paralarla sevgilisinin yemesi için cinlik yapıyor
. değiştirin rolleri saadet hanım yerine lale hanımı, onun oğlu yerine dogukanı
Saadet hanım sevgilisi yerinede serdar ahıskalıyı koyun öyle düşünün
Bakın işin içinde hinlik olmasa lale hanım barış manco soyadından gelen geliri sevgilisine yedirmek uğruna nikahlı olduğu halde kendine lale manco ahıskalı dedirmezdi.
Tamam lale hanımı savunan onu aklamaya kalkan avukatlığını yapan ise ve hzl a soruyorum her şey iyi güzel de hepsini yedik yuttuk kandırıldık ta
1- inşaatı bitip 23 temmuz 1998 tarihinde hizmete acılan clup manco akyarlar tatil köyü için nasıl oluyor da 17 ocak 1999 da 400 milyar kredi alınabiliyor bunun mantığı nedir
2- 2.5 milyon çift albüm satan mancolojiden gelen (1.800.000 USA doları)1milyon sekiz yüz bin amerikan doları gelirden nasıl oluyor da 400 milyarlık banka kredisi ödenmiyor ama lale hanım mayıs 2003 yılında serdar ahıskalı üzerinden başbakan tayip Erdoğan la ülker ortağı oluyor
Bunların yanıtını verir misiniz ama lütfen “ser kapat su formu” diye çamura yatmadan
Mümkün mü
yahu ser sizin silahınız mı istediğinizi vuracak susturacak
Bakın madem lale hanım yıllardır müze yapmak istiyor ozaman müzeye konulacak yağlı boya tabloları neden 2001 yılında serdar ahıskalıya kendi eliyle bağışlıyor onun sebebini soran Sibel cana bile bakın ne cevap veriyor
http://meggazin.com/flash_haber_detail. ... aber_no=99
“Sibel Can’ın, “Barış Manço’nun yıllarca içinde yaşadığı Kanlıca’ daki evi ve içindeki tabloları usulsüzlük yapıp sevgilisi Serdar Ahıskalı’nın üzerine geçirdi” iddiası üzerine ise şöyle konuştu Lale Manço: “Sibel Can’ın sözünü ettiği tablolar özel eşyadır. Canım kime isterse veririm. Hukuktan ve kanundan haberi yok galiba. Barış’ın tabloları sonuçta resmi bir şirkete ait değil”diye kafa tutması barış mançoya sevgi beslediğinin ne kadar göstergesi dir sizce
++
http://www.sabah.com.tr/2006/03/10/gun122.html
ülkesi kan ağlarken Saddam gibi bir adamın öz yeğeni olan saadet hanım yeni sevgilisi yokluk çekmesin morali bozulmasın diye kocasından olan öz çocuğunu sevgilisine kaçırtıp kocasından fidye olarak aldıgı paralarla sevgilisinin yemesi için cinlik yapıyor
. değiştirin rolleri saadet hanım yerine lale hanımı, onun oğlu yerine dogukanı
Saadet hanım sevgilisi yerinede serdar ahıskalıyı koyun öyle düşünün
Bakın işin içinde hinlik olmasa lale hanım barış manco soyadından gelen geliri sevgilisine yedirmek uğruna nikahlı olduğu halde kendine lale manco ahıskalı dedirmezdi.
Tamam lale hanımı savunan onu aklamaya kalkan avukatlığını yapan ise ve hzl a soruyorum her şey iyi güzel de hepsini yedik yuttuk kandırıldık ta
1- inşaatı bitip 23 temmuz 1998 tarihinde hizmete acılan clup manco akyarlar tatil köyü için nasıl oluyor da 17 ocak 1999 da 400 milyar kredi alınabiliyor bunun mantığı nedir
2- 2.5 milyon çift albüm satan mancolojiden gelen (1.800.000 USA doları)1milyon sekiz yüz bin amerikan doları gelirden nasıl oluyor da 400 milyarlık banka kredisi ödenmiyor ama lale hanım mayıs 2003 yılında serdar ahıskalı üzerinden başbakan tayip Erdoğan la ülker ortağı oluyor
Bunların yanıtını verir misiniz ama lütfen “ser kapat su formu” diye çamura yatmadan
Mümkün mü
ya ii dinleyin özellikle soranlar ben lale hanımın bişiyi olmuorum benide ilgilendirmioo benim dediğim demek istediğim onları suçlamadan bişi yapılıosa yapılsın özelliklede çocukları...benim bunu söylemem onların yakını,aile dostları,ya da batıkanın y da doğukanın sırdaşı olduğumu göstermez....yeter artıkk..iii ne derseniz diin oldumu??