sabah kalktığında yeni bir günü dinle....ha bide sevgilinden ayrıldınsa boşver biri gider gelir birisi...jackal_ yazdı:ideal demeyin hayatım şu an kötü gidiyo azaten(8
İdealiniz..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Re: İdealiniz..
Ben menzile varmak derken hidayete ermek ve Allahın rızasını kazanabilmek olarak kullandım....ak114 yazdı:MENZİL DERKEN NEYİ KASTETTİN...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
Re: İdealiniz..
kadir 2023 yazdı:Ben menzile varmak derken hidayete ermek ve Allahın rızasını kazanabilmek olarak kullandım....ak114 yazdı:MENZİL DERKEN NEYİ KASTETTİN...
Kıymetli arkadaşım bizleri de duanda eksik etme..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

benim demem oki BARIŞ şarkıları onun sesiyle güzeldi...O yaşadığı olaylara göre bi çok şarkı yaptı....hangi yorumcu tam olarak o atmosferi bilebilir...MESELA kenan doğulunun DÖNENCE yorumu BERBAT...nilüferin gülpembe yorumu .....hzllll yazdı:iiide benim kaseti yapmamdaki amaç maddiyat diil..zaten başta yaparken götürüsü olcak benim amacım onsuzda olsak yeni nesilin onu dinleyerek büyümesi...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ya amacım sadece barış abinin şarkılarını onsuzda olsak milletin bilmesi ama asla ve asla barış abinin şarkılarının en ufak bi yerini değiştirmek aklımın ucundan bile geçmedi...yapmam zaten onlar öyle ve barış abinin sesiyle güzel onu bende biliorum..ama tek isteğim onu bilsinler...ama öle düşünüosanız ne diim...öle işte...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

onu herkesin bilmesini bizde istiyoruz....doğru bildiğini yap ne deyim başarılar....ama ideallerimdem biride inşallah barış mançonun tüm albümleri orjinal haliyle yayınlanır....en güzel örnek SONY MÜZİKİN barısh mancho albümü... darısı 2023 yeni bir gün ve diğer albümlerin başına...hzllll yazdı:ya amacım sadece barış abinin şarkılarını onsuzda olsak milletin bilmesi ama asla ve asla barış abinin şarkılarının en ufak bi yerini değiştirmek aklımın ucundan bile geçmedi...yapmam zaten onlar öyle ve barış abinin sesiyle güzel onu bende biliorum..ama tek isteğim onu bilsinler...ama öle düşünüosanız ne diim...öle işte...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye