BARIŞ ABİMİZİN EVİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cmt Mar 04, 2006 13:12 pm

bende özür diliorum ama en azından anlıyan insanlar oldğu için mutluyum...tekrardan özür dilerim...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 04, 2006 13:44 pm

barışhayranı yazdı:Yakupca kardeş haklısın bende artık tartışmayacam ama bana burada dönek bile dendi.ama artık bu konu hakkında bu kişilere cevap vermiyecem sanki tartışmaya gelmişer.ve ben bu konuyu burada kapatıyorum.Ev topik'i ne hale geldi burada ev ile ilgili konuların konuşulması lazım ;)Bu tartışmalardan dolayıda tüm "Barış Sever"lerden özür diliyorum.
artık konuya dönelim....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cmt Mar 04, 2006 13:52 pm

kadir 2023 yazdı:artık konuya dönelim....

Evet, ama hep beraber ki, bu tartışmaların bittiğinden de emin olalım... ;)
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cmt Mar 04, 2006 14:30 pm

ben , gazete sutunların da "manço kardeşleri" miami partilerinde değil de moda köşkünde değerlerine sahip çıkma konusunda birşeyler görmek isterdim... :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 04, 2006 14:35 pm

bm777dd yazdı:ben , gazete sutunların da "manço kardeşleri" miami partilerinde değil de moda köşkünde değerlerine sahip çıkma konusunda birşeyler görmek isterdim... :gozyasi:
dexar bu konuda bizi aydınlatır sanırım....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Mar 04, 2006 18:31 pm

İnanamıyorum ya inanamıyorum biz burda ev için bişeyler yapalım birilerine ulaşalım dedik. Ulaştık ve araştırmaya devam ediyoruz. Biri çıkmış neler yazıyor ilk önce haber linkini koyuyor sonrada kaç kişi ölmüş akrabalarının mezarına gidip ziyaret ediyor yazıyor. Hem haberi koyuyor sonrada neler yazıyor bi tezatlık yokmu burda? Neden kirletiyorsunuz kardeşim topici neden? Neden sizde araştırmıyorsunuz birilerine ulaşıp bişeyler öğrenmiyorsunuz. Yaptığınız sadece benim yaptığım şeylere muhalefet olmak. Şimdi ben sana o konuştuğum kişinin adını versem ne olur? eline ne geçer?
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Mar 04, 2006 18:33 pm

kadir 2023 yazdı:
bm777dd yazdı:ben , gazete sutunların da "manço kardeşleri" miami partilerinde değil de moda köşkünde değerlerine sahip çıkma konusunda birşeyler görmek isterdim... :gozyasi:
dexar bu konuda bizi aydınlatır sanırım....

İnşallah hep beraber görürüz

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cmt Mar 04, 2006 19:02 pm

bak arkadasım olayı olgun düşünceyle algılamaya calışıyorum
sonra o msn kaydı tamamen uydurma yeni cıkan TCK internet yasına göre özel iletileri yazına vermek suc
diyelimki olay büyüdü adliyelik vaka oldu o msn de konustugun kişiyi mahkemeye şahit olarak getirme şansın varmı yada o msnm kaydını gercek belge gösterebilecekmisin
haberi veren benim ama sağ duyulu olmak lazım
ya kuzum sen hakikatden evi kurtarmaya niyetin varsa gelin belcikadakini kurtaralım
moda köşkü zaten 2002 yılında satıldı biliyorsun alıcısı halk bank ve satış fiyatını basında okuduk 361 milyar ve lale hanım ihaleye bile girmedi hem sen o msn kaydını okuduysan lale hanımın zaten sokakta kalmıyor bas ını sokacagı bir villası var doğukanda amerikada o köşke ihtiyacı yok
ilede müze yapmak için kösk sartmı başka altarnetifler yokmu dersin
sana söz bina benden hadi içine koyacak malzemeyi bulun getirin desem ne yaparsınız ?nerde arşivler koleksiyonlar
bak daha arabaların satılıp satılmadıgından bi habersiniz
bak size yeminle söylüyorum siz o binanın içine koyacak malzemeyi bulun getirin ben size bina bulacagım hemde etrafı yesil alanlı bir villa
yetermi

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Mar 04, 2006 19:22 pm

yaw kardeşim o msn kayıtlarını yazan benim bizzat ben konuştum sen nediyorsun. Ben uydurma mı yaptım yani? ben niye uydurma yapayım?
Ayrıca yazdıklarına biraz dikkat et tabiki hakikatten evi kurtarmaya çalışıyoruz. Ama sen ne için yazıyorsun orası mechul. Amacın ne senin???
Neden böyle anlamsızca yazıyorsun.

Yeni binayı ne yapayım ben önemli olan barış abimizin evi çünkü onu yaşatacaksak onun yaşadığı yeri müze yapmalıyız. Yeni bina alacak kadar paran varsa gel şu modadaki evi kurtaralım. Anlamış değilim ben seni ya

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cmt Mar 04, 2006 19:28 pm

binayı aldın zeminde bir odayı müze yaptın ya diğer iki kat yatak odası mutfak oturma odaları kim oturacak kim kalacak kim soyunup yatacak oralarda kim dolaşacak onuda bana anlatıver hele
tamam arkadas msn yi yazan sensinde karşında konusan kim onu anlat hele
cünkü MSN baştan son hic mantıgı yok tamamen
uydurma
istersen sana satır satır anlatayım ne dersin

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Mar 04, 2006 19:32 pm

bak hala uydurma diyosun ya abi kapatın şu konuyu yoksa ağzımdan kötü bi laf çıkacak tamam ya uğraşmıyorum ben bırakıyorum hayret bişey ya

Kilitleyin abi konuyu

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 04, 2006 19:47 pm

ya ev için yapacak bişey yoksa başka bina olsun napalım bence laleden hayır yok...çocuklarda kendileri bişey yapamaz...maalesef durum bu...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cmt Mar 04, 2006 20:02 pm

bak arkadasım senin o özene bezene hazırladığın MSN kaydından bir örnek
hatta ilk kanlıcadaki evlerini halk bankası
satın aldı

bu tamamen yalan uydurma ve asparagas bir haber cünkü basında okudugum kadarıyla acıklamaya calışayım.
o evi halk bankası almadı.
o evi lale hanım daha önceden cekipte ödemediği bir kredi karşılığı toprakbanka ipotek etmişti .sadece evi değil piyano ve konsolorıda
ama ödenmeyen kredi için halis toprak haciz kararı aldırdı .araya o zamanın kültür bakanı istemihan talay girdi. piyano ve konsollar eve getirildi .ama sadece kalmak sartıyla artık onlar halis toprağın yasal malıydı
ve lale hanım o evi o zamanlarda arkadası olan serdar beye 30 milyara sattıgı serdar beyinde o evi 90 milyara elden cıkardıgı anlatıldı .ama sonradan halk bankasının avukatlarınınca yaptıgı araştırmayla o evin 90 milyar değil 1milyon doların üzerinde fiyatla mustafa tokere satıldığı ve bu konuda halka bankası avukatlarınca hileli satış için dava acıldıgı haberi vardı okumadınızmı
http://gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=11870

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Mar 04, 2006 20:14 pm

tamam ben hepsini uydurdum bişe demiyorum daha

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cmt Mar 04, 2006 21:13 pm

ya kzım senin zorun ne bak orda bi adres yazıo bilmem gözlerin ne kadar görüo ama ordaki adresi yazarsın sorarsın sen kimsin die bu kadar basit...o msn kayıtları benim kankime ait varmı???herkeste ii tanıo barış abinin ailesini hala çıkıp uydurma falan deme yasak olanla olmıyanı herkes senden daha iii bilio....insanlar davcı olmadıktan sonra nie yasak olsunki konuşmaların yazılması...yeter artık iş cidden abartılmışş durumda...sende bi ailden hayır yok diosun bi kim gidio mezara diosun...senin dediklerini bende dedim zaten o yüzden bu kadar tepki aldım...ailesine laff söylemeyin die..başta herkes karşıydı sonra durumu anlıyanlar olduu...tekrar söylüorum başka şeylerle uğraşş O MSN KAYITLARI HAYALİ FALAN DEĞİL...en azından senin o saçma linkinden daha çokk bilgi var...burda konuştuğun çoğu insan lale hanımın evli olduğunu bilmio...ben diorum ev hacizli bana tutmuşş hayır halk bankasının alma durumu var...bazı şeyler bire bir yaşanıo okunmuo yada duyulmuo...basında yazan her habere inanılsaydı barış abinin yapmadığı kalmamıştı basına göre barış abi kaç defa hastaneye kaldırıldı o saçma sapan haberlerden dolayı....barış abinin bile inanmadığı o saçma basın haberlerine siz takip edioruz diosunuz okuoruz okuosunda ne okuosun çoğu yalan dolan...yeter artık cidden yeter ....hayali msn kaydı dediğin yerde bişi yazıo okuosun dimi...batıkanda barışş abinin çizdiği resimler var portreler faln.doğukanda yüzükleri olması lazım...arkalarından atıp tutacağınıza yardım isteyin...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Mar 04, 2006 21:41 pm

Yahu sizler kimsiniz hepimizin burada kafasını karıştırdınız.Bir ev müze olacaksa Barış Abimizin hayali olan Moda daki köşk olmalıdır.İllede ev müze diyince eşyalar mı aklınıza geliyor?Ne diyorum sembolik şeylerde olabilir.Balmum heykeller v.b diğer şeylerde zamanla olur.Mesela Barış Tv diyor arkadaşlarımız.Öyle birşey olsa oradan yayın yapar vb.Yani önemli olan o evin Barış Abimizin faydasına kullanılması.Boş boş durması değil ;)
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Mar 05, 2006 19:06 pm

barışhayranı yazdı:Yahu sizler kimsiniz hepimizin burada kafasını karıştırdınız.Bir ev müze olacaksa Barış Abimizin hayali olan Moda daki köşk olmalıdır.İllede ev müze diyince eşyalar mı aklınıza geliyor?Ne diyorum sembolik şeylerde olabilir.Balmum heykeller v.b diğer şeylerde zamanla olur.Mesela Barış Tv diyor arkadaşlarımız.Öyle birşey olsa oradan yayın yapar vb.Yani önemli olan o evin Barış Abimizin faydasına kullanılması.Boş boş durması değil ;)

Bizde o evden bahsediyoruz zaten ama bazıları destek olacakken köstek olunca bizdede heves falan kalmıyor. :(

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzr Mar 05, 2006 20:53 pm

barışhayranı yazdı:Yahu sizler kimsiniz hepimizin burada kafasını karıştırdınız.Bir ev müze olacaksa Barış Abimizin hayali olan Moda daki köşk olmalıdır.İllede ev müze diyince eşyalar mı aklınıza geliyor?Ne diyorum sembolik şeylerde olabilir.Balmum heykeller v.b diğer şeylerde zamanla olur.Mesela Barış Tv diyor arkadaşlarımız.Öyle birşey olsa oradan yayın yapar vb.Yani önemli olan o evin Barış Abimizin faydasına kullanılması.Boş boş durması değil ;)

Benim kafam gerçekten karıştı...Sanki temel olarak aynı safta durup, aynı doğrultuda bakan kişiler tartışıyor gibi geliyor bana...yanılıyorsam da bu kez kesinlikle kafam allak bullak oldu demektir :(
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Pzr Mar 05, 2006 21:58 pm

yokk kafan karışmasın senin aynı senin düşündüğün gibide sırf bazı insanlar bana tezat oluşturmak için yapıolar.....

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Pzr Mar 05, 2006 22:04 pm

hayır sevgili hazal
aslında ben seninleyimama anlatamadığım iç dünyamda dogukanı laleyi ve diğerrlerini cok da masum görmüyorum
ama demek istediğim onları bırakalım barış için bir şeyler yapalım diyorum
bilmem analatabildimmi

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Pzr Mar 05, 2006 22:08 pm

iii ben ne diorum onları konuşmadan barış abi için napılıosa yapılsın....bence sen forumu baştan sona bi oku..yarım yarım okursan bişi anlamassın zaten..bbenim amacım barış abinin canından çok sevdiği insanların hakkında konuşulmadan bişi yapılması...

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Sal Mar 07, 2006 12:33 pm

Merhaba Arkadaslar,

sahiden yardimci olacaksaniz, bize destek olun:
viewtopic.php?t=1246&postdays=0&postorder=asc&start=0

selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Sal Mar 07, 2006 21:11 pm

sanırım anlaştık
öyleyse işe başalayalım
ilk olarak barış manco için neler yapabiliriz herkes fikirlerini söylesin önce
sonra bunları tartışmaya acalımve yola çıkalımderim ne dersiniz
derin

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Sal Mar 07, 2006 21:18 pm

derin yazdı:sanırım anlaştık
öyleyse işe başalayalım
ilk olarak barış manco için neler yapabiliriz herkes fikirlerini söylesin önce
sonra bunları tartışmaya acalımve yola çıkalımderim ne dersiniz
derin
barış manço eserleri...medya...ve etkinlikleri forumunda konular var oralara bakın...bide atilla abi link vermiş ...bizde konu çok ama ilgi yok... ;)
YA NASİP.....
YA KISMET.....

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Çrş Mar 08, 2006 16:37 pm

ARTIK KARGALARI BİLE GÜLDÜREMEYEN MASALLAR
ya hala inadına lale hanımı ve doğukanı savunanlar var üstelik "lale hanım hakında soru soramazsın, bilgi edinemesin ama saygı duymaya mecbursun" diye despot davrananlar var
belki bunlar dogukanla batıkanı hoş bir genc lale hanımıda ileride olabilecek bir kaynana olarak gördüklerindende olabilir
neyse madem inadına ilede ölümüne lale hanım diyorsunuz
doğukan tapınmayı barış mancoyu sevmek olarak algılıyorsunuz
buyurun öykleyse önce
http://www.gecce.com/pages/yazi.asp?kid=14
bu nu birde geniş açıdan okuyalım sonrada lale hanımın komik ama esef verici savunmasını okuyalım buyurun
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/03/04/gn ... 4-200.html
neymiş efendim doğukan batıkan babalarını anmaya gelmeye paraları yokmuş vah vah ne yazık babalarını anmaya para bulamayan bu cocuklar
bakın nerde ve nasıl olmak için parada buluyor sırıtarak pozda veriyorlar
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,s ... 958,00.asp

ayrıca sizler lale hanımın ve doğukanın tüm işi gücü derdi tasası barıŞ mancoyu anmak mı sanıyorsunuz nasıl olsa ölen öldü hayat devam ediyor
bakın doğukanın uykularını kacıran sorunu neymiş
http://www.otoklupturkiye.net/forum/sho ... 148&page=2
"Yeni Üye Katılma Tarihi: Dec 2004
Yer: Istanbul/izmir
Teşekkür Ettiği Mesaj: 0
8 Mesajıyla 11 Teşekkür Aldı

Cevap: Jantlarımı değiştirmek istiyorum bi el atın arkadaşlar...

--------------------------------------------------------------------------------

Jant cok goreceli bir kavram, ben markaci degilimdir degisiklik severim,Arabada para konusunda biraz bonkorum calisirim ama en iyisini alirim, kaliteye yatirim yaparim ama markaya asla, bu yuzden momo yada baska bir marka gozunu boyamamali diye dusunuyorum ben.

Evet momo cok kaliteli ama eskiden CMS yi sadece taksiciler takardi simdi bak, yaptiklari yenilik ve atilim sayesinde tum modifiyecilerin altinda...

Bana sorarsan Lacivert bir arabada ortasi koyu gri yada fume ama disi krom cerceveli bir jant cok psiko durur. Neden diye sorarsan. Normal gri jant cok klasik, ama fume koyarsan da bogulacaktir. Eger etrafinda jantin cizgisini belirleyen baska renk olursa mesela krom cerceve gibi,(nekadar ince detay okadar ayricalik) mantigi ile degisik bir cizgi yakalarsin diye dusundum...
+++

babasını anmaya para bulamayan dogukan araba jantı için oldugundan cömert olmasıda gercekten duygusal değilmi ?ya lale hanım cocuklarının babasına anması için para bulamazken bakın neler yapıyor
http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=41413
son söz:
sakın bana iset ve hll kalkıpta barlarda harcanan paraların cici babasının cebinden cıktıgı masalını anlatmaya kalkmasın inanın artık bu masallara kargalar bile gülmüyor :cinnet: :cinnet: