- TÜRKİYEDE GEZİP GÖRDÜĞÜNÜZ YERLER
Adım Adım Anadolu..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Adım Adım Anadolu..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kadir özdamar yazdı:kısmet olursa karadeniz yaylalarını gezip görmek istiyorum....
Hiç sorma ya, ben de çok isterim özellikle Rize ve Trabzon doğasını keşfetmeyi...Bizim dedeler - nineler Rize'den gelme ama bize yani bizim genç kuşağa daha nasip olmadı gidip görmek...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

gesi bağlarıbozkır ortasından geçen zalkuma çayının hayat verdiği geniş ve uzun bir vadidir....ismini gesi kasabasından alır...gesi kasabası tarihi bir yerleşim yeridir....türk mimarisinin güzel örneklerini taşır....ayrıca gesi bağlarına bakan vadide tarihi güvercinlikler vardır mimarisi güzeldir....tam anlamıyla gezdiğim söylenemez inş..ilk fırsatta daha ayrıntılı gezip göreceğim....yolun düşerse beklerimYakupca yazdı:Sahi Kadir, sen Kayseriliydin...Gesi Bağlarını da merak ediyorum ben, nasıl bir yer?...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir özdamar yazdı:gesi bağlarıbozkır ortasından geçen zalkuma çayının hayat verdiği geniş ve uzun bir vadidir....ismini gesi kasabasından alır...gesi kasabası tarihi bir yerleşim yeridir....türk mimarisinin güzel örneklerini taşır....ayrıca gesi bağlarına bakan vadide tarihi güvercinlikler vardır mimarisi güzeldir....tam anlamıyla gezdiğim söylenemez inş..ilk fırsatta daha ayrıntılı gezip göreceğim....yolun düşerse beklerimYakupca yazdı:Sahi Kadir, sen Kayseriliydin...Gesi Bağlarını da merak ediyorum ben, nasıl bir yer?...
Teşekkürler Kadir, sağolasın...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

geçen yıl kapadokyaya gittim arkadaşlarla...eeeebana yakın zaten...ürgüp falan güzel yerler....ayrıca NE OLA YAR OLA klibi orda çekildi....hava kapalıydı...belki barış abimiz klibi güneşli bi havada çekti ama klip siyah beyaz olduğu için çok örtüştü....teyp te yar ola çalıyor hava kapalı gözlerim peri bacalarında ve tepelerde...çok değişik duygular içindeydim o an...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

askerlik için gittiğim şırnak acaip dağlık bi yer...ilkbaharda izne geliyom dağlık arazide acaip uçurumlu toprak bir yol...dağların arasında coşmuş bi DİCLE nehri ...heryer yemyeşil... kısa süren bahar bir başka bu topraklarda....ıssız bölgedeki doğanın ırmağın ve kuşların sesini bozan bizim araçlardı....rafting için manyak bi yer ama malumunuz ...herhalde anlamışsınızdır..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Yakupca yazdı:kadir özdamar yazdı:kısmet olursa karadeniz yaylalarını gezip görmek istiyorum....
Hiç sorma ya, ben de çok isterim özellikle Rize ve Trabzon doğasını keşfetmeyi...Bizim dedeler - nineler Rize'den gelme ama bize yani bizim genç kuşağa daha nasip olmadı gidip görmek...
http://www.rizede.com/rizeresimleri/index.php
-
chileklisyrup
- Profesyonel

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

hayalimde tabiki karadenize gitmek...chileklisyrup yazdı:ben akdeniz insanı olduğum için karadenize ilk gittiğimde çok ilgi duymuştum giresun ordu rize filan mükemmel ağçlardan bile otlar fışkırıyor kusursuz bişi önerim sana karadeniz
ürgüp kapadokya tavsiye ederim...çok güzel yerler...
hem peri bacaları hemde tarihi güzel evler falan var...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Re: Adım Adım Anadolu..
varmı yeni bi şeyler arkadaşlar...1 yıldır istanbula gitmerk istediğim halde gidemiyom yaw...kadir 2023 yazdı:TÜRKİYEDE GEZİP GÖRDÜĞÜNÜZ YERLER
GEZİP GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ YERLER![]()
![]()
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
kadir 2023 yazdı:varmı yeni bi şeyler arkadaşlar...1 yıldır istanbula gitmerk istediğim halde gidemiyom yaw...kadir 2023 yazdı:TÜRKİYEDE GEZİP GÖRDÜĞÜNÜZ YERLER
![]()
aynen hemşo istanbul barış abinin mezarı görmek isterdim ama bize bayağı uzak 14 saat falan inşallah görürüz
artık yokum sağlıcakla kalın
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

sameth yazdı:kadir 2023 yazdı:varmı yeni bi şeyler arkadaşlar...1 yıldır istanbula gitmerk istediğim halde gidemiyom yaw...kadir 2023 yazdı:TÜRKİYEDE GEZİP GÖRDÜĞÜNÜZ YERLER
![]()
aynen hemşo istanbul barış abinin mezarı görmek isterdim ama bize bayağı uzak 14 saat falan inşallah görürüz
Anafartalar,Gelibolu,Barış Abimizin Mezarı ve Gülhane Parkı ya...Allah nasib ederse gitmek istiyorum ölmeden...
-------------------------------------------------------------------------------------
Öyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli
Tenim küs olmuş tenime
Sen benden gittin gideli
Öyle bıkmışım ki kendimden
Kurudum düştüm dalımdan
Sanki ruhum çıktı canımdan
Sen benden gittin gideli
Bir cefam var idi bin oldu
Aktı gözüm yaşı sel oldu
Yaz baharım döndü kış oldu
Sen benden gittin gideli