Barış Manço Hayran Kalınacak Biri
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

Barış Manço Hayran Kalınacak Biri
:o
Barış Manço hem sanatçılığı, hem de insanlığı ile gerçekten hayran kalınacak muhteşem bir insan. 7'den 77'e herkesin beyeni ve hayranlığını kazanan Barış Manço, hayatı boyunca tüm dünya insanlığına örnek olmuştur. O'nu herkes çok sevmiştir. Barış Manço'da bu sevgiyi sonuna kadar haketmiştir.
Barış Abi seni hiçbir zaman unutmayacağız.
Barış Manço hem sanatçılığı, hem de insanlığı ile gerçekten hayran kalınacak muhteşem bir insan. 7'den 77'e herkesin beyeni ve hayranlığını kazanan Barış Manço, hayatı boyunca tüm dünya insanlığına örnek olmuştur. O'nu herkes çok sevmiştir. Barış Manço'da bu sevgiyi sonuna kadar haketmiştir.
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

belçikada bile gaztenin biri ilk sayfasını tam boy olarak barış mançoya ayırmış yaşarken ama barış manço ülkemde hiç ilk sayfada yer almadım diye yakınırmış.maalesef öldüğünde nasıl da kıymete bindi bir anda tüm gazeteler yazdı ölümünü bir de bir dedikoduyla süslediler haberlerini.neyse kıymet bilmedik hiç sonra kör öldü badem gözlü oldu misali herkesin aklına geldi bu büyük insan.kör burada tabiiki barış abi olmuyor kesinlikle yanlış anlaşılmasın.teşbih olarak kullandım.selametle...
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

Barış Manço her zaman alçak gönüllü ve insan sevgisi yüksek olan birisidir. Bu özellikler Barış Manço'yu Barış Manço yapar. Çünkü o sadece şarkı söyleyen bir şarkıcı değil, toplumun örnek alması gereken her konuda eserler vermiş ve topluma örnek olan bir sanatçıdır.
Barış Manço; sadece şarkıcı değil, aynı zamanda belgeselci, yazar ve düşünürcü biridir. O bize örnek bir insandır. :o
Barış Manço; sadece şarkıcı değil, aynı zamanda belgeselci, yazar ve düşünürcü biridir. O bize örnek bir insandır. :o
bu vefasızlar içinde biz neredeyiz
Tamam bizim milletimiz Barış Manço nun değerini bilmedi ve şu anda
buradaki yazıları okuduğumda şunu anladım herkez Barış Manço nun değeri bilinmedi diye millete kızmış peki soruyorum biz o milletin neresindeydik
yani değer ve kıymet bilmeyen aslında bizdik
ama ne gariptir ki kıymet bilmediğimizi bile bilmiyoruz
hep denir bizim millet koyundur diye
peki bunu söyliyenler koç mu?
buradaki yazıları okuduğumda şunu anladım herkez Barış Manço nun değeri bilinmedi diye millete kızmış peki soruyorum biz o milletin neresindeydik
yani değer ve kıymet bilmeyen aslında bizdik
ama ne gariptir ki kıymet bilmediğimizi bile bilmiyoruz
hep denir bizim millet koyundur diye
peki bunu söyliyenler koç mu?
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

-
barışizm
- mançokolik
- Yeni Üye

Re: Barış Manço Hayran Kalınacak Biri
Tuncay Güneş yazdı::o
katılıyorum arkadaşım tporağı bol olsun her şarkısını dinlediğimde ağlarım
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

-
samet ahmet
- BARIS KIZMAZ
- Kıdemli Üye

- BARIS KIZMAZ
- Kıdemli Üye

BARIŞ MANÇO tabiki hayran kalınacak biri. Hayran kalmıyanın aklına şaşarım.
Ben normalda hiç kimsenin resmini odama asmam ama sadece BARIŞ MANÇO'NUN resmi var. Çünkü ona o kadar hayranımki sadece onun şarkılarını dinliyorum ve dinletiyorum, onun ne kadar büyük bir insan olduğunu elime geçen her fırsatta anlatıyorum.
BARIŞ MANCO'nun değerini LÜTFEN bilelim.
Ben normalda hiç kimsenin resmini odama asmam ama sadece BARIŞ MANÇO'NUN resmi var. Çünkü ona o kadar hayranımki sadece onun şarkılarını dinliyorum ve dinletiyorum, onun ne kadar büyük bir insan olduğunu elime geçen her fırsatta anlatıyorum.
BARIŞ MANCO'nun değerini LÜTFEN bilelim.
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

selamm arkadaşler
hayatım onla farklı anlamlar kazanırdı ama o yok inanin o yok derkem bir tuhaf oluyorumm gozlerim doluyor ama hayat bu malum bir gun bizde aynı seyle karsılasacaz ama onu dusundukce mahf olacaz onu cok sevenn hayranıı yetersiz kalır ama) onu unutmayacammmm
kendinize ii bakınnn
kendinize ii bakınnn