Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum...Ama içimi kemiren bir şeyler var...Geçen gün sitedeki ziyaretçi sayısına baktım...Sadece 4 kişi dün baktım 3 kişi bugün bakıyorum 4 kişi....Neden????Cevabını bilen lütfen yazsın bana...Şimdi diyeceksinizki daha bulut olmadan gürlemeye kalkıyor.Haklısınız aranıza yeni katıldım ama gerçekten sitenin bu haline üzüldüm...Ayrıca bildiğim kadarıyla Barış abimizin evi Halkbankın elinde şu anda...Orayı bu çilesinden kurtarmak için el ele verip bazı sanatçıların Barış Konserleri düzenleyerek elde edilecek gelirin bunun için harcanması gerekiyor...Ama bu 4 kişiyle (!!!!!!!!!!) olacak iş değil...
Barış Konserlerini düzenleyebilecek sanatçılar Soner Arıca, Candan Erçetin, İzel, Kıraç, Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Muazzez Ersoy...
Arkadaşlar el ele vererek bu işin altından hakkaten kalkabiliriz...Toplanıp biryerlerde tartışma platformları kurarak ortak fikirler üretmeye çalışabiliriz...Eminimki yukarıda yazdığım sanatçılar Barış abi için bunu tereddütsüz yapacaklardır....Bugüne kadar yapılmamasının nedeni sadece medyanın bu konuya ilgisiz ve tepkisiz kalması..En büyük güç medyada...Medyada sesimizi duyurursak kesinlikle bunu başarabiliriz...Çünkü unutuldu...Ama artık lütfen gaflet uykusundan uyanalım....Barış abimize ADAM OLAN ÇOCUK olduğumuzu gösterelim...Ve oda bize uzaklardan biryerlerden türküler söylesin...
Sevgi ve Saygılarımla....
Sahip çıkma denince...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- eksensavaşçısı
- Üst Düzey Üye

Aynı başlıkta toplanıp, hep birarda bunları değerlendirmeliyiz, ne yazık ki dağanık bi halde fikir alışverişleri yapılıyor...BM Medya Forumunda az da olsa yol almış başlıklar var bu konuda...Her neyse demek istediğim orada veya burada, hepimiz bir arada olalım ki paylaşımları kaçırmayalım...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

kardeş.. o 4kişi, 5kişi onlarca kişiye bedel biliyomusun..
o 4-5 kişi ile herşey yapılır, yeterki hedef BARIŞ olsun...
yeterki; mucadele edenler Barışçı olsun..
Yeterki biz bukadar duyarlı olalım 4Barışçı 5Barışçı bile bunun ustesinden gelir.....
saygılar..........
o 4-5 kişi ile herşey yapılır, yeterki hedef BARIŞ olsun...
yeterki; mucadele edenler Barışçı olsun..
Yeterki biz bukadar duyarlı olalım 4Barışçı 5Barışçı bile bunun ustesinden gelir.....
saygılar..........
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Slm
Arkadaşlar Barış Manço asla unutulamaz. Eğer bu olursa barış severler ölmüş demektir. Ama bu asla olmayacak ve o ev müze olacak. Bundan eminim... Tabi bu süreyi en aza indirmek bizim elimizde. Onun içinde her zaman fikir üretmeliyiz, düşünmeliyiz. Maddi bakımdan iyi olan barış severler bir araya gelerek bişeyler yapmalı. kötü olanlar ise manevi yönden desktek vermeli. Eğer barış abiyi seviyorsak ama gerçekten seviyorsak boş durmayalım. En azından ne yapabiliriz diye düşünelim... Lütfen bu konuda herkez elinden geleni yapsın. Barış Manço için lüften el ele verelim...