ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR AMA...

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR AMA...

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Oca 28, 2006 20:15 pm

DOSTLAR HEMEN HERGÜN 10 KİŞİ SİTEYE ÜYE OLUYOR.AMA FORUMA KATILIP TARTIŞMALARA KİMSE GELMİYOR...ŞÖYLE ÜYE LİSTESİNE GÖZ ATTIM NERDEYSE%90 I ;0/10 DAN FAZLA MESAJ ATMAMIŞ..ACEBA MULTİ MEDYA PAYLAŞIM FORUMUNDA klip görüntü bulunmayan şarkılar VS BİR ANDA DEĞİLDE YAVAŞ YAVAŞMI PAYLAŞIMA AÇILSA....BÖYLE HAYRANLIK OLMAZ ..BİLMEM SİZ NE DERSİNİZ BARIŞ SEVER DOSTLAR...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzr Oca 29, 2006 22:21 pm

bence de paylaşım için örneğin 25 mesaj yazma zorunluluğu getirelim..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzt Oca 30, 2006 13:58 pm

evet yaa
ben de az evvel benimle birlikte online olan 3 kişi daha vardı, profillerine
baktım 2 hafta ila 6 hafta önce üye olmuşlar,
ama mesajları "0"
:( :(

üye listesine de baktım şimdi, orda ki görünüm çok sinir bozucu gerçekten,
yazık...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt Oca 30, 2006 19:53 pm

ak114 yazdı:bence de paylaşım için örneğin 25 mesaj yazma zorunluluğu getirelim..

aynı fikirde değilim dostum.
"İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok"
;)
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Oca 30, 2006 22:30 pm

fairground yazdı:
ak114 yazdı:bence de paylaşım için örneğin 25 mesaj yazma zorunluluğu getirelim..

aynı fikirde değilim dostum.
"İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok"
;)
AŞAĞIDAKİ istifa YAZILI TOPİĞE BAK....DOSYALARI YÜKLEYEN NASIL TÜYÜYOR....O AÇIKÇA SÖYLEMİŞ YİNE...YA İŞİ BİTİNCE GİDENLER :?: ÜYELİĞİM SİLİNSEDE OLUR SİLİNMESEDE DİYE DÜŞÜNENLER...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Oca 30, 2006 23:40 pm

Sonuna kadar katılıyorum.O kadar çok üye var ama foruma katılım çok az derecede bencede bir sınırlama getirilmeli :cinnet:

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Sal Oca 31, 2006 03:47 am

arkadaşlar site üyeliği fazla lakin paylaşım yapanlar genellikle aynı kişiler bence üyelerin coğu uploud etmek zor gelse gerek yada üyelerin ellerinde olan arşivleri forumda yayınlandığı için paylaşım yapmıyorlar.ama mesaj atmamaları üzücü bu duruma bi çare bulunabilir ben yeniyim gerce sitenizde fazla yorum da getirmeyim.yada 25 mesaj atılma zorunluluğu olabilir aksi taktirde üyelik iptali gibi bi durum söz konusu olabilir tabi zaman cercevesinde haliyle..saygıyla kalın...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Oca 31, 2006 19:00 pm

arkadaşlar bu fikre tamamen karşıyım.
görmüyor musunuz forumda öyle saçma cevaplar, ipe sapa gelmez konular ve üyeler var ki..
bir de bu 25 mesaj mecburiyeti getirilirse, görün artık neler yazılacak 25 i bulmak için..
isteyen yüklesin gitsin, isteyen yüreğini paylaşsın.

Kullanıcı avatarı
mankurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mankurt » Sal Oca 31, 2006 19:57 pm

insanlara bir şekilde barış manço'yu tanıtıp, bilmeyenlere, tanımayanlara onu sevdirmeyi, onu anlatmayı amaçlayan bir sitede 25 mesaj barajı bence çok itici olur. onun yerine hep aynı konularda forum açmak yerine daha güncel ve daha ilgi çekecek konular açılsa eminim katılım daha fazla olur..

mesela bir barış maço sitesinde en basitinden bir cem karaca veya erkin koray müziği ile barş manço müziği karşılaştırması yapılmamış? farklılıkları neler? benbzerlikelri neler? beslendikleri kaynak aynı olsa da bence müzikleri çok farklıydı bu üstatların. bu farklılıkalrı konuşulabilir. bu akla ilk gelen bir konuydu mesela. bunun gibi yeni ve müziğe yönelik ilgi çekecek konular açılsa bence katılım artar..
yaz dostum..

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Sal Oca 31, 2006 20:41 pm

BARIŞSEVER DOTLARIM fairground..mankurt..O 25 MESAJ ak114 ün bi önerisi...KATILMIYOR OLABİLİRSİNİZ AMA SİZİN BU KONUDAKİ FİKRİNİZ NEDİR...ortaya değişik fikirler atılırsa bizde ona göre ortak hareket ederiz.bi sonuç elde edebiliriz....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Çrş Şub 01, 2006 02:04 am

haklısınız ya bence ben yanlış düşünmüşüm fairground ve mankurt arkadaşıma katılıyom barış abiye her insan herşekilde ulaşmalı bence sacmalamışız 25 sınırlamasında bende baştan olabilir diye düşündüm ama bu saygısızlık benceunutmayalım her şey barış severler için.kota koyar gibi böyle bi düşünceyi ortaya atmak bile saygısızlık..saygıyla kalın.....

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Çrş Şub 22, 2006 20:51 pm

hepinize hak veriyorum bende uzun zaman dır siteye giriş yapmadım ama bundan sonra hep buralarda olcez inşallah
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Prş Şub 23, 2006 15:34 pm

fairground ve mankurt doğru söylüyor...
Dileyen sadece yükleme yapsın (bi teşekkür etmeli tabi), foruma katılmasa da en büyük aşıyı(Barış şarkısını, videosunu) almış olacak ve zamanla yönelecektir buraya. Zaten Barış Manço kendisini sevdirecek herşeyi yapmış,
burada da emekçilerin elinden geldiğince servise sunuluyor...Yani bi bakıma herşey doğal haliyle yolunda...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Şub 23, 2006 22:04 pm

BUNUN Bİ İYİ Bİ DE KÖTÜ YANI VAR...KATILMADIKLARI İÇİN FORUM ÇÖPLÜĞE DÖNMEZ....DÜŞÜNSENİZE Bİ TOPİĞE Bİ KAÇ GÜNDE 3 4 BİN MSJ ATILSA....kötü yönüde barış için mail attığımız ( trt `, müze tv vb)sesimiz daha gür çıkardı isteklerimizin gerçekleşme oranı artardı....sanırım başka bi şeyde söylemeye gerek yok ..
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Şub 23, 2006 22:17 pm

peki multimedia forumu için üyelik gerekmese böyle birşey olabilir mi :?:
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Şub 23, 2006 22:30 pm

AZ ÖNCE ONLİNE OLAN BİR ÜYENİN PROFİLİNE BAKTIM...2003 TE ÜYE OLMUŞ MESAJ SAYISI [ 0 ]....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cmt Mar 11, 2006 09:54 am

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum
barış abi benim hayatımın ve müzik anlayışımın temelini oluşturuyo.

site çok hoş,forumlar güzel ancak sitede dikkat çekici bir yenilikler gerekiyor bence.

mesela site içi bir radyo yapılabilr.ve bilgisayar ve internet konusunda tecrübeli arkadaşlar vakitleri oaranında dj lik yapıp sitede üyelerin uzun süre vakit geçirmelerini ve foruma bağlanmalarını sağlar.dahası bir istek paneli oluşturulur anında istek yapılabilir.hatta kendi bestelerini yada barışmanço şarkılarını demo yapıp seslendiren arkadaşlarda burdan sesini duyurabilir.

bu benim bi fikrim hayata geçirilebilirliği ne durumda bilemem.bu uygulama yapan siteler var.benimki sadece bir fikir.admin arkadaşlar karar verir

Kullanıcı avatarı
paz
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen paz » Prş Haz 15, 2006 21:11 pm

Öncelikle herkese merhaba ben de yeni üyeyim.Tabii ki sadece dosya indirmek için üye olmak yanlış;ama mesaj kotası koymanın forum kalitesini artıracağına da kesinlikle katılmıyorum.Pek çok kişi bilir, forumlarda tek kelimelik cevaplarla,hatta sadece smileylerle mesaj sayısını şişirmek kadar kolay birşey yoktur.Bunun için dosyaların herkese açık olması gerektiğini düşünüyorum, bu sayede sadece görüşlerini paylaşmak isteyenler foruma üye olur,az da olsa öz bir kitle oluşur.
Yine aynı nedenlerden dolayı mesaj sayacı da kaldırılmalıdır, böylece kimse yazmış olmak için mesaj yazmaz.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Haz 16, 2006 12:54 pm

paz yazdı:Öncelikle herkese merhaba ben de yeni üyeyim.Tabii ki sadece dosya indirmek için üye olmak yanlış;ama mesaj kotası koymanın forum kalitesini artıracağına da kesinlikle katılmıyorum.Pek çok kişi bilir, forumlarda tek kelimelik cevaplarla,hatta sadece smileylerle mesaj sayısını şişirmek kadar kolay birşey yoktur.Bunun için dosyaların herkese açık olması gerektiğini düşünüyorum, bu sayede sadece görüşlerini paylaşmak isteyenler foruma üye olur,az da olsa öz bir kitle oluşur.
Yine aynı nedenlerden dolayı mesaj sayacı da kaldırılmalıdır, böylece kimse yazmış olmak için mesaj yazmaz.

aynen katılıyorum

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Haz 16, 2006 19:48 pm

mankurt yazdı:insanlara bir şekilde barış manço'yu tanıtıp, bilmeyenlere, tanımayanlara onu sevdirmeyi, onu anlatmayı amaçlayan bir sitede 25 mesaj barajı bence çok itici olur. onun yerine hep aynı konularda forum açmak yerine daha güncel ve daha ilgi çekecek konular açılsa eminim katılım daha fazla olur..

mesela bir barış maço sitesinde en basitinden bir cem karaca veya erkin koray müziği ile barş manço müziği karşılaştırması yapılmamış? farklılıkları neler? benbzerlikelri neler? beslendikleri kaynak aynı olsa da bence müzikleri çok farklıydı bu üstatların. bu farklılıkalrı konuşulabilir. bu akla ilk gelen bir konuydu mesela. bunun gibi yeni ve müziğe yönelik ilgi çekecek konular açılsa bence katılım artar..

bunları diyen mankurt nerede peki şimdi bana bunu söleyim

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Cmt Ara 02, 2006 20:59 pm

evt çok üye var burda ama onlarada hak vermek lazım çünkü zamanları olmayabilir :)

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Cmt Ara 02, 2006 21:00 pm

bide bişey söulicem burası çok karışık bişey anlamıyorum

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ara 05, 2006 20:27 pm

ben de ilk üye oldugumda foruma yazı yazmakta ve resim koymakta zorlanmıştım...ben zaten üye oldum olalı hep int. cafe'den giriyorum...

mod arkadaşlar sözüm size
yeni üye arkadaşlarımız ve üye olacak arkadaşlar için şöyle anlaşılır bir "forumda nasıl hareket edebilirim ya da gezebilirim?" gibi bir konu açabilir misiniz?
ben iyi olur diye düşünüyorum :)

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Çrş Ara 06, 2006 19:57 pm

baris_onsel yazdı:mod arkadaşlar sözüm size
yeni üye arkadaşlarımız ve üye olacak arkadaşlar için şöyle anlaşılır bir "forumda nasıl hareket edebilirim ya da gezebilirim?" gibi bir konu açabilir misiniz?

Sayın Üyemiz,

Forumumuz ile ilgili tüm teknik açıklamalara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Ara 07, 2006 00:34 am

Mod yazdı:
baris_onsel yazdı:mod arkadaşlar sözüm size

Sayın Üyemiz,

Forumumuz ile ilgili tüm teknik açıklamalara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla...

açıkça söylemem lazım,çok mahçup oldum.böyle bir şeyin oldugundan habersizdim.verdiğiniz bu hizmet için çok teşekkür ederim sayın mod