ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR AMA...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR AMA...
DOSTLAR HEMEN HERGÜN 10 KİŞİ SİTEYE ÜYE OLUYOR.AMA FORUMA KATILIP TARTIŞMALARA KİMSE GELMİYOR...ŞÖYLE ÜYE LİSTESİNE GÖZ ATTIM NERDEYSE%90 I ;0/10 DAN FAZLA MESAJ ATMAMIŞ..ACEBA MULTİ MEDYA PAYLAŞIM FORUMUNDA klip görüntü bulunmayan şarkılar VS BİR ANDA DEĞİLDE YAVAŞ YAVAŞMI PAYLAŞIMA AÇILSA....BÖYLE HAYRANLIK OLMAZ ..BİLMEM SİZ NE DERSİNİZ BARIŞ SEVER DOSTLAR...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
evet yaa
ben de az evvel benimle birlikte online olan 3 kişi daha vardı, profillerine
baktım 2 hafta ila 6 hafta önce üye olmuşlar,
ama mesajları "0"
üye listesine de baktım şimdi, orda ki görünüm çok sinir bozucu gerçekten,
yazık...
ben de az evvel benimle birlikte online olan 3 kişi daha vardı, profillerine
baktım 2 hafta ila 6 hafta önce üye olmuşlar,
ama mesajları "0"
üye listesine de baktım şimdi, orda ki görünüm çok sinir bozucu gerçekten,
yazık...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- fairground
- Forum Duayeni

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

AŞAĞIDAKİ istifa YAZILI TOPİĞE BAK....DOSYALARI YÜKLEYEN NASIL TÜYÜYOR....O AÇIKÇA SÖYLEMİŞ YİNE...YA İŞİ BİTİNCE GİDENLERfairground yazdı:ak114 yazdı:bence de paylaşım için örneğin 25 mesaj yazma zorunluluğu getirelim..
aynı fikirde değilim dostum.
"İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok"
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator

arkadaşlar site üyeliği fazla lakin paylaşım yapanlar genellikle aynı kişiler bence üyelerin coğu uploud etmek zor gelse gerek yada üyelerin ellerinde olan arşivleri forumda yayınlandığı için paylaşım yapmıyorlar.ama mesaj atmamaları üzücü bu duruma bi çare bulunabilir ben yeniyim gerce sitenizde fazla yorum da getirmeyim.yada 25 mesaj atılma zorunluluğu olabilir aksi taktirde üyelik iptali gibi bi durum söz konusu olabilir tabi zaman cercevesinde haliyle..saygıyla kalın...
- fairground
- Forum Duayeni

arkadaşlar bu fikre tamamen karşıyım.
görmüyor musunuz forumda öyle saçma cevaplar, ipe sapa gelmez konular ve üyeler var ki..
bir de bu 25 mesaj mecburiyeti getirilirse, görün artık neler yazılacak 25 i bulmak için..
isteyen yüklesin gitsin, isteyen yüreğini paylaşsın.
görmüyor musunuz forumda öyle saçma cevaplar, ipe sapa gelmez konular ve üyeler var ki..
bir de bu 25 mesaj mecburiyeti getirilirse, görün artık neler yazılacak 25 i bulmak için..
isteyen yüklesin gitsin, isteyen yüreğini paylaşsın.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
insanlara bir şekilde barış manço'yu tanıtıp, bilmeyenlere, tanımayanlara onu sevdirmeyi, onu anlatmayı amaçlayan bir sitede 25 mesaj barajı bence çok itici olur. onun yerine hep aynı konularda forum açmak yerine daha güncel ve daha ilgi çekecek konular açılsa eminim katılım daha fazla olur..
mesela bir barış maço sitesinde en basitinden bir cem karaca veya erkin koray müziği ile barş manço müziği karşılaştırması yapılmamış? farklılıkları neler? benbzerlikelri neler? beslendikleri kaynak aynı olsa da bence müzikleri çok farklıydı bu üstatların. bu farklılıkalrı konuşulabilir. bu akla ilk gelen bir konuydu mesela. bunun gibi yeni ve müziğe yönelik ilgi çekecek konular açılsa bence katılım artar..
mesela bir barış maço sitesinde en basitinden bir cem karaca veya erkin koray müziği ile barş manço müziği karşılaştırması yapılmamış? farklılıkları neler? benbzerlikelri neler? beslendikleri kaynak aynı olsa da bence müzikleri çok farklıydı bu üstatların. bu farklılıkalrı konuşulabilir. bu akla ilk gelen bir konuydu mesela. bunun gibi yeni ve müziğe yönelik ilgi çekecek konular açılsa bence katılım artar..
yaz dostum..
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

haklısınız ya bence ben yanlış düşünmüşüm fairground ve mankurt arkadaşıma katılıyom barış abiye her insan herşekilde ulaşmalı bence sacmalamışız 25 sınırlamasında bende baştan olabilir diye düşündüm ama bu saygısızlık benceunutmayalım her şey barış severler için.kota koyar gibi böyle bi düşünceyi ortaya atmak bile saygısızlık..saygıyla kalın.....
fairground ve mankurt doğru söylüyor...
Dileyen sadece yükleme yapsın (bi teşekkür etmeli tabi), foruma katılmasa da en büyük aşıyı(Barış şarkısını, videosunu) almış olacak ve zamanla yönelecektir buraya. Zaten Barış Manço kendisini sevdirecek herşeyi yapmış,
burada da emekçilerin elinden geldiğince servise sunuluyor...Yani bi bakıma herşey doğal haliyle yolunda...
Dileyen sadece yükleme yapsın (bi teşekkür etmeli tabi), foruma katılmasa da en büyük aşıyı(Barış şarkısını, videosunu) almış olacak ve zamanla yönelecektir buraya. Zaten Barış Manço kendisini sevdirecek herşeyi yapmış,
burada da emekçilerin elinden geldiğince servise sunuluyor...Yani bi bakıma herşey doğal haliyle yolunda...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BUNUN Bİ İYİ Bİ DE KÖTÜ YANI VAR...KATILMADIKLARI İÇİN FORUM ÇÖPLÜĞE DÖNMEZ....DÜŞÜNSENİZE Bİ TOPİĞE Bİ KAÇ GÜNDE 3 4 BİN MSJ ATILSA....kötü yönüde barış için mail attığımız ( trt `, müze tv vb)sesimiz daha gür çıkardı isteklerimizin gerçekleşme oranı artardı....sanırım başka bi şeyde söylemeye gerek yok ..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator

peki multimedia forumu için üyelik gerekmese böyle birşey olabilir mi 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- Bal_Böceği
- Profesyonel

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum
barış abi benim hayatımın ve müzik anlayışımın temelini oluşturuyo.
site çok hoş,forumlar güzel ancak sitede dikkat çekici bir yenilikler gerekiyor bence.
mesela site içi bir radyo yapılabilr.ve bilgisayar ve internet konusunda tecrübeli arkadaşlar vakitleri oaranında dj lik yapıp sitede üyelerin uzun süre vakit geçirmelerini ve foruma bağlanmalarını sağlar.dahası bir istek paneli oluşturulur anında istek yapılabilir.hatta kendi bestelerini yada barışmanço şarkılarını demo yapıp seslendiren arkadaşlarda burdan sesini duyurabilir.
bu benim bi fikrim hayata geçirilebilirliği ne durumda bilemem.bu uygulama yapan siteler var.benimki sadece bir fikir.admin arkadaşlar karar verir
barış abi benim hayatımın ve müzik anlayışımın temelini oluşturuyo.
site çok hoş,forumlar güzel ancak sitede dikkat çekici bir yenilikler gerekiyor bence.
mesela site içi bir radyo yapılabilr.ve bilgisayar ve internet konusunda tecrübeli arkadaşlar vakitleri oaranında dj lik yapıp sitede üyelerin uzun süre vakit geçirmelerini ve foruma bağlanmalarını sağlar.dahası bir istek paneli oluşturulur anında istek yapılabilir.hatta kendi bestelerini yada barışmanço şarkılarını demo yapıp seslendiren arkadaşlarda burdan sesini duyurabilir.
bu benim bi fikrim hayata geçirilebilirliği ne durumda bilemem.bu uygulama yapan siteler var.benimki sadece bir fikir.admin arkadaşlar karar verir
Öncelikle herkese merhaba ben de yeni üyeyim.Tabii ki sadece dosya indirmek için üye olmak yanlış;ama mesaj kotası koymanın forum kalitesini artıracağına da kesinlikle katılmıyorum.Pek çok kişi bilir, forumlarda tek kelimelik cevaplarla,hatta sadece smileylerle mesaj sayısını şişirmek kadar kolay birşey yoktur.Bunun için dosyaların herkese açık olması gerektiğini düşünüyorum, bu sayede sadece görüşlerini paylaşmak isteyenler foruma üye olur,az da olsa öz bir kitle oluşur.
Yine aynı nedenlerden dolayı mesaj sayacı da kaldırılmalıdır, böylece kimse yazmış olmak için mesaj yazmaz.
Yine aynı nedenlerden dolayı mesaj sayacı da kaldırılmalıdır, böylece kimse yazmış olmak için mesaj yazmaz.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
- fairground
- Forum Duayeni

paz yazdı:Öncelikle herkese merhaba ben de yeni üyeyim.Tabii ki sadece dosya indirmek için üye olmak yanlış;ama mesaj kotası koymanın forum kalitesini artıracağına da kesinlikle katılmıyorum.Pek çok kişi bilir, forumlarda tek kelimelik cevaplarla,hatta sadece smileylerle mesaj sayısını şişirmek kadar kolay birşey yoktur.Bunun için dosyaların herkese açık olması gerektiğini düşünüyorum, bu sayede sadece görüşlerini paylaşmak isteyenler foruma üye olur,az da olsa öz bir kitle oluşur.
aynen katılıyorum
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
-
ogulcan
mankurt yazdı:insanlara bir şekilde barış manço'yu tanıtıp, bilmeyenlere, tanımayanlara onu sevdirmeyi, onu anlatmayı amaçlayan bir sitede 25 mesaj barajı bence çok itici olur. onun yerine hep aynı konularda forum açmak yerine daha güncel ve daha ilgi çekecek konular açılsa eminim katılım daha fazla olur..
bunları diyen mankurt nerede peki şimdi bana bunu söleyim
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ben de ilk üye oldugumda foruma yazı yazmakta ve resim koymakta zorlanmıştım...ben zaten üye oldum olalı hep int. cafe'den giriyorum...
mod arkadaşlar sözüm size
yeni üye arkadaşlarımız ve üye olacak arkadaşlar için şöyle anlaşılır bir "forumda nasıl hareket edebilirim ya da gezebilirim?" gibi bir konu açabilir misiniz?
ben iyi olur diye düşünüyorum
mod arkadaşlar sözüm size
yeni üye arkadaşlarımız ve üye olacak arkadaşlar için şöyle anlaşılır bir "forumda nasıl hareket edebilirim ya da gezebilirim?" gibi bir konu açabilir misiniz?
baris_onsel yazdı:mod arkadaşlar sözüm size
Sayın Üyemiz,
Forumumuz ile ilgili tüm teknik açıklamalara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Mod yazdı:baris_onsel yazdı:mod arkadaşlar sözüm size
Sayın Üyemiz,
Forumumuz ile ilgili tüm teknik açıklamalara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla...
açıkça söylemem lazım,çok mahçup oldum.böyle bir şeyin oldugundan habersizdim.verdiğiniz bu hizmet için çok teşekkür ederim sayın mod