CEM KARACA YILLARCA BOŞ YERE YOZ MÜZİGE HAYIR DEMİŞ DEMEK FİKRET KIZILOK KENDİNİ BOŞ YERE PARÇALAMIŞ VE O ÇOK SEVDİGİN ARKADAŞIN BARIŞ MANÇO AYI DİYE AYDAKİLERE SESLENMİŞ....
YAPMA ERKİN BABA !!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
İSMAİL YÜKSEL
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
YAPMA ERKİN BABA !!!
ERKİN BABA BİZLERİ ÇOK ÜZDÜN DEMEK İ.TATLISES BİR EKOL.. BUNUDAMI DUYACAKTIK.SENDEN.
DEMEK HERŞEY YALANMIŞ
DEMEK
CEM KARACA YILLARCA BOŞ YERE YOZ MÜZİGE HAYIR DEMİŞ DEMEK FİKRET KIZILOK KENDİNİ BOŞ YERE PARÇALAMIŞ VE O ÇOK SEVDİGİN ARKADAŞIN BARIŞ MANÇO AYI DİYE AYDAKİLERE SESLENMİŞ....
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
-
İSMAİL YÜKSEL
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
bunda ne gibi bir sakınca var?
Erkin Koray ın İbrahim Tatlıses e bir ekol demesini yadırgamak yanlıştır unutmayın ki bizler Barış severler her ne kadar bu tarz müzikleri tasvip etmesekte bu tarz müzik dinleyenleri kırmamalı onlara saygı gösterip kazanmalıyız bir çok İbrahim Tatlıses hayranları
BARIŞ MANÇO şarkılarını bilmesede BARIŞ MANÇO yu seviyorlar ve mutlaka bu sitede de geziniyorlardır o insanları kendimize düşman etmeyelim
ayrıca BARIŞ MANÇO ibo show da katılmıştı yada şöyle söyleyeyim adam olacak çocuk programına bir bakın kimler davetli misafir diye katılmış
arebesk denen müzikten nefret ederim ama ondan daha tehlikeli pop müzik adı altında büyük vurgunlar var..
BARIŞ MANÇO şarkılarını bilmesede BARIŞ MANÇO yu seviyorlar ve mutlaka bu sitede de geziniyorlardır o insanları kendimize düşman etmeyelim
ayrıca BARIŞ MANÇO ibo show da katılmıştı yada şöyle söyleyeyim adam olacak çocuk programına bir bakın kimler davetli misafir diye katılmış
arebesk denen müzikten nefret ederim ama ondan daha tehlikeli pop müzik adı altında büyük vurgunlar var..
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

Bedene zincir vurulabilir ama zihinlere asla !!! Siz ister beğenin ister beğenmeyin İbrahim Tatlıses şu an ekol konumda... Benim de sevmediğim var ama başkaları seviyo... Bu türlerin kökünü kazıyacak bi formül bulunduysa kazınsın gitsin ortalıktan...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

-
İSMAİL YÜKSEL
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN....
HEPİNİZE
YAZIKLAR OLSUN...
DEMEK SİZ BÖYLE MANÇOCUSUNUZ
DEMEK BARIŞ KENDİNDİ YILLARCA A.Y.I DİYEREK BOŞA YIRTTI DEMEK FİKRET KIZILOK TA
ŞAÇMALADI ONU BUNU BİLMEM AMA ÜSTADLAR BU GÜN YAŞASAYDI
HEPİNİZİN YÜZÜNE TÜKÜRÜRDÜ...

YAZIKLAR OLSUN...
DEMEK SİZ BÖYLE MANÇOCUSUNUZ
ŞAÇMALADI ONU BUNU BİLMEM AMA ÜSTADLAR BU GÜN YAŞASAYDI
HEPİNİZİN YÜZÜNE TÜKÜRÜRDÜ...
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
Arkadaşlar,bu ekol lafını fazla büyütmedinizmi.Bana göre ekol üstünlük değil farklılıktır.İbrahim Tatlıses de Barış Manço'dan veya başka bir sanatçıdan üstün değil farklıdır.Biraz tuhaf bi örnek olacak ama konuyu açıklamaya yeter sanırım.
Murat 124 ve mersedes bir ekoldür.
Lütfen bu konyu fazla büyütmeyelim.
Murat 124 ve mersedes bir ekoldür.
Lütfen bu konyu fazla büyütmeyelim.
SENSİZ OLMAZ
- bahadirari
- Forum Duayeni

Evet Sarıkulak iyi örnek vermiş.Kaba bir örnek olcak ama bugün Bis'inde müşterisi var,ne bileyim Mercedes'inde.Ama kaliteden biraz anlayan kişi kesinlikle Bis'i yada hacı Murat'ı tercih etmez,edemezde.Bence kişinin dinlediği,örnek aldığı kişiler o insanın kültür seviyesini gösterir.Seçim yapan insanları niye bu sanatçıyı dinliyorsun diye yargılayamayız.Unutmayınki zevkler ve renkler tartışılmaz.
evet zevkler ve renkler tartışılmaz ama ibrahim tatlıses ne örnek alınacak bir sanatcı nede ekol bence bu benim fikrim. sesi güzel olabilir asırı bir hayran kitlesi de olabilir ama bu gun o hayran kitlesinin konserlerinde birbirlerini yediğini görüyoruz... ortalık konser alnından cok savas alanına dönuyor..işte onun hayran kitlesi de bu cogunluktan olusuyor... 
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

nehir taşçı yazdı:ARKADAŞLAR BU SİTENİN ADI NE?YAZDIĞINIZ SAÇMALIKLARDAN OLUCAK BELKİ UNUTMUŞSUNUZDUR DİYE HATIRLATAYIM İSTEDİM.BARIŞMANÇOMIX.BURADA BARIŞ MANÇO İLE İLGİLİ YAZILAR YAZILIR.İBRAHİM TATLISES İLE İLGİLİ DEĞİL.OK???UMARIM ANLAŞILMIŞTIR..
Nehir kardeşim hatırlatman için teşekkür ederim... Yanlış anlama ama burası Türk Müzik Dünyası forumu değil mi? Yoksa ben mi yanlış görüyorum? Her mesajında bunu dile getirmişsin ancak (ukalalık olarak görme sakın) burası adından da anlaşılacağı gibi Barış abimizin haricinde diğer sanatçıların hakkında konuşulabilen, tartışılabilen bi forum...
Saygılarımla...

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

nehir taşçı yazdı:uyarıların için sağol avara arkadaşım da yaptığım şey ukalalık olsaydı eğer,zaten burada işim olmazdı...saygılarımla..BARIŞ DOLU GÜNLER...
Nehir kardeşim ben sana ukalalık yapıyosun demedim ki. Benim sözlerimi ukalalık olarak algılama demek istedim sadece. Anlıyorsun Değil Mi?
Barış'la Kal....

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Hadi be ordan demek i.tatlıses bi ekol. o zaman izzet yıdızhan,mahmut tuncer ve bunun gibilerde ekol. Kesinlikle katılmıyorum bunun gibiler hiçbir zaman BARIŞSEVERLER ve CEM KARACA hayranlarının gözünde biryere gelemezler. BARIŞ MANÇO, CEM KARACA NE OLUYOR? Bana göre esas ekol yapmış insanlar bunlar BARIŞ MANÇO ve CEM KARACA. SAYGILARIMLA...
- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

BAKIN ARKADAŞLAR! TAMAM İBRAHİM TATLISES THM VEYA AREBESK ANLAMINDA İYİ BİR SESE SAHİP OLABİLİR AMA KİŞİLİK OLARAK NE OLDUĞUNU????? + BU ÜLKEDE MÜZİK DIŞINDA NELERLE UĞRAŞTIĞINI?????BİLİYORSUNUZDUR HERALDE! AMA NE YAZIKKİ MADDİ ANLAMDA GÜÇLÜ OLMASI DİĞER SANATÇILARIN ONUN ÖNÜNDE EL PENÇE DİVAN DURMASINA NEDEN OLUYOR. AMA UTMAYALIM Kİ BARIŞ MANÇO'DA MANÇOLOJİ ALBÜMÜNÜ TATLISES MÜZİKTEN ÇIKARTMA GÖRÜŞMELERİ YAPMIŞTI İBRAHİM TATLISESLE! AMA ANLAŞILAMAMIŞTI ALLAHTAN, ÇOK ŞÜKÜR! YANİ BEN İSTEMEZDİM TATLISESDEN BİR MANÇO ALBÜMÜ ÇIKSIN! NEYSE UZUN LAFIN KISASI:
KIROYUM AMA PARA BENDE!!!
KIROYUM AMA PARA BENDE!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!