"Bu camiada kalıcı olmak çok zor, ama Kıraç ve Murat Göğebakan, kalıcı olmayı da başardı..." Bu sözler Türk Rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray'a ait...
Magazinsel olaylardan ötürü insanların sanata ve sanatçıya duyduğu saygının artık kalmadığını belirten Erkin Koray, hala umudunu kesmiş değil. Kıraç ve Murat Göğebakan gibi isimlerin belirli bir kalite içerisinde sanatlarını icra ettiğini belirten usta isim, TV'lerde gördüğümüz pekçok kişinin de sanatçıyım diye geçinip soytarılık yapan kişiler iddia ediyor ve ekliyor: "Muzcunun, tuzcunun peşinde koşmaktan sanat kelimesinin anlamını unuttuk"
Yeni nesil rockçılar arasında Duman'ı, Ali Altay'ı ve Haluk Levent'i çok beğendiğini söyleyen Erkin Koray, iki ismi ise diğerlerinden ayırıyor. Koray, Kıraç ve Murat Göğebakan'ı Anadolu rock müziği ayakta tutan kişiler olarak nitelendiriyor.
Erkin Koray; Kıraç ve Murat Göğebakan'ın sadece sanatçı duruşlarıyla değil kişisel duruşlarıyla da kaliteli olduğunu belirtiyor ve ısrarla vurguluyor: "Bu camiada kalıcı olmak çok zor, ama Kıraç ve Murat Göğebakan, kalıcı olmayı da başardı... Kimse kimsenin veliahtı değildir ama onları evlatlarım gibi görüyorum ve bu iki ismin seneler sonra da bu işi kaliteli olarak yapan kişiler olacağından eminim"
Gençlerin "Erkin Baba" sı bir döneme damgasını vurmuş "Arap Saçı" "Fesupanallah" "Çöpçüler" gibi şarkılarının okunmasına da yasak koymadığını belirterek efendice, kalitelice yapılan her işe açık olduğunun da altını çiziyor.
Erkin Koray '' en iyileri Kıraç Ve Murat Göğebakan''
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

Erkin Koray '' en iyileri Kıraç Ve Murat Göğebakan''
En son mgogebakan tarafından Pzr Ağu 12, 2007 22:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Barış Manço
-
McFly
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

evet kekilli de sağlam bi şekilde işine bakıyor...McFly yazdı:kıraç ıcın dedıklerı dogru ama neden kekıllıyle ılgılı konusmamıs hayret edıyorum sanırım bm sevdıgı ıcın anlayan anladı
barış akarsu eğer yaşasaydı bu sayılan isimleri sollayacaktı..
erkin korayın kıraç tespitine katılıyorum sadece...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
-
McFly
kadir 2023 yazdı:evet kekilli de sağlam bi şekilde işine bakıyor...McFly yazdı:kıraç ıcın dedıklerı dogru ama neden kekıllıyle ılgılı konusmamıs hayret edıyorum sanırım bm sevdıgı ıcın anlayan anladı
barış akarsu eğer yaşasaydı bu sayılan isimleri sollayacaktı..
erkin korayın kıraç tespitine katılıyorum sadece...
dostum yapma ya sırf bu yuzden cok kızıyorum bazen adam öldü dıye bunları sollayacaktı fılan bence yanlıs dusunce onceden barısı dınlıyordum ama öldukten sonra aman sımdı mı degere bındı gıbı yanlıs dusuncelere olanak vermemek ıcın dınlemıyorum lutfen barıs da kendı kulvarında ıyıydı dıgerlerıde kendı alanında
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR