gülpembe hemde MURAT GÖĞEBAKANDAN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- ensoniqman
- Yeni Üye

gülpembe hemde MURAT GÖĞEBAKANDAN
Sevgili arkadaslar Murat göğebakanın okudugu gülpembe ye olan kızgınlığınızın sebebini anlayamamış vede açıklamalarınızında olmamış olması hayli üzücü.
Sizlerle BARIŞ abimizin bir eserini okuyan adam hakkında konuşalım tartışalım dedim beni bile üzdünüz.
Nedir bu moderatörler kimdir.
Soruyorum arkadaslar nedendir bu çoçukça tavırlarınız.
Önüne gelen moderatörmü oluyor bu sitede.
Önüne gelen hakaret ediyor ve ben hakaret etme dediğim zaman forum kitleniyor.
Terbiyeli davranıyoruz diye bizimi cezalandırıyorsunuz.
Adaletsizlik yapmayın ve internetin çıkış amacına uygun davranın.
Barış abinin inandığını bildiğim bir çok şeye ters hareket edenleri memnun ediyorsunuz.
Ama bizler gibi seviyeli davranışları cezalandıryorsunuz.
Sizi kınıyorum
Sizlerle BARIŞ abimizin bir eserini okuyan adam hakkında konuşalım tartışalım dedim beni bile üzdünüz.
Nedir bu moderatörler kimdir.
Soruyorum arkadaslar nedendir bu çoçukça tavırlarınız.
Önüne gelen moderatörmü oluyor bu sitede.
Önüne gelen hakaret ediyor ve ben hakaret etme dediğim zaman forum kitleniyor.
Terbiyeli davranıyoruz diye bizimi cezalandırıyorsunuz.
Adaletsizlik yapmayın ve internetin çıkış amacına uygun davranın.
Barış abinin inandığını bildiğim bir çok şeye ters hareket edenleri memnun ediyorsunuz.
Ama bizler gibi seviyeli davranışları cezalandıryorsunuz.
Sizi kınıyorum
- ensoniqman
- Yeni Üye

bu konuyu neden uzatıyorsun bi konu açtın büyük bir kısım beğendiğini söyledi yetmedimi beğenmeyenlerde olabilir senin istediğin herkesin beğendiğini söylemesimi bunumu istiyorsun bende burak kutu beğenmediğimi söyledim bir konuda hemen saldırıya geçti konuyu açan eğer bir konu açıyorsan yazılan cevaplarıda hazmetmelisin isteyende ankati oylar istemeyen oylamaz ortamı germeyin 
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

turkerr yazdı:bu konuyu neden uzatıyorsun bi konu açtın büyük bir kısım beğendiğini söyledi yetmedimi beğenmeyenlerde olabilir senin istediğin herkesin beğendiğini söylemesimi bunumu istiyorsun bende burak kutu beğenmediğimi söyledim bir konuda hemen saldırıya geçti konuyu açan eğer bir konu açıyorsan yazılan cevaplarıda hazmetmelisin isteyende ankati oylar istemeyen oylamaz ortamı germeyin
TAMAMEN KATILIYORUM!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
- BarisMancho1907
- Kıdemli Üye

ya ne kadar uzattınız şu konuyu ya neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki...
yahu murat göğebakan fanı olabilirsiniz, sevebilirsiniz eyvallah lafımız yok.
ama bu şekilde davrandıkça ne kadar antipati çektiğinizin, göğebakan'a karşı nötr olan kesimi bile hiç yoktan nefret ettirdiğinizin farkında mısınız?
bakın arkadaşlar, size şöyle bir örnek vereyim. hiç bir barışsever başka sanatçıların sitesine gidip de "barış manço şöyledir böyledir şudur budur sevin beğenin dinleyin" falan diye 50 kere topik açıp 50 kere aynı konuyu uzatmaz. çünkü Barış Manço'yu zaten bilmeyen yoktur, şarkılarını sevmeyen olsa bile ona daima bir sanatçı olarak saygı duyarlar, bu yüzden de hiç bir Barışsever böyle propagandalara ihtiyaç duymaz.
Eğer Murat Göğebakan'ı iyi yerlere getirmek ve saygın bir sanatçı olarak anılmasını istiyorsanız vazgeçin artık bu ısrarınızdan, teşekkür edilmiş herkes fikrini söylemiş daha ne bekliyosunuz isterseniz adminlere söyleyelim de sitenin girişine göğebakan posteri koysunlar yeter ya

göğebakan göğebakan tamam anladık, sağolsun Barış Manço'yu seven bir sanatçı kardeşimiz, siz de hayranısınız eyvallah saygı duyuyoruz ama yeter artık bıktım her Türk müzik dünyası forumuna girdiğimde göğebakan topikleri görmekten

yahu murat göğebakan fanı olabilirsiniz, sevebilirsiniz eyvallah lafımız yok.
ama bu şekilde davrandıkça ne kadar antipati çektiğinizin, göğebakan'a karşı nötr olan kesimi bile hiç yoktan nefret ettirdiğinizin farkında mısınız?
bakın arkadaşlar, size şöyle bir örnek vereyim. hiç bir barışsever başka sanatçıların sitesine gidip de "barış manço şöyledir böyledir şudur budur sevin beğenin dinleyin" falan diye 50 kere topik açıp 50 kere aynı konuyu uzatmaz. çünkü Barış Manço'yu zaten bilmeyen yoktur, şarkılarını sevmeyen olsa bile ona daima bir sanatçı olarak saygı duyarlar, bu yüzden de hiç bir Barışsever böyle propagandalara ihtiyaç duymaz.
Eğer Murat Göğebakan'ı iyi yerlere getirmek ve saygın bir sanatçı olarak anılmasını istiyorsanız vazgeçin artık bu ısrarınızdan, teşekkür edilmiş herkes fikrini söylemiş daha ne bekliyosunuz isterseniz adminlere söyleyelim de sitenin girişine göğebakan posteri koysunlar yeter ya
göğebakan göğebakan tamam anladık, sağolsun Barış Manço'yu seven bir sanatçı kardeşimiz, siz de hayranısınız eyvallah saygı duyuyoruz ama yeter artık bıktım her Türk müzik dünyası forumuna girdiğimde göğebakan topikleri görmekten
Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
USTA yazdı:Ne demek isteyebilirim,tavırlara gülüyorum sadece.![]()
Yandaki avatarda çok güzel bir Barış Manço resmi var.Ne kadar sevecen bakıyor farkettinizmi,işte bu bakışlar O nun felsefesini çok güzel anlatıyor.Umarım bu sevecenliğe ve insan sevgisine hepimiz layık oluruz.
![]()
biz barış biyi çok iyi anlıyoruz farkındaysan senelerdir buradayız ama bize imalı konuşmalar ve gülmelerde bulunma herkez kendinden sorumludur seven sever sevmeyen sevmez barış manço o resimde gülüyor sevecen tabiki unutma onunda sevmediği sanatçılar vardır
biz g.bakanı sevmiyoruz demedik ama onun adıyla buraya üye olan arkadaşların tutumu yanlış umarım anlarsın
artık yokum sağlıcakla kalın
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

Çok çok büyük bir BARIŞ MANÇO hayranı ve fanatiği olarak,diyorum ki BARIŞ abimizin vefatından sonra söylenecek her şarkısı ticaridir..Zamanında bi şarkısını bile söylemezler ama öldükten sonra nedense şarkı değerlenir..Sırf BARIŞ MANÇO hayranları kasedini alsın diye yapılıyor..Bunu AYŞEGÜL ALDİNÇ,ZERRİN ÖZER söyleseydi anlam verirdim çünkü BARIŞ Abimiz hayattayken de şarkılarını söylemiş insanlardır..
M.Göğebakan hakkında daha önce görüşümü bildirdim ve bu konuda çok katıyımdır..Daha dün BARIŞ MANÇO hayranı olan kişiler kalkıp bana bunun savunmasını yapmasın.Onlar benim kadar sevemezler..Onlar BARIŞ Abimiz hayattayken bi şarkısını bile bilmezlerken ben konserden konsere koşardım..
Ben 37 yaşındayım ve kendimi bildim bileli onun şarkılarını dinlerim..ve internet ortamında zamanın da bir tane bile BENBİLİRİM niki yokken şimdi ortaLIK kaynıyo..
Çok uzattım ben bu M.G.Bakan denen şahsiyeti zaten sevmiyordum..Çünkü her zmn Barış ASbmin adını anarak bi yerlere gelmeye çalışıyor söylediği şarkıyı dinlemedim,dinlemem de gerek duymuyorum kesin katletmiştir..M.G.Bakanı bu tutumundan dolayı destekleyenler varsa da bence onlar BARIŞ sever değildir...Başka söze gerek yok..
M.Göğebakan hakkında daha önce görüşümü bildirdim ve bu konuda çok katıyımdır..Daha dün BARIŞ MANÇO hayranı olan kişiler kalkıp bana bunun savunmasını yapmasın.Onlar benim kadar sevemezler..Onlar BARIŞ Abimiz hayattayken bi şarkısını bile bilmezlerken ben konserden konsere koşardım..
Ben 37 yaşındayım ve kendimi bildim bileli onun şarkılarını dinlerim..ve internet ortamında zamanın da bir tane bile BENBİLİRİM niki yokken şimdi ortaLIK kaynıyo..
Çok uzattım ben bu M.G.Bakan denen şahsiyeti zaten sevmiyordum..Çünkü her zmn Barış ASbmin adını anarak bi yerlere gelmeye çalışıyor söylediği şarkıyı dinlemedim,dinlemem de gerek duymuyorum kesin katletmiştir..M.G.Bakanı bu tutumundan dolayı destekleyenler varsa da bence onlar BARIŞ sever değildir...Başka söze gerek yok..
Barış Manço Hayranıyım başka söze ne hacet:)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

uzun zamandır foruma girmiyodum
ne olmuş sizlere dostlarım yaaa
herkez en ufak bi şeyde birbirine kafa tutuyo nedir bu
barış abiye saygı duyun beee
murat göğebakan'severim hem karakter olarak hem tarz olarak
ama fanı değilim
gönül isterki barış manço şarkıları barış mançoyla ölümsüzleşsin
gönül isterki gülpembe barış mançonun albümündeki gülpembe kalsın
ama olmuyo
bazı pislikler barış abimizin şarkısını para uğrunba önüne gelene satıyo
yukarda bi kardeşimiz demiş ki barış abi öldükten sonra onun şarkılarını söylenmesi ticarettir
buna kesinlikle katılıyorum
ama şunu diyorum
bizlerin elinden gelmez böyle bişey bizler engelleyemeyiz bu şarkıların satılmasını bu şarkılardan para kazanan kişinin barış abiden farklı biri olmasını
ama şunu da diyorum ki
madem satılıyo sanatını ortaya koyan kişiler söylesin barış abimin şarkılarını
murat göğebakan,murat kekilli,şebnem ferah,barış akarsu vb bi kaç sanatçı var ülkemizde bu vb kişilerin söylemesine hiç bişey demek istemiyorum ki şebnem feraha da barış abinin şarkılarından kara sevda tarzı şarkılar accayip yakışır
barış akarsu yu aldım listeme yeni olmasına rağmen barış,cem,erkin abilere saygısını her fırsatta dile getiriyo kısa sürede büyük bi hayran kitlesine sahip oldu
ama boş bi hayran kitlesi değil bu bence güzel söylüyo
neyse başlık murat göğebakanla ilgili;
bence güzel söylemiş ama söylemese daha güzel olurdu
tekrar söylüyorum
barış abinin şarkıları barış abinin şarkılarıdır

ne olmuş sizlere dostlarım yaaa
herkez en ufak bi şeyde birbirine kafa tutuyo nedir bu
barış abiye saygı duyun beee
murat göğebakan'severim hem karakter olarak hem tarz olarak
ama fanı değilim
gönül isterki barış manço şarkıları barış mançoyla ölümsüzleşsin
gönül isterki gülpembe barış mançonun albümündeki gülpembe kalsın
ama olmuyo
bazı pislikler barış abimizin şarkısını para uğrunba önüne gelene satıyo
yukarda bi kardeşimiz demiş ki barış abi öldükten sonra onun şarkılarını söylenmesi ticarettir
buna kesinlikle katılıyorum
ama şunu diyorum
bizlerin elinden gelmez böyle bişey bizler engelleyemeyiz bu şarkıların satılmasını bu şarkılardan para kazanan kişinin barış abiden farklı biri olmasını
ama şunu da diyorum ki
madem satılıyo sanatını ortaya koyan kişiler söylesin barış abimin şarkılarını
murat göğebakan,murat kekilli,şebnem ferah,barış akarsu vb bi kaç sanatçı var ülkemizde bu vb kişilerin söylemesine hiç bişey demek istemiyorum ki şebnem feraha da barış abinin şarkılarından kara sevda tarzı şarkılar accayip yakışır
barış akarsu yu aldım listeme yeni olmasına rağmen barış,cem,erkin abilere saygısını her fırsatta dile getiriyo kısa sürede büyük bi hayran kitlesine sahip oldu
ama boş bi hayran kitlesi değil bu bence güzel söylüyo
neyse başlık murat göğebakanla ilgili;
bence güzel söylemiş ama söylemese daha güzel olurdu
tekrar söylüyorum
barış abinin şarkıları barış abinin şarkılarıdır
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
BeNBiLiRiMM yazdı:Çok çok büyük bir BARIŞ MANÇO hayranı ve fanatiği olarak,diyorum ki BARIŞ abimizin vefatından sonra söylenecek her şarkısı ticaridir..Zamanında bi şarkısını bile söylemezler ama öldükten sonra nedense şarkı değerlenir..Sırf BARIŞ MANÇO hayranları kasedini alsın diye yapılıyor..Bunu AYŞEGÜL ALDİNÇ,ZERRİN ÖZER söyleseydi anlam verirdim çünkü BARIŞ Abimiz hayattayken de şarkılarını söylemiş insanlardır..
Kesinlikle katılıyorum. Bence de Gülpembe'yi Murat Göğebakan'dan dinleme. Ben nasıl olmuş acaba diye dinledim resmen katletmiş. Zaten ses yok sadece bağırıyor. Artık kimse Barış Manço şarkısı söyleyip de kasetine koymasın, olmuyor çünkü.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

BeNBiLiRiMM yazdı:Çok çok büyük bir BARIŞ MANÇO hayranı ve fanatiği olarak,diyorum ki BARIŞ abimizin vefatından sonra söylenecek her şarkısı ticaridir..Zamanında bi şarkısını bile söylemezler ama öldükten sonra nedense şarkı değerlenir..Sırf BARIŞ MANÇO hayranları kasedini alsın diye yapılıyor..Bunu AYŞEGÜL ALDİNÇ,ZERRİN ÖZER söyleseydi anlam verirdim çünkü BARIŞ Abimiz hayattayken de şarkılarını söylemiş insanlardır..
Bak abicim murat göğebakan hiç bir zaman barış mancoyu kullanarak bir yerlere gelmedi yeni albümünde gülpembeyi okumasının sebebi ise vefa borcudur,eğer göğebakanın öyle bir düşüncesi olsaydı ilk klibi gülpembeye cekerdi ama üçüncü klibi glpembeye çekecek.tamam sevmezsiniz saygı duyuyoruz ama bari YALAN KELİMELERR kullanmayın.Ben barış manconunda seveniyim bir çok albümü bende var ve bence göğebakanın dediği gibi türkiyenin en örnek ve ölümsüz sanatcısı barış mancodur burda bulunmamın sebebi ise barış abidir lütfen tartışma yaratacak kelimeler kullanmayın...
Barış Manço
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

Bak gülüm sen de bi çok kasedi olabilir ben de bütün kaset,cd ve plakları var ben geyik olsun diye BARIŞ MANÇO Hayranı değilim.sen benim kdr hayran olamazsın,ben de 1969 senesinin gazete küpürü var BARIŞ MANÇO nun Türkiyeye döndüğününe dair ben bu gazete küpürünü 30 yıldır saklıyorum baba yadigarı.
Ha M.G.Bakan,Ha M.Kekilli ha bilmem kim M.G.Bakanın ne vefa borcu varmışki ödemek istiyo o hayattayken niye bi şarkısını söylemedi şimdi sakın deme abi o zaman o yoktu.
O zamanlar G.Bakan ben sana aşık oldum diye yırtınıyordu.Barış Manço nun şarkısını söyleyecek 2 isim tanırım onlarda zaten BARIŞ Babamız vefat etmeden önce de okurlardı.1.si AYŞEGÜL ALDİNÇ her zaman onun şarkılarını söylerdi 2.Si ise ZERRİN ÖZER...Gerisi yalan ve yalakalık başka bişey değil..
Kimsede kalkıp bu siteye M.G.Bakan ismiyle üye olmasın sen eğer BARIŞ MANÇO sever olsaydın bu isimle üye olmazdın o zmn git onun sitesine üye ol ok kardeş ben bu internet ortamın da 10 senedir bu niki kullanıyorum.Bakma nikimi çaldıkları için yanına bi M daha koymak zorunda kaldım..
Benim telefonumda bile 100 ün üzerinde şarkısı var ve her arayan için ayrı bi şarkısını melodi olarak ayarladım sen benim kdr BARIŞ sever olamazsın.bunu da kafana sok...
Ha M.G.Bakan,Ha M.Kekilli ha bilmem kim M.G.Bakanın ne vefa borcu varmışki ödemek istiyo o hayattayken niye bi şarkısını söylemedi şimdi sakın deme abi o zaman o yoktu.
O zamanlar G.Bakan ben sana aşık oldum diye yırtınıyordu.Barış Manço nun şarkısını söyleyecek 2 isim tanırım onlarda zaten BARIŞ Babamız vefat etmeden önce de okurlardı.1.si AYŞEGÜL ALDİNÇ her zaman onun şarkılarını söylerdi 2.Si ise ZERRİN ÖZER...Gerisi yalan ve yalakalık başka bişey değil..
Kimsede kalkıp bu siteye M.G.Bakan ismiyle üye olmasın sen eğer BARIŞ MANÇO sever olsaydın bu isimle üye olmazdın o zmn git onun sitesine üye ol ok kardeş ben bu internet ortamın da 10 senedir bu niki kullanıyorum.Bakma nikimi çaldıkları için yanına bi M daha koymak zorunda kaldım..
Benim telefonumda bile 100 ün üzerinde şarkısı var ve her arayan için ayrı bi şarkısını melodi olarak ayarladım sen benim kdr BARIŞ sever olamazsın.bunu da kafana sok...
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

Bu arada sinirden gözden iki şeyi kaçırmışım 1.si Gurbetçi MANÇO kardeş ben de bi ara 3 yıl kdr aşağı Dudulluda oturdum ADEM YAVUZ Mahallesinde ..sevgilerimi gönderiyorum sana...
2.si Vesile kardeşim sağol desteğin için ben böyle BARIŞ MANÇO şarkısını katleden kişileri savunan kişilere de acayip uyuz oluyorum ilgililere duyrulur...o zmn gider kasedini alır dinler ve kullandığı niklede buraya üye olmaz..Zaten kimin hayranı olduğu belli bi de utanmadan gelmiş BARIŞ MANÇO hayranıyım diyo...
Adam olacak çocuk yaptığı pislikten belli olurmuş... senin adından belli zaten kimi sevdiğin bu kadar diyorum...
2.si Vesile kardeşim sağol desteğin için ben böyle BARIŞ MANÇO şarkısını katleden kişileri savunan kişilere de acayip uyuz oluyorum ilgililere duyrulur...o zmn gider kasedini alır dinler ve kullandığı niklede buraya üye olmaz..Zaten kimin hayranı olduğu belli bi de utanmadan gelmiş BARIŞ MANÇO hayranıyım diyo...
Adam olacak çocuk yaptığı pislikten belli olurmuş... senin adından belli zaten kimi sevdiğin bu kadar diyorum...
En son BeNBiLiRiMM tarafından Çrş Haz 20, 2007 23:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

İstediğim isimle üye olurum buna hiç kimsenin karışma hakkı yoktur.bi vefa borcu varmışki söylemiş.birde murat göğebakan ben sana aşık oldum diye yırtınıyodu diyorsun o albüm 1.milyon sekizyüz bin sattı hatırlatırım ve sen gelmiş yırtınıyordu diyorsun tamam sevmiyorsun anladık ama saygın olsun bari..
telefonunda 100 den fazla sarkısı olabilir senin kadar fanatiğim demiyorumki. ama inanın hayranı olmasam bu siteye asla üye olmazdım ben 16 yaşındayım m.göğebakan ve b.manco sarkılarıyla büyüdüm.
size göre katletmiş olablir ama bu sitedeki bir çok kişi murat göğebakana şarkıyı okuduğu için burdan teşekkür bile etti..
telefonunda 100 den fazla sarkısı olabilir senin kadar fanatiğim demiyorumki. ama inanın hayranı olmasam bu siteye asla üye olmazdım ben 16 yaşındayım m.göğebakan ve b.manco sarkılarıyla büyüdüm.
size göre katletmiş olablir ama bu sitedeki bir çok kişi murat göğebakana şarkıyı okuduğu için burdan teşekkür bile etti..
Barış Manço
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

Sen yanlış yere üye olmuşsun ..ya da yanlış isimle gelip de burada BARIŞ MANÇO nun sitesinde başkalarının reklamını yapma güzelse al kasedini dinle kimseye de müdahele etme...ilk kasedi isterse milyar satsın hızlı giden atın ..ku seyrek düşer.... BARIŞ MANÇO şarkıları 50 yıldır bu ülkede ve dünyada dinleniyor...bu son yorumum bu foruma ...ben bu olayı kapatıyorum...
- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

Ben bilirime katılıyorum barış manço sadece gülpembeden ibaret değil bizde barışın kaset plak 1962ye kadar herseyi var iki sarkı dinleyipte bu sitede barış hakkında ahkam kesmeyin bu kaçıncı göğebakan tartışması yeter yaa BARIŞI 62DEN BU YANA HER SARKISIYLA DİNLEYİPTE GÖĞEBAKANDAN GÜLPEMBEYİ SEVDİM DİYECEK OLAN YOKTUR HERALDE HERKESMİ YANLIŞ DÜŞÜNECEK RESMEN KATLETMİŞ DEFALARCA SÖYLEDİK SAĞLIĞIMDA SARKIYI VERDİYSE SÖZÜMÜZ YOK AMA ŞİMDİ KİMDEN İZİN ALDILARDA SARKILARI SÖYLÜYORLAR LALE MANÇOMU İİZN VERİYO BUNLARA.. KESİN ARTIK SU TANTANAYI 
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
turkerr yazdı:Ben bilirime katılıyorum barış manço sadece gülpembeden ibaret değil bizde barışın kaset plak 1962ye kadar herseyi var iki sarkı dinleyipte bu sitede barış hakkında ahkam kesmeyin bu kaçıncı göğebakan tartışması yeter yaa BARIŞI 62DEN BU YANA HER SARKISIYLA DİNLEYİPTE GÖĞEBAKANDAN GÜLPEMBEYİ SEVDİM DİYECEK OLAN YOKTUR HERALDE HERKESMİ YANLIŞ DÜŞÜNECEK RESMEN KATLETMİŞ DEFALARCA SÖYLEDİK SAĞLIĞIMDA SARKIYI VERDİYSE SÖZÜMÜZ YOK AMA ŞİMDİ KİMDEN İZİN ALDILARDA SARKILARI SÖYLÜYORLAR LALE MANÇOMU İİZN VERİYO BUNLARA.. KESİN ARTIK SU TANTANAYI
gülpembe şarkısının murat göğebakan tarafından seslendirileceğini en son öğrenen kişidir lale manço...okumamalar yapıldı ve en son olarak sembolik bir imzayla izin alında.
barış manço şarkılarının murt göğebakana maddi kazancı olur mu? elbetteki olur ama murat göğebakanın bu derece basit düşünecek bir insan oLmadığını ben çok iyi biliyorum.eğer para için yapmış olsaydı çok daha farklı şekilde olurdu albümleri. ve daha önce murat göğebakan "aşık mahsuni,cem karaca,ömer faruk güney" şarkılarınıda okudu...bu isimlerde barış manço kadar değerli isimler.(barış abiyile onları kesinlikle kıyaslamıyorum)bu isimlerle çalışıtı halde albümlerinden 5 kuruş alamadı.ve hala bir evi bile yok.para onu için 3. hatta 4 planda anlayacağınız...
ayrıca....murat göğebakan kendi anlatıyor::
öldüğümde bende barış abi gibi cem abi gibi bir parça sevgiyle anılabilirsem ne mutlu bana...ben nifak tarlasına sevgi tohumu ektim ister milyonalr çıksın isterse 5 tane...en azından 5 kişilik yerimiz vardır diye düşünürüm....
sadece sevgi için mücadele eden bir insan için ve sadece barış abiye vefa borcunu ödemek için(""barış mançoyu belkide babası gibi gördüğü için"" )onun pARçalarını seslendiren bir insana çok ağır yorumlar yapıyorsunuz. sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak ZORUNDASINIZ.....