MAZHAR ALANSON NE DEMEK İSTİYOR
Moderatörler: barışhayranı, Mod
MAZHAR ALANSON NE DEMEK İSTİYOR
Mazhar Alanson ünlü müzik dergisi Rolling Stone için kendisiyle yapılan röportajda, Barış Manço'nun küçük işlerini büyük gibi gösterip işlerini iyi pazarladığını söyledi.
"En tehlikeli şey kendini bir yerde görmektir" diyen Alanson "Başar ya da başarma büyütmeyeceksin. Ha, yaptığı işi gönderenlere saygım var. Mesela Rahmetli Barış Manço öyle idi. Yaptığı işi olduğundan büyük gösterirdi. O da bir meziyet. Biz mahcubuzdur daha çok" dedi.
Mazhar Alanson'un bu sözleri ne amaçla ettiği bilinmez, belli ki kendilerinin alçak gönüllü olduğunu belirtmek istiyordu ama bu açıklamasında Barış Manço'ya yönelik 'yaptığı işi büyük gösterme çabası' Barış manço hayranlarının hiç de hazmedebileceği bir söz değil.
DİYOR SİZCE NE DEMEK İSTİYOR
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=169980
"En tehlikeli şey kendini bir yerde görmektir" diyen Alanson "Başar ya da başarma büyütmeyeceksin. Ha, yaptığı işi gönderenlere saygım var. Mesela Rahmetli Barış Manço öyle idi. Yaptığı işi olduğundan büyük gösterirdi. O da bir meziyet. Biz mahcubuzdur daha çok" dedi.
Mazhar Alanson'un bu sözleri ne amaçla ettiği bilinmez, belli ki kendilerinin alçak gönüllü olduğunu belirtmek istiyordu ama bu açıklamasında Barış Manço'ya yönelik 'yaptığı işi büyük gösterme çabası' Barış manço hayranlarının hiç de hazmedebileceği bir söz değil.
DİYOR SİZCE NE DEMEK İSTİYOR
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=169980
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
gerçektende hazmedilir cinsten değil nası hazmedilir ki. Kendisi onun yaprığını onda birini yapsa da görsek. Üstelik Barış Manço kadar mütevazi bir adam var mı şu ülkede. Mazhar bey acaba hiç yurtdışın da konser verebilmiş mi? Ya da tv de ülkemizde eşi benzeri olmayan ve hatta bugün bile izlenebilen bir program yapabilmiş mi veya gülpembe, dönence gibi eşsiz şarkılar yapabilmiş mi, bu adamın ünü sevgisi dünyayı aşmış mı, kısaca ne yapmış bu adam haaaaa ne yapmış da mütevazi davranıyor. O anca çiçek pazarından sarı laleler alır.. Benim bu adama yapacak tek bişeyim var: 
gerçekten öyle birşey söylediyse ki yalan yazmaz heralde rolling stone, çok ayıp etmiş mazhar alanson.. başka birşey mi demek istiyordu acaba diyorum, ama yine de böyle bir laf edilmez. lafını bilip de sölemeli insan.. Barış Manço'nun yaptığı işler küçük görülüyorsa, bu ülkede tek iş yapmış adam yok demektir..
DoRiS yazdı:gerçekten öyle birşey söylediyse ki yalan yazmaz heralde rolling stone, çok ayıp etmiş mazhar alanson.. başka birşey mi demek istiyordu acaba diyorum, ama yine de böyle bir laf edilmez. lafını bilip de sölemeli insan.. Barış Manço'nun yaptığı işler küçük görülüyorsa, bu ülkede tek iş yapmış adam yok demektir..
DORİS KARDEŞİM İLK OKUYUNCA BEN DE BİRAZ AFALLADIM NERDEN ÇIKTI BU SÖZLER DİYE AMA ARAŞTIRDIM BAYAĞI MORALİM BOZULDU HERHALDE MAZHAR ABİMİZ GÜNDEMDEN PAY KAPMAYAMI UĞRAŞIYOR DÜŞÜNCESİ BENİ SARDI DİYORUM İNŞALLAH YANILIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
samanci yazdı:DoRiS yazdı:gerçekten öyle birşey söylediyse ki yalan yazmaz heralde rolling stone, çok ayıp etmiş mazhar alanson.. başka birşey mi demek istiyordu acaba diyorum, ama yine de böyle bir laf edilmez. lafını bilip de sölemeli insan.. Barış Manço'nun yaptığı işler küçük görülüyorsa, bu ülkede tek iş yapmış adam yok demektir..
DORİS KARDEŞİM İLK OKUYUNCA BEN DE BİRAZ AFALLADIM NERDEN ÇIKTI BU SÖZLER DİYE AMA ARAŞTIRDIM BAYAĞI MORALİM BOZULDU HERHALDE MAZHAR ABİMİZ GÜNDEMDEN PAY KAPMAYAMI UĞRAŞIYOR DÜŞÜNCESİ BENİ SARDI DİYORUM İNŞALLAH YANILIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
samanci arkadaşım öncelikle haber için çok teşekkürler. gerçekten üzüldüm mazhar alansonun böyle birşey söylemesine. ikinci üzüldüğüm şey de orada okuduğum bir kaç yorum oldu. ama çoğu kişi güzel şeyler söylemiş Barış abi için ve mazhar alansonun yaptığını yanlış bulmuşlar. neyse çok değer vermemek lazım.. biz Barış abiyi yaşatmaya devam ederiz..
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- blunish
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
mundar meselesi!...
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

gurbetcimanço yazdı:meyve veren ağacı taşlarlar
barış abimizin yaptığı işi büyüttüğünü nerde görmüş
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
YAW Bİ ŞEY SORACAĞIM ZATEN BARIŞ ABİMİZ BÜYÜK BİR İNSAN DEĞİL MİYDİ
BANA GÖRE ÇOOK BÜYÜK BİR İNSANDI BUNUN RESİMLE KANITINI YAKINDA BARİS MANCO RESİMLERİ ALTINDA TOPİKTE DUYURACAĞIM
O ZAMAN BAKALIM BU İŞE MAZHAR BEY NE DER?!
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

mazhar alanson'u mfö'den çok severdim..bazen dinlerim fakat ruh halini anlayamıyorum fazla ya...ilginç ilginç konuşuyor..kendisi o kadar yükselemedi de ondan mı çekemiyor Barış Manço'yu anlayamıyorum...
merak ettim samanci abi.
samanci yazdı:gurbetcimanço yazdı:meyve veren ağacı taşlarlar
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BANA GÖRE ÇOOK BÜYÜK BİR İNSANDI BUNUN RESİMLE KANITINI YAKINDA BARİS MANCO RESİMLERİ ALTINDA TOPİKTE DUYURACAĞIM
merak ettim samanci abi.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

mazhar alanson'u mfö'den çok severdim..bazen dinlerim fakat ruh halini anlayamıyorum fazla ya...ilginç ilginç konuşuyor..kendisi o kadar yükselemedi de ondan mı çekemiyor Barış Manço'yu anlayamıyorum...
merak ettim samanci abi.
samanci yazdı:gurbetcimanço yazdı:meyve veren ağacı taşlarlar
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
merak ettim samanci abi.
-
BM