dün kral TV de gördüm.sizler gördünüz mü ?
ben hiç beğenmedim.şarkıyı batırmışş
yaaa neden ya neden yeni şarkı yapmak yerine barışın şarkılarını batırıyorlar
Moderatörler: barışhayranı, Mod

Bal_Böceği yazdı:Arkadaşlar Barış abinin "Gamzedeyim deva bulmam " adlı parçasını bir bayan yorumlamış ve klip çekmiş.
dün kral TV de gördüm.sizler gördünüz mü ?
ben hiç beğenmedim.şarkıyı batırmışş![]()
yaaa neden ya neden yeni şarkı yapmak yerine barışın şarkılarını batırıyorlar![]()
![]()

PARÇA KİMİN OLURSAOLSUN.İLK SÖYLEYEN VE TANITAN BARIŞ ABİDİR..
REKLAM ARACI OLARAK KULLANILMAMALI BENCE...
B.M.YU KULLANMAK İSTEYENLERİ NEFRETLE KINIYORUM !!
HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN

söyleyen kim....? birsürü bişey yazılmış %100 şu şarkıcı yorumlamış denmemiş...manchosever yazdı:Eğer yanılmıyorsam bu parçayı Cansu Koç son albumunde seslendırmıstı

ben zaten her seferinde... saçma yüreğimdeki barış şarkıları albümü ... diye bahsediyorum....beğenen bir kişide görmedim daha...burockz yazdı:şarkı anonim benim bildigim kadarıyla ve su an kralda donen yorumu da Cansu Koç'a ait...ya tartışmak yersiz isteyen istediği şarkıyı söylüyo zaten Barış Manço versiyonunu onla bunla kıyaslamak da yersiz...ama davullar fln bana barış manço versiyonunu hatırlattı bu duzenlemede...yorum hakkında bişi demicem...ama bence cansu koca kızcanıza yuregimdeki barış şarkıları albumunde katledilen manço şarkılarına (hulya avsar-soyle zalm sultan,mahsun kirmizigul-bn bilirim,muazze ersoy-can bedenden cikmayinca vs.) kızalım...daha dogrusu o sarkıların populerite ugruna abuk sabuk kisilerce yorumlanmasına kızalım ii gunler...

Bal_Böceği yazdı:
Şarkının barışa ait olmadığını biliyorum ama onuna özdeşleşmiş bi eser.
ve hakikaten çok kötü söylemiş.
neden YENİ şarkı yapmıyorlar.şarkının barış abi tarafından klibi de var.gerekiyorsa onu yayınlasınlar.bu sayede barışı TV larda görme imkanımız da olur.
ya cidden çok kötüydü üstelik o şarkı bir bayan sesine hiç gitmemiş.
Barışın yerini kimse alamaz.