Barış Akarsu...

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Oca 30, 2007 01:27 am

ogulcan yazdı:
ce_ren yazdı:
satellite yazdı:beğenemedim bi türlü kanım ısınmadı adama saç uzatmayla keskin bakışlarla velihat olunmaz ses ister gırtlak ister yorum ister :!: :!:

Barış'ta seste var gırtlakta var yorumda var arkadaşım..Önce git bir kasedini al , bir konserine git canlı canlı dinle ozaman anlarsın var mı yok mu..

katılıyorum

Valla kardeşler dizisinde söylediği şarkıların çoğu çıplak sesle.Kötü de çıkmıyor hani sesi.yani boş bi adam değil kanaatimce :hayallah:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 30, 2007 16:11 pm

gülpembeyi çok güsel söledi mesela

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Cum Şub 09, 2007 22:37 pm

arkadaşlar 2007 itibariyle şöyle yeni çıkan şarkı söylemeye çalışan gerizekalılara bi bakrmısınız
ben bi kaç tane söyliyim;en başta ajdar,seray sever,zakkum adlı grup,ve daha neler neler
yaptıkları müzikte zerre kadar değer yok
ve bu böyle gittiği sürece türk müziği özellikle de anadolu rock diye tabir ettiğimiz bzı geri zekalıların alay etmesini saymazsak muhteşem bi müzik türü olan anadolu rock gitgide ölüyor
anadolu rockın en büyük öncülerinden barış manço ve cem karaca malesef artık yok
bi erkin abi kaldı

ve yeni gelen salaklarda iş yok
ama barış akarsu böyle değil
her fırsatta erkin koray,mfö,barış manço,cem karacayı,fuat saka ve diğer ustaları dile getiriyor sağolsun varolsun
ve yeniler içinde bakınca barış akarsu bence en başarılı kişi

sesiyle fiziğiyle karakteriyle gerçekten muhteşem biri
ama benim için barış akarsu barış mançoyu dile getirdiği için barış mançonun unutulmasına göz yummadığı için çok değerli bir sanatçı

beğenmeyen beğenmez zevk meselesi bu
ama yiğidi öldür hakkını yeme derler
hiç bir zaman barış manço,cem karaca,erkin korayın veliahtı olamaz ama

barış akarsu gerçekten başarılı biri

Allah yolunu açık etsin barış abi... :alkis:

+REKLAM :D :
barış akarsu resmi fan sitesi ve forumu :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: www.baris-akarsu.com/forum

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Şub 09, 2007 23:05 pm

bjk tv de bile baris mancodan bahsetti

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 09, 2007 23:14 pm

Ya arkadaşlar sesini mesini geçinde gerçekten çok efendi biri. Reklam peşinde değil bu iki saygılı biri kendini satma peşinde değil bu üç. Herzaman da konuştuğunda Barış Manço'yu da Cem Karaca'yı da saygıyla anar. Önemli olan bunlar değil mi piyasa saygısız insanlarla kaynarken??

Ayrıca lütfen hakkını yemeyelim o çocuk boşuna birinci olmadı Akedemi Türkiye yarışmasında. Herşeyin eğitimini aldı şimdi güzel güzel de bunları bize sunuyor. Yani kesinlikle boş bir insan değil...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Şub 10, 2007 02:25 am

Barıscıl yazdı:Ya arkadaşlar sesini mesini geçinde gerçekten çok efendi biri. Reklam peşinde değil bu iki saygılı biri kendini satma peşinde değil bu üç. Herzaman da konuştuğunda Barış Manço'yu da Cem Karaca'yı da saygıyla anar. Önemli olan bunlar değil mi piyasa saygısız insanlarla kaynarken??

Ayrıca lütfen hakkını yemeyelim o çocuk boşuna birinci olmadı Akedemi Türkiye yarışmasında. Herşeyin eğitimini aldı şimdi güzel güzel de bunları bize sunuyor. Yani kesinlikle boş bir insan değil...
AYNEN KATILIYORUM...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
Izmirlim
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Izmirlim » Cmt Şub 10, 2007 03:19 am

bende kaTILIyorum baRI$cL arkada$Imz güzel acIKLama yapmI$ :) vay be tam 1 seneyi gecti bu konuyu acaLI hala gündem de :D eheh

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Şub 10, 2007 15:48 pm

cok ıyı bı arkadasım onn arkadası fan toplantısına gıtıtm gayette sevimli biri.herkes begenmek zorunda değil.ama saygı duymak zorunda bence.

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzt Şub 19, 2007 20:52 pm

rapin_kizi__ yazdı:....herkes begenmek zorunda değil.ama saygı duymak zorunda bence.

sonuna kadar katılıyorum
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Çrş Şub 21, 2007 18:19 pm

ogulcan yazdı:
ce_ren yazdı:
satellite yazdı:beğenemedim bi türlü kanım ısınmadı adama saç uzatmayla keskin bakışlarla velihat olunmaz ses ister gırtlak ister yorum ister :!: :!:

Barış'ta seste var gırtlakta var yorumda var arkadaşım..Önce git bir kasedini al , bir konserine git canlı canlı dinle ozaman anlarsın var mı yok mu..

katılıyorum

bende aynen katılıyorum...hemen bir de dizilerde oynamaya çalışıyor.Kendini böyle kazandırmayamı çalışıyor bence müzikle gündeme gelmeye çalışsa daha iyi...zaten nüfus genç olunca ister istemez dizi izleyecek duygusallık var nasıl olsa, müzik yapılmış yapılmamış önemi yok...........pop stardan beri pek dinlemiyorum...bilmiyorum sesin biraz cezbetmesi lazım...inşallah bizi mahçup ederde kendini geliştirir.Fakat bunun doğuştan gelen Allah vergisi olması lazım. HERKES MÜZİK YAPAMAZ.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Şub 21, 2007 19:44 pm

iyide adamda zaten BEN MUZİK YAPIYORUM EN İYİ BENİM falan demıyor yada dedı ben hiç duymadım neden bukdar buyutuosunkı cok iyi biliyorsan sen kalk yap yada yapanlarada muzik yapamıyor deme dınlemıyorsan dınleme kardesim sevmek zorunda değilsinki

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Çrş Şub 21, 2007 23:25 pm

rapin_kizi__ yazdı:iyide adamda zaten BEN MUZİK YAPIYORUM EN İYİ BENİM falan demıyor yada dedı ben hiç duymadım neden bukdar buyutuosunkı cok iyi biliyorsan sen kalk yap yada yapanlarada muzik yapamıyor deme dınlemıyorsan dınleme kardesim sevmek zorunda değilsinki

Iyide kardesim zaten yukardaki aksini soylememis!!!!!!! Sende yazilanlari okumadan yorum yapiyorsun yada yazilanlari gercekten anlamiyorsun!!!! Herkes kimseyi zorla sevemeyeceginin farkinda ve isteyeninde oyle veya boyle siniri asmadan yorum yapmaya hakki var. Gorunuse gore bunu buyuten sensin..

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Prş Şub 22, 2007 00:00 am

rapin_kizi__ yazdı:iyide adamda zaten BEN MUZİK YAPIYORUM EN İYİ BENİM falan demıyor yada dedı ben hiç duymadım neden bukdar buyutuosunkı cok iyi biliyorsan sen kalk yap yada yapanlarada muzik yapamıyor deme dınlemıyorsan dınleme kardesim sevmek zorunda değilsinki

İyi işte bende herkes müzik yapamaz diyorum. Orhan Gencebay ın bir şarkısı var bilirmisin bilmem. Bak şöyle

Beni sevmediysen beni istemediysen,
Sende haklısın haklı gönlünü vermediysen
Zorla güzellik olmaz zorla dostluk kurulmaz...vs

yani kimse kimseyi sevmeye mecbur deil ama sen konuyu farklı yönlere götürüyorsun...

Mesela ÖRNEK VEREYİM; VESİLE 87 MURAT GÖĞEBAKANI SEVMEZ O SEVMİYOR DİYE ONLA ARKADAŞLIĞIMIZ BİTECEKMİ?
MESALA SEN KAJMER DİNLİYON BEN BELKİ CEZA illa senin sevdiğinimi kabullenecem.Yaşın daha genç Önce biraz geniş düşüNMEYİ ÖĞREN.
Mal cimrilerde,

Silah korkaklarda,

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Prş Şub 22, 2007 00:06 am

Ya guzel kardeşlerim yapmayın etmeyin allah aşkıına. Artık günümüzde bir çok sanatçı oyuncusundan tutun mankenine şarkıcısına kadar herkes bir dizide rol alıyor. Diziler o kadar çok ki oynayacak insan kalmadı ya neyse orasını geç reklam yapmanın veya kendini sevdirmeye çalışmanın dizide oynanmasıyla ne ilgisi olabilir??

Lütfen biraz daha iyi düşünelim. :)
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Prş Şub 22, 2007 00:23 am

Barıscıl yazdı:Ya guzel kardeşlerim yapmayın etmeyin allah aşkıına. Artık günümüzde bir çok sanatçı oyuncusundan tutun mankenine şarkıcısına kadar herkes bir dizide rol alıyor. Diziler o kadar çok ki oynayacak insan kalmadı ya neyse orasını geç reklam yapmanın veya kendini sevdirmeye çalışmanın dizide oynanmasıyla ne ilgisi olabilir??

Bencede iyi dusunup cevap verelim. ya yeter artik simdi bununla su yukardaki yazilanlarin ne alakasi var? Konu genisliyorda genisliyor. kilitleyin artik su topic i lutfen!

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Prş Şub 22, 2007 00:31 am

Barıscıl yazdı:Ya guzel kardeşlerim yapmayın etmeyin allah aşkıına. Artık günümüzde bir çok sanatçı oyuncusundan tutun mankenine şarkıcısına kadar herkes bir dizide rol alıyor. Diziler o kadar çok ki oynayacak insan kalmadı ya neyse orasını geç reklam yapmanın veya kendini sevdirmeye çalışmanın dizide oynanmasıyla ne ilgisi olabilir??

DİZİLERDE OYNAYACAK İNSAN KALMADI İSE R... KIZ.. OYNATSINLAR ...KENDİ AĞZINIZLA SÖYLÜYORSUNUZ DİZİDE OYNAMAK EN GÜZEL REKLAM...DEMEK Kİ BİR BASAMAK OLABALİR...HERNEYSE BURDA BARIŞ AKARSU YU KARALAMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK FAKAT SİZLER BAYAĞI TECRÜBELİSİNİZ OLAYI FARKLI YÖNLERE ÇEKTİNİZ.Barış AKARSU BARIŞ MANÇOYU DİNLEYEBİLİR.Saygı duyarım...ARKADAŞLAR MAGAZİNE DÖDÜ BURASI...ŞİMDİ NE OLMALI BİLİYORMUSUNUZ? BENCE BU TOPİĞİN ACİLEN KAPATILMASI evet KAPATILMASI :cinnet:
Mal cimrilerde,

Silah korkaklarda,